Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 03 08, 22:20
esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.
- 2009 03 08, 22:33
gali atrodyti nesenai. neseniai.
maumuo rašė:esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.
gali atrodyti nesenai. neseniai.
- 2009 03 08, 22:35
tave apeme depresija nes suzinojai,kad liudesys yra nuodeme?
maumuo rašė:esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.
- 2009 03 09, 00:05
Panašiai... liūdintis krikščionis vien savo liūdesiu jau neigia visagalio Dievo Meilę jam ir tuom demonstruoja savo abejonę ir netikėjimą pačiu Dievu, kas yra nuodėmė.
Animus rašė:maumuo rašė:esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.
Panašiai... liūdintis krikščionis vien savo liūdesiu jau neigia visagalio Dievo Meilę jam ir tuom demonstruoja savo abejonę ir netikėjimą pačiu Dievu, kas yra nuodėmė.
- 2009 03 09, 00:44
Nevisai mirtina... bet jeigu pasiduočiau tom mintim kurios perša man būdus kaip nutraukti šį visą marmalą su visom depresijom vienu ypu - padaryčiau MIRTINĄ nuodėmę...
autumn rašė:Tada depresija turbūt mirtina nuodėmė. Neapsiimk geriau ja.
Nevisai mirtina... bet jeigu pasiduočiau tom mintim kurios perša man būdus kaip nutraukti šį visą marmalą su visom depresijom vienu ypu - padaryčiau MIRTINĄ nuodėmę...
- 2009 07 30, 05:10
kokie stiprūs žodžiai.. net šiurpuliukai perpėgo per nugarą..
hmm bet pasipurčius man štai klausimai pabiro. ką valdyti? kaip? gal turėjai omeny ignoruoti? nuslopinti?
Dead rašė:Reikia moketi valdyti savo jausmus...
kokie stiprūs žodžiai.. net šiurpuliukai perpėgo per nugarą..
hmm bet pasipurčius man štai klausimai pabiro. ką valdyti? kaip? gal turėjai omeny ignoruoti? nuslopinti?
when there is no more room in hell the dead will walk the earth....
- 2009 11 30, 20:16
Teisingas atsakymas
:angel Atsakei taip taktiskai, kad nera net prie ko prikibti
comes rašė:Aisku. Na, kaip paziurejus.... As daugiau zvelgiu is tikejimo puses, o ne is religijos.... man tai du skirtingi dalykai. Tai tik mano nuomone....
Teisingas atsakymas
:angel Atsakei taip taktiskai, kad nera net prie ko prikibti
Paskutinį kartą redagavo Morpheus 2009 11 30, 20:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.

?