Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#160310 Parke pamatyta voveraite.
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#165213 Tokia mergina, tik nežinau net kuo, bet manau, kad kažkuo keisto, įdomaus savyje turinčio, o dar taip įdomiai į mane pažiūrėjo... Labai gaila, jog nieko jai nepasakiau ir toliau nuėjau. Būtų buvę bent įdomu paklausti, kodėl į mane taip keistai pažvelgė. Galimi būtų buvę tik šie du tikriausiai atsakymai arba kažkuo aš jai patikau, arba tiesiog keistai atrodžiau. Vienu ar kitu atveju visai būtų patikę tai iš jos išgirsti.
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#165472 Vėlgi mane nustebino tai, kad dažnai pasirodo taip, kad kokiai tai merginai ar moteriai pasirodau esantis patrauklus. Vis susimąstau ant kiek mano dedukciniai sugebėjimai yra išvystyti. Labai sunku tai suprasti, nes pagal viską manyčiau, jog visai jų neturiu, bet kartais atrodo, jog labai gerai tai suprantu ir visokius flirtus atskiriu, bet kas iš viso to liūdna yra tai, kad nieko man tai visai neduoda, nebent papildomą liūdnumo jausmą sukuria, o su amžiumi kiek dar pastebiu tokie atvejai tik retėja, turbūt bjaurėju. Dar galimas daiktas, kad čia mano tik kvaila išvaizda dėl viso to yra kalta ir nieko bendro su niekuo kitu tai neturi.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175337 Rytoj bus egzaminas... Tai šiandien ėjau pasitikslinti kelintą valandą ir kurioj auditorijoj. Nueinu... Žvalgausi stende... Jablinkšt! - egzas šiandien :D , atsiskaityti priima nuo 10:00 iki 14:00. Pažiūrėjau į laikrodį... Nu ką - dar 20 minučių iki priėmimo pabaigos, - mano genijui tiek būtų per akis. :D

Dėstytojo auditorijoj neradau. Puolu į katedrą, gal dar ten bus... Nebėra. Bet sako, nusiraminkit, dėstytojas įtarė, kad bus laiku nesužinojusių, tai padarė dar vieną dieną atsiskaitymui. Čia man širdis iš kulnų persikėlė į jai Dievo skirtą vietą. :D

Nuo tokių nustebimų galima ir lengvą infarktą gauti, dievaži. :D
Parašėnemoku
#176173 Draugas pirmą kartą (per 4 metus, beje) neprašytas atnešė dovanėlę. Mane labai sužavėjo. :)))
Parašėnemoku
#177386 Kad 20 ml pusstiprio alkoholio gali taaaip pykinti.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#180999 šiandien aš pati save nustebinau, jog sugebėjau galu gale sukurpti magistrinio planą ir jį nusiųsti vadovei, labai tikiuosi kad ji palaimins mano mintis. :lakstau
ParašėKūnas
#181977 Penkiom minutėm pagalvojau, kad radau Tą. Bet tai pasirodė besą optinė apgaulė, kadangi geriau įsižiūrėjus teliko (veiksmažodis) tik tai. Dar gerai, kad įnamis išvyko, jam didelis respektas iš manęs nežinant.
Parašė Sunrise
#181982 Norėjau eit akademinių atostogų, pakalbėjau su dėstytoja ir ji mane paragino pabandyt mokytis =) nustebino toks gerumas... :heart
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#181991 Šakės, ką tik betvarkydama spintą radau lenkišką "Playboy" 1998 metų :D Tikėjausi kur kas daugiau nuogybių iš to žurnalo :achtung
Ot geras barako kambario palikimas :super
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182773 vienas toks vaikinas...hmm...sutikau per šią dieną jį 3kartus atsitiktinai:
1)troleibuse(nežinau kodel,bet jį pastebejau)
2)veliau po valandos jis vienas sedejo sereikiškėse ir gėre kavą(susitiko žvilgsniai)
3)po to netoli žveryno bažnyčios...
ir taip gailiuosi,kad neišdrisau jo užkalbint,kad bent pasisveikint... :(
kažką tokio turejo...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183208 gauta žinute(pasveikinimas),nuo žmogaus,kuris,maniau,išvis mane pamiršęs :DD laaaaaaaabai nustebino :achtung
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#183216 draugo padovanota nuostabi gele-nesitikejau tikrai,kad nupirks .....dukryte uzpavydejo,tai nuleke ir jai nupirko :angel :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#183224 Ir mane be galo sužavėjo sūnus su rože :DD :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#184024 kad man paraše viena pažįstama,uždavus klausymą į labai tolimą ateitį...miela labai buvo perskaityt..gal tuo,kad netiketa ir šiaip,kad mane prisimine... :supa