Moderatorius: signs
- 2009 11 22, 12:42
Esu gėrus kelių rušių fluoksetiną : prozaką, magrilaną ir fluksą. Nuo prozako, žiaurus nerimas būdavo, fluksą trumpai tegėriau, magrilanas gerai tiko ir kažkaip nesunkiai nutraukiau savaime beveik. Didžiausiai šito vaisto pliusas mano akimis, kad jis nedidina svorio ir aktyvina. Minusas, kad jis gaminamas kapsulėmis, o ne tabletėmis, todėl sunku nutraukinėt, nes negali paimt pusės tabletės.Be to fluoksetinas iki šiol yra geriausiai ištirtas.
Skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas.
- 2009 11 22, 14:32
As ilgiausiai geriau is visu AD fliuoxetina FLUX,ziauriai patiko,del to kad svorio nedidina ir tiko ilga laika,gerdavau su pertraukelem vis...bet gryzdavau prie jo...bet pradejo neveikti paskui...ir pakeitem seroxat`u..irgi visai tiko,tik neilgai geriau,meciau skrisdama i Londona,pasirodo be rekalo...vel kenciu nesamones..
Bet siaip flux`as kam tinka,tai tiktai neblogas vaistukas
Bet siaip flux`as kam tinka,tai tiktai neblogas vaistukas
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2009 11 29, 14:22
Prozacas tikrai nebuvo sukurtas 1970, tu kažką supainiojai. Kai man jį skyrė 1996 jis dar buvo eksperimentinis vaistas.
seeds rašė: Prozacas buvo sukurtas 1970, per 39 metus medicina pazenge i prieki, atsirado nauju maziau pasaliniu efektu turinciu vaistu, kuriu pacientui paprasius gydytojas galbut ir israsytu.Savo post'ais nieko nenoriu mokyti, tuo labiau, kad nesu gydytojas. Tiesiog stengiausi paskatinti bent kazkoki savarankiska domejimasi
Prozacas tikrai nebuvo sukurtas 1970, tu kažką supainiojai. Kai man jį skyrė 1996 jis dar buvo eksperimentinis vaistas.
Skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas.
- 2010 02 21, 14:28
sveiki, man panikos sindromas, geriau is pradziu seroxata, bet jauciausi blogai, tada gydytojas pakeite i fluxa, bet ir nuo jo man nieko gero, labai svaigsta galva, atrodo, kad akmeni nesioju ant peciu, nuo ryto jauciuosi prastai, jau net nezinau ka daryti
- 2010 04 08, 05:32
Man fluoxetinas labai padeda, tik mane nuo jo labai migdo, miegu 16-20 val per parą (tai kokios ten depresijos gali būti, kai pasaulio beveik nematai
). Nežinau, ar verta keisti.
). Nežinau, ar verta keisti.
- 2010 04 08, 11:23
O aš galvojau, kad čia tik nuo Lexotanilio mane migdo, pasirodo, dar ir fluoxetinas migdyt gali
Bet aš kovoju su miego noru, nepatiktų tiek ilgai miegot
nemoku rašė:Man fluoxetinas labai padeda, tik mane nuo jo labai migdo, miegu 16-20 val per parą (tai kokios ten depresijos gali būti, kai pasaulio beveik nematai). Nežinau, ar verta keisti.
O aš galvojau, kad čia tik nuo Lexotanilio mane migdo, pasirodo, dar ir fluoxetinas migdyt gali
Bet aš kovoju su miego noru, nepatiktų tiek ilgai miegot
- 2010 12 23, 00:14
as prisipirkau fluoxetino kad ramiau butu,nes lb nervinga esu, prasidejus paranoja,draugui skambineju ir tikrinu ar jis ne su kita,sapnuoju naktimis,kad jis mane isduoda,daznai pykstames...atsalo santykiai... beto paastrejo bulimija, pradejau intensyviai vemti,prisivalgau, ypatingai saldumynu, ir poto einu vemt, netrukus vel uzsimanau saldziai ir poto vel einu vemt... normalaus maisto nesinori ir netgi dziaugiuos,kad atradau toki buda kaip vemimas,nes padeda numest svorio... sukudau apie 10kg,bet dar reik numest 5kg. nezinau ar del bulimijos pades fluoxetinas,bet jei pades svoriui mazet tai galbut nereikes vemt,nes nuo vemimo pastebejau,kad skauda gerkle,gal ten inesiau su pirstais kokiu bakteriju,buvo istine,skauda daznai gerkle. sukieteje viduriai,neina kakot,tai pati juokiuos,kad iavemi uztat... blogiausia turbut,kad man patinka toks budas lieknet,aisku ir lida dar vartoju.... negaliu niekaip nuo vaikystes atsikratyt priklausomybes salumynams,jei neturedavau oinigu nusipirkt sokoladui,tai skolindavausi...tevai iki dabar pyksta del saldumynu, buna,kad vemiu ir anau jog isgirdo kad vemiu tai pasisakau,pasakau tik priezasti kitokia,kad persivalgiau,kad savaime l.pykina...o mama pergyvena sako tau bulimija arba anoreksija,o a tada ja uzsipuolu,kad nusikalba,kad nieko man nera,kad va storeju tiktai... nors anksciau nepadedavo vemimai,nes budavo su pertraukom,o db sukudau
- 2010 12 23, 01:18
man labi idomu kaip fluoksetinas reaguoja su kontraceptinem tabletem? tiksliau kaip KT reaguoja su AD? ar nesusilpneja kontraceptiniu tableciu poveikis? ar vartodama 2 fluoxetino kapsules i diena nesusilpninsiu kontraceptiniu tableiu poveikio? pastoti tikrai nenoreciau...
- 2010 12 23, 01:59
Kalbėk su savo psichiatru, nes kai kurie AD silpnina KT poveikį.
best rašė:man labi idomu kaip fluoksetinas reaguoja su kontraceptinem tabletem? tiksliau kaip KT reaguoja su AD? ar nesusilpneja kontraceptiniu tableciu poveikis? ar vartodama 2 fluoxetino kapsules i diena nesusilpninsiu kontraceptiniu tableiu poveikio? pastoti tikrai nenoreciau...
Kalbėk su savo psichiatru, nes kai kurie AD silpnina KT poveikį.

Savo post'ais nieko nenoriu mokyti, tuo labiau, kad nesu gydytojas. Tiesiog stengiausi paskatinti bent kazkoki savarankiska domejimasi