Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#161387 Svarbu: toks dalykas turi būti naudojamas TIK kompleksiškai su vaistais, kuriuos išrašė psichiatras!

Aš šiam reikalui garinu bergamotės eterinį aliejų, tikrai nuteikia teigiamai, sako, tinka ir depresijai gydyti. Gal dar kas naudoja tokius alternatyvius būdus kartu su vaistais?
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#161390 Man citrinų aliejus labai patinka, mano kosmetologė jį lašindavo į masažo aliejų ir į aromatinę lempelę. Man tas kvapas nuimdavo galvos skausmą ir pykinimą. Tai va aš irgi ruošiuosi nusipirkti aromatinę lempelę, jau bus kokie penki metai kaip ruošiuosi :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#161393 Aš naudoju, bergamotės iš tiesų gerina nuotaiką, taip pat ir greipfrutų, apelsinų, neroli. Ylang-ylang stiprina sexualumą, jazminų kelia pasitikėjimą savimi, tik jis labai brangus. Daug jų visokių yra, geriausia daryt mišinius vonioms, labai gerai veikia.
Gaila tik , kad paskutiniu metu nelabai galiu sau leist, o turimus jau baiginėju.
Parašėnemoku
Mona rašė:Aš naudoju, bergamotės iš tiesų gerina nuotaiką, taip pat ir greipfrutų, apelsinų, neroli. Ylang-ylang stiprina sexualumą, jazminų kelia pasitikėjimą savimi, tik jis labai brangus. Daug jų visokių yra, geriausia daryt mišinius vonioms, labai gerai veikia.
Gaila tik , kad paskutiniu metu nelabai galiu sau leist, o turimus jau baiginėju.

Mėtos eteriniai labai pigūs. O kurie patiko labiau - greipfrutų ar bergamočių?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#162707 Ir tas, ir tas patinka, nors nuotaiką geriau gal bergamotės veikia. Tiesa, po citrusinių, jei naudoji vonioms, negalima degintis, o mėtos gerai tik dėl kvapo, voniai netinka, nes gali odą sudirgint.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#162727 Nesupratau, o kodėl "Mėtos" į vonią netinka, ko jie skiriasi nuo kitų firmų? Taigi galima skiest su alyvogių aliejum ar kokiu kitu =)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#162906 Aaa, aš pagalvojau, kad mėtų eterinis aliejus :achtung O "Mėtos" tinka į vonią, tik pas juos pasirinkimas mažas.
Parašėnemoku
#162987 Mona, tu gal išmanai apie eterinius aliejus?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#162998 Išmanau, domiuosi ir labai mėgstu, pati išbandžius, todėl žinau, kad tikrai veikia.
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
#163102 O man vienas lašas mėtinio į burbulinę vonią - pasaka. =) Aš ir šiaip labai mėgstu mėtų kvapą. Atpalaiduoja mane. Tai mėtinį dažniausiai ir naudoju. Man visai netinka egzotiniai - ylang ylang, bergamotės... :(
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#163298 http://www.kvapunamai.lt/
Va čia man patys fainiausi aliejukai. Tik kainos nemažos.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#163306 o kokia buteliuko kaina ?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#163317 Priklauso nuo to, kokio. Bet brangiau nei Aromabalt, Mėtos ar NB. Jų puslapy yra kainos surašytos. Brangiausi - rožių, jazminų virš 200lt, bet kvapas tai nerealus :angel Gali kada užsukt prie progos, ten galima pauostyt.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#163320 oho ..na 200 as tokiam reikalui neskirsiu ..neverta tada net eit :)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#163321 Tai čia brangiausi, o vidutiniai maždaug 20-50lt.