Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#163323 aa nu tada netaip baisu :)
Parašėnemoku
dangiska rašė:aa nu tada netaip baisu :)

„Mėtos“ eteriniai iki 20 Lt, jei nori naudoti nuotaikai gerinti, tai kokybės pilnai užteks.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#163398 as tai nusipirkau is ysk kazkada ..na kvepia bet noretus kazko geresnio :)
Parašėnemoku
#163514 Tai bandyk bergamotės, greipfruto ea.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#164711 Na, Mona, tu čia ekspertė, pakonsultuok koks aliejus tiktų nuo nerimo?
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#165167 Nuo nerimo tinka levandų, melisų, ramunėlių, santalų.
Pasitikėjimo savimi suteikia jazminų, ylang ylang.
Aišku, eteriniai aliejai gali būt naudojami tik kaip pagalbinė priemonė, visiškai nerimo, manau, neišgydys.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#165175 Pvz. prieš pirmą pasimatymą(baisiausias dalykas) nerimą numalšint man padeda vonia su bergamočių, nerolių ir ylang ylang aliejais. Labai geras derinukas :DD
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#165212 Gaila, man niekas nepadeda. Kaip gerai, kad nereikia į jokius pasimatymus vaikščioti, bet turbūt aš tik taip sakau, o taip nemanau. Gal visgi reikėtų pabandyti jūsų čia pasiūlymus, bet keisti kvapai mane dažniausiai erzina, sunkiai priprantu, pernelyg jautrią uoslę manau turiu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#165224 Svarbiausia nepadaugint, tada neturėtų erzint. O, beje, jei koks eterinių aliejų kvapas nepatinka, vadinasi, jis tau ir netinka, todėl jo geriau nenaudot.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Mona rašė:Pvz. prieš pirmą pasimatymą(baisiausias dalykas) nerimą numalšint man padeda vonia su bergamočių, nerolių ir ylang ylang aliejais. Labai geras derinukas :DD

:twisted: pirma pasimatyma :twisted: noreciau, kad butu lengviau kvepuoti :twisted:
Parašėnemoku
Mona rašė:Svarbiausia nepadaugint, tada neturėtų erzint. O, beje, jei koks eterinių aliejų kvapas nepatinka, vadinasi, jis tau ir netinka, todėl jo geriau nenaudot.

Kazin, ar yra tokiu, kuriem rozmarino, arbatmedzio aromatai patiktu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#165331 Lota, vis tiek ateis laikas, kai pagerės, vat tada ir pravers. :achtung

Man patinka rozmarinų, o arbatmedžio daugiau gydomasis, tai ir kvapas jo toks.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Mona rašė:Lota, vis tiek ateis laikas, kai pagerės, vat tada ir pravers. :achtung

Man patinka rozmarinų, o arbatmedžio daugiau gydomasis, tai ir kvapas jo toks.

Labai malonu, kad taip manai :))) :robot Kol kas liksiu su savo citrinom, turėjau čiobrelių, bet nepatiko.[/list]
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#200925 Turiu aromatinę lempelę :lakstau
neturiu aliejaus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262788 Man patinka Ylang- ylang kvapas. Investavau kiek pinigelio, tad kai kuriuos kvapus sukuriu pvz 2lasai martinines citrinzoles, lasas anyziaus bei jazmino 1laselis. Super puokste, nors atrodo, kad neturetu dereti, o kvapas super.. Taip eksperimentuoju, tik ne daugiau kaip skirtingi kvapai kompozicijoje.