Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Dead
Auksinezuvele rašė:Suprantu, tad siam vakarui jau paskutinis klausimas - kas tu esi? Ar tu kunas su siela, ar siela kune?

As esu visuma...
siela, kunas, protas...
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#109554 esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.
Parašėnegative
maumuo rašė:esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.

gali atrodyti nesenai. neseniai.
ParašėKatinas
maumuo rašė:esu romos katolikas... ir nesenai sužinojau, jog liūdesys taip pat gali būti nuodėmė, nuo tokios minties mane apėmė depresija, bet yra ir pozityvas nuodėmė ne mirtina ir yra ką pasakyti per išpažintį.

tave apeme depresija nes suzinojai,kad liudesys yra nuodeme? :?
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
Animus rašė:

tave apeme depresija nes suzinojai,kad liudesys yra nuodeme? :?

Panašiai... liūdintis krikščionis vien savo liūdesiu jau neigia visagalio Dievo Meilę jam ir tuom demonstruoja savo abejonę ir netikėjimą pačiu Dievu, kas yra nuodėmė.
Parašė autumn
#109655 Tada depresija turbūt mirtina nuodėmė. Neapsiimk geriau ja.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
autumn rašė:Tada depresija turbūt mirtina nuodėmė. Neapsiimk geriau ja.

Nevisai mirtina... bet jeigu pasiduočiau tom mintim kurios perša man būdus kaip nutraukti šį visą marmalą su visom depresijom vienu ypu - padaryčiau MIRTINĄ nuodėmę...
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Dead rašė:Reikia moketi valdyti savo jausmus...

kokie stiprūs žodžiai.. net šiurpuliukai perpėgo per nugarą..
hmm bet pasipurčius man štai klausimai pabiro. ką valdyti? kaip? gal turėjai omeny ignoruoti? nuslopinti?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#164336 Brangieji.
Siandiena prasidejo Adventas. Praleiskime ji laukime, maldoje/rimtyje ir Viespaties sviesoje.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#164749 Ojeiii.. kaip senai matyta tema :) Tik mano postai dinge kazkur :achtung
Vartotojo avataras
Parašė comes
#164752 Nezinojau kur iterpti.... O kas pas tave dingo.... :roll:?
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#164769 Poziuris i sia religijos rusi :)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#164779 Aisku. Na, kaip paziurejus.... As daugiau zvelgiu is tikejimo puses, o ne is religijos.... man tai du skirtingi dalykai :). Tai tik mano nuomone....
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
comes rašė:Aisku. Na, kaip paziurejus.... As daugiau zvelgiu is tikejimo puses, o ne is religijos.... man tai du skirtingi dalykai :). Tai tik mano nuomone....

Teisingas atsakymas :super :angel Atsakei taip taktiskai, kad nera net prie ko prikibti :)
Paskutinį kartą redagavo Morpheus 2009 11 30, 20:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#164785 Dziugu ;flash .... Tai laukiam Kaledu toliau.... :angel