Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mumu
#166193 wow, perlai labai gražu, man ypač tas, kur susukta, gal ir tradiciška, bet ypatingai atrodo :super
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#166275 ..... labai gražu :flo o kas sagės vidurys yra, o aplink perliukus klijuoji? o perlų vėriniams iš kur perliukai?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#166299 aciu

sages vidus yra modelino gabaliukas apdekupazintas

karoliukus prisiuvu http://businka-lisa.livejournal.com/13447.html

va akiu paganymui schemu pilna

http://biser.do.am/forum/9-30-3

perlai is parduotuves akmeneliu (jei vilniuj, konkreciai is Heyshe traku g. www.veriu.lt 11,2 lt siuliukas, cia mazdaug 2 sueina)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#166304 ...nu aiškiau turbūt negali būti, net susvaigau nuo tokio grožio........ :super
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#166306 ...ir ko gero dar vieni nearti dirvonai... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#166386 Sitas nerealus :da Jai turejo patikti :)

Paveikslėlis
O sitoki jei buciau moteris tikrai tureciau :D

Paveikslėlis

Virtualybe, tau tikrai sekasi :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#166412 dekuj morphejau
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#166725 ..o man militarizmas ne.....pats darbas aišku nuostabus...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#166971 :) as irgi gelytes megstu :angel

o cia - siabro uzkariavimas - - reikejo pamirst bedas ir staigiai kazka sumeistravoti - sidabrine viela, biseriukas, sidabrinis uzsegimas

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#166974 grazu...o kur tu perki sidabrine viela? nes as radau tik pasidabruotos
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#166979 nepamenu kur pirkau, kokius metus gulejo
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#166985 ...na tavo rankos kaip su burtų lazdele pamojus....man labai patinka ir gražu......o ką reiškia staigiai sumeistravoti? per kiek laiko padarei?..
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#167025 Virtual gerą vaizduotę turi. O iš kur tu piešinėlius segėm ir auskaram imi??? Kaikurie tai matyti iš servetėlių(su vaikeliu grojančiu smuiku ir aš labai panašią pasidariau, net nustebau,kad labai panaši:) )
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#167028 aciu :)

staigiai sumeistravojau -per 2 val su biskuciu... viela nerta vaseliu, nuneriau ziedeli, tada pripyniau dar karoliuku ir idejau uzsegima. Viskas =)

Kukai as tokia pat padarius buvau ir anksciau su tuo smuiku, pries gera pusmeti, tai sikart pakartojau tik aplinkui kitaip...
piesinelius is interneto (va sitoj vietoj biski skauda sazine del autoriniu teisiu, bet kadangi as nepardavineju nieko tai gal apsieis be nuotykiu), spausdinu su lazeriniu spausdintuvu, kartais klijuoju pamirkius pore sekundziu vandenyje ta spausdinta popieriu, kartais, priklauso nuo formos su spec perkeltoju nuimu paveiksliuka nuo popieriaus ir klijuoju
Paskutinį kartą redagavo Virtual 2009 12 11, 21:53. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#167045 Maša, sidabrinė sagė man labai labai. Visapusiškai gražu ir sidabras man visada patinka. O biseriukas gal natūralūs akmeniukai? Norėčiau tokio grožio