Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#148241 Ir aš noriu triušio labai!
O aš turiu degu :king
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#148281 Farewell, papasakok savo įspūdžius apie degu. Ar sudėtinga jį prižiūrėti?
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#148342 Nesudėtinga. Geras padarėlis, bet kvailas biškį. Jeigu turėsi pakankamai laiko su juo bendraut, tai gerai, o jeigu ne, tada geriau du pirkt. Aš auginu vieną, nors norėjau dviejų. Jiem bendravimo labai reik ir daug geriau būtų, jei turėtų draugą. Nes šiaip sėdėtų vienas ir cyptų gailiai. Reikia narvo didelio. Šiaip nieko sudėtingo. Man patinka, kad jis ant rankų tupi ramiai, miega kartais. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#150004 Uzdekit mintimis ant mano triusiukes Lalazaros alyvine zvakute...

KAlta, kalta, kalta............ Nenorejau..... :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė mango
Kerol rašė:Uzdekit mintimis ant mano triusiukes Lalazaros alyvine zvakute...

KAlta, kalta, kalta............ Nenorejau..... :verysad:

Parašyk kas atsitiko "Gyvūnų netektyse"
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150016 kas nutiko ? :(
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#150127 Ajajai! :x Mano saulutei tokia pat netektis, na kaip čia mum su tais triušiukais nesiseka, kas angeliuk mano nutiko? :jap :heart :jap :jap
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#150138 Jis suviduriavo ir naktį tiek daug gėrė...... Gal čia kokia toksaplozmozė? ar gali būt taip?

Ryte dar man išeinant į mokslus paleidau pašokinėt tai strykinėjo bet liūdnas....

Viską aprašiau savo dienoraštyje, nes ta triušiukė Lalazara mokė mane gyventi ;bird
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#150726 Gal kas nors auginat vėžliukus? Ar jų galima nusipirkti?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#152336 Linasxxs
Parašytas: Pen. 10 02, 2009 12:50 pm

sveiki, vakar ant palanges buvo balandis nutūpes.tik pagalvokit jis tupėjo ant palangės ir nesiruošė skristi.pradėjau panikuot, iš tos panikos nežinojau ką daryt. Dar dabar shokas po tokio baisaus įvykio...
---------------------------------------------------------------------------------
maraija
Parašytas: Pen. 10 02, 2009 12:56 pm

o tai dėl ko panika kilo?ko tu išsigandai?
--------------------------------------------------------------------------------
linasxxs
Parašytas: Pen. 10 02, 2009 3:13 pm

balandžio.....
-------------------------------------------------------------------------------
dangiska
Parašytas: Pen. 10 02, 2009 3:20 pm

o ko dar bijai ?
ir ka tas balandis tau galetu padaryt ?
--------------------------------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#152362 Nieko baisaus,tiesiog lauk žinios(ji nebūtinai turi būti bloga)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Kerol rašė:Gal kas nors auginat vėžliukus? Ar jų galima nusipirkti?

Kažkada vyras darbe augino, vandens. Ir mano sūnus senokai kliedėjo, tai kai pagaliau susigalvojau, tai neradau pirkti, bet šiaip tai tikrai ne kart pardavime mačiau, įpač vandens tai beveik visad buvo.
Parašė Gotautė
#155970 Mano močiutė augino vėžlį. Tai tas Čiorikas vaikščiojo po namus kaip koks šuo, toks smalsus ir netingus. Po močiutės mirties giminės išsivežė į Maskvą jį. Kiek žinau, ir ten jis šeimininkauja.
O aš auginu degu (Šelmia) ir katę. Degutei jau kokie šeši metai. Šaunus gyvūnėlis, tik aš bloga - mažai žaidžiu su ja. Tai pastačiau narvą virtuvėje, kur daugiausiai šeima lankos. Ir patogu: gamini valgyt ir jai nuolat kokią daržovę įmeti :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#165145 Vakar gavau dovanų šį padarėlį... :)

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Dabar naktim krebždens.. Miela ir jauku..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#165149 Koks mažas, šiltas ir mielas... :)))