Moderatorius: signs

ParašėLiepa
Bu rašė:Alkoholis kjp ramuneliu arbata :D aishq nereikia isiwaizduoti , kd ash prasigerus chrone ir rankytes man dreba wos prisiminus alkoholio skoni..

Bu, vengi atsakymo į klausimą, kiek tau metų.
Maloniai prašau prisiminti lietuvių kalbos pamokas ir rašyti lietuviškai!
Parašė Bu
#13060 man 21
Parašė Bu
#13061 nei ash propoguoju nei ash ka !
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Bu rašė: [na, mano manymu - jei gersi anti depresantus.... gersi gersi... gersi gersi... wienus metus, antrus... a kai nebegersi taw pabloges keturgubai...
ir jej wdruk negausi waistu nurautu stogu lakstysi.. aishq ash kalbiu butent apie tuos atwejus kj zmonems be waistu neimano ishbut ir jie yra priwersti wartot juos. tj tik tuo atweju nori nenori reik gert.

klysti. gėriau du metus, nutraukiau ir toliau gerai gyvenu. na o po alkoholio kasdieninio vartojimo - kažin ar galėsi atsisakyti. Vaistai - antidepresantai - gydo, alkoholis gilyn klampina. Tau spręsti kas labiau patinka
Paveikslėlis
Parašė Bu
#13078 na nesigincysiu...
Parašė Bu
#13095 mhmm... turiu dawgew nei wiena problema...
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
Bu rašė:mhmm... turiu dawgew nei wiena problema...

:angel pvz rašai neįskaitomai
Parašė Bu
#13101 kuri dalis neiskaitoma?
Parašė Bu
#13102 ok... see ya .. lekiuash jau namo... kamshciai nelaukia ;)
Parašė carlito
#13104 O jus negalvojat kad geriau kokia meno saka uzsieminet? ir nereikes nei alkoholio nei antidepresantu, kurdama/kurdamas mintis plaukiaja padebesiai ir nesinori nei rekt nei gulet. Man bent tai padeda
Parašė Panika
#13114 ir aš buvau prieš anidepresantus. Bet supratau, kad tai vienintelė išeitis ištrūkti iš tų nesibaigiančių akimirkų , valandų ,dienų ir naktų, kai jautiesi kaip siaubo filmo herojus.
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14672 Ka jau ka pastebejau, tai, kad alkoholis tarsi viska ''istraukia'' is pasamones.. viskas dar labaiau paastreja... :lakstau o tada buna dar blogiau...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#14968 šiaip alkoholis yra depresantas. vartojamas su kai kuriais vaistais (pvz aš, retai, bet kartais vistik, jį maišau su dezapamu) pakelia nuotaiką, bent laikinai (šiaip turėtų sustiprint vienas kito poveikį) be to nesijauti "apsunkęs" kaip nuo didesnio alko kiekio, dar maišant su kofeinu atsiranda kažkoks nesveikas darbingumas. bet tai tesiasi neilgai. galų gale vistiek "trūksti". ir pabudus prasideda moralinės pagirios. nieko gero. žodžiu
Vartotojo avataras
Parašė neklauzada
Liune rašė:Ka jau ka pastebejau, tai, kad alkoholis tarsi viska ''istraukia'' is pasamones.. viskas dar labaiau paastreja... :lakstau o tada buna dar blogiau...

matyt nuo organizmo priklauso. As per sias sventes leidau sau truputi pasimegauti vynu, nieko nebuvo. Nezinau, kitiems buna labai blogai, gal ir nuo vaistu priklauso. Daugiau alkoholio nevartosiu, nebent butu ypatinga proga.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
zalvarnis rašė:depresijos ir alkoholio tema, manau, cia daug kam aktuali, daugiau ar maziau.
sutinku su neigiama moderatoriu pozicija i alkoholi.
esu isitikines, kad alkoholis yra narkotikas, ir esu pries jo vartojima is principo.

vis tik faktas kad alkoholis neretai yra depresijos palydovas... taigi, kalbeti apie tai reikia. daugumos mediku oficiali nuomone- alkoholio vartojimas didina ir sunkina depresija. liaudyje gi neretai galima isgirsti, kad geriausias antidepresantas- "alkoholis". ir labai populiaru taip "gydytis"... ...neretai ir sulyginama, kad geriau amziu patikrinta degtine, nei naujai israstu vaistu kruvos su neistirtais poveikiais...

mano asmenine patirtis siuo klausimu yra truputi nestandartine... as iki 30 metu visiskai nevartojau alkoholio, net neragavau. praejus mazdaug metams didziosios depresijos, kaip viena eilini is beviltisku paskutiniu siaudu gyvenime, pabandziau alkoholi... ir, man tai padejo... beviltiskai gili ir uzsitesusi depresija stabilizavosi ir padetis pradejo gereti, labai letai ir su atkritimais, bet vis delto eiti geryn... o tuo paciu ir alkoholio vartojima gerejant bendrai padeciai irgi iseina po truputi mazinti... ...tai va taip kol kas, istorija dar procese, kuo baigsis, dar nezinau... :run:

beje, ta tema rekomenduoju labai teisinga knyga: "gyvenimas su narkotikais"