Moderatorius: Astro-Meška

Parašė asarele
#164732 to, kad treciadieni jau vel i mokykla, ko as lb nenoriu..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#164735 Dėl to, kad turiu temperatūros ir man tikriausiai paršagripis. :bloga
Parašėnemoku
#165763 Ateities.
Parašėnemoku
#166000 Del rytoj laukiancio pokalbio su itakingu zmogumi.
Parašėnemoku
#168958 Kelionės.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168970 delto,kad draugas negrys nakvot namo sianakt...:( isvaro su darbo kolektyvu i pub`a-christmas party.........................o dirba toli nuo namu,tai liks nakvot pas bosa,nes ir nevairuos isgeres..
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#169368 Kad būsiu vienas per visas šias šventes ir daugiau negu įprastai liūdėsiu ar keistai jausiuos. Nežinau, kodėl tai man nerimą kelia, turėčiau būti pripratęs, bet net su šeima šiais metais gali nepasisekti pabūti tai truputi liūdna ir tai mane dar ir neramina, nes nežinau kaip dėl to man gali tekti jaustis. Na, nemanau, jog bus blogai, gal net nepastebėsiu, o visas šventes tiesiog kur nors praklaidžiosiu kaip visuomet.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169371 kad atsikeliau anksciau , ir saule sviecia..mane tai kazkaip neramina...nzn ka veikt..as ipratus gyvent naktim
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#170131 ...dėl kelionės namo pas močiutę. :bloga
ParašėTomash
#170316 Kerol
Parašė Lunasm
#171221 Rytojaus kelionės
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#171241 ...kad nespėsiu pasiruošt egzaminui. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#171247 Kad rytoj pavyktu atsikelti ir savijau ta b8t7 5manoma vizitui pas svarb7 =mogu ir dar del sveciu baisu..isvis rytojaus bijau
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#171323 Dėl naujamečio vakarėlio, tikiuosi, kad kaip visada į vakarą atsigausiu ir sugebėsiu išsėdėt iki pirmos neapsivėmus ir neapsiverkus, nes kitaip visi labai supyks ir bus labai labai blogai :x