Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#157839 na o as eisiu plautis galva ir prisiversiu bent kiek apsikuopt namus..pietu kazka paruost(cia jau privaloma,nes maza burnyte laukia silto maisto) ir i darba keliausiu,gerai kad dirbu tik 3,5 val.per diena,nes nlb buciau sugebejus eit i darba,o kai trumpam,tai sukandi dantis,prasisluostai asaras ir varai..na iki geros dieneles visoms ir visiems B)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#157845 Planavau rašyti matematikos koliokviumą.... Nukėlė į rytojų.. O ryt niekaip negalėsiu... Nežinau, ką daryt... Tiksliau, žinau, bet vis tiek tokia vidinė panika..
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#157921 Būtų naudinga ir man kažką tai paplanuoti veikti, bet bėda ta, kad nemėgstu to daryti. Planai erzina, nes jeigu žinau, kad turiu kažką šią ar kitą dieną ar net ir kitais metais padaryti, tuomet dėl to iki to galiu pastoviai nerimauti, vietos sau nerasti. Ypatingai jeigu tai susiję su tam tikra baime. Na, bet vistiek duosiu sau tokį paprastą planą. Šiandien naktį su mašina kur nors tai pakeliauti.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#166088 Baigti redagatuoti patį baisiausią tekstą pasaulyje (iš tų, kuriuos esu mačius).
Gerokai įpusėt reecenziją.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#166098 Važiuosiu pas gydytoją ir visgi papasakosiu, kad nė velnio nesveiktu :twisted: Nes įprastai mūsų pokalbiai tokie:
- Kaip sekasi?
- Neblogai.
- Tai gerai.
Ir viskas. Suprantu, kad elgiuosi kaip mažvaikė, bet aš matau, kaip jai į viską nusispjaut.
Parašėnemoku
#166100 Nueiti į parduotuvę. Daugiau nieko.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#166561 eisiu plautis galva,pasidazyt biski "mordele",pietus paruosiu ir i darba keliausiu...jei spesiu dar isisiurbsiu pirma auksta..
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#166737 Išsiplauti galvą, nupirkti mamai vaistų, pasitikrinti sąskaitą, tada priklausomai nuo to ką ten rasiu arba eisiu į senamiestį pirkti homeopatinių vaistų arba užsirašysiu į sporto klubą arba ir tą ir tą.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#166738 Sporto klubas - labai gera mintis :super

Aš šiandien tiesiog privalau perskaityti vieną knygą.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#166744 vaziuosiu i DK myta Kaune...
Parašėnemoku
#166762 Išgerti vaistų ir eiti miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#166775 gavau sidabra su svarovskiais eisiu gal kazka daryt
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168443 siandien nera jokio privalomo ejimo is namu kazkur:nei i parda,nei i banka, nei niekur....
darysiu beveik ka as noriu-planuoju neskubedama,kai uzeis biski energijos bangele susitvarkyt namus,jei neuzeis tai vistiek tvarkysiuos :D ai ir pietus butinai paruosiu ir nagus uzsidesiu,nes 3 nusilauziau...ka ten nusilauziau-nusilupau,nusidraskiau atsisedus ....
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#168452 reikia vaziuot pas psi..nenoriu per salta..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#170591 Ruoštis egzaminui ir būtų gerai nedelsiant susitaikyti žiemines šlepetes. :DD