Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#167806 Kad dažausi akis pilku blakstienų tušu. Kažkoks keistas sapnas.
Dar kad kažkoks vikšriukas - driežiukas užaugo į didelį dinozaurą ir miegojo lovoje.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#167972 O aš jau pradėjau sapnuot - čia vienas iš ženklų, kad man gerėja - visada taip būna. Tik, deja, nepamenu, ką šianakt sapnavau. :(
Parašėnemoku
#167979 Sapnavau baisias gyvates ir povandenini kortu katina.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#168011 O aš šiandien erotinį sapną sapnavau, ir kas keisčiausia, buvau vyras. Šiaip irgi manau, kad tokie sapnai rodo, kad atsigaunu.
Parašėnemoku
#168212 Kad dariau kokteili su sokoladu.
Pykausi su pussesere ir rodziau savo bjauru charakteri.
Gerai, kad isgerus vaistuku nesisapnuoja kosmarai.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#168241 zaidziau krepsini vyru komandoj
ejau pas ginekologe
sulauziau termometra
vaziavau prigrustam autobuse
ParašėKūnas
#168267 Pastaruoju metu labai mazochistiški sapnai man nutinka. Šią naktį sapnavau, kad mes su dėde ėjome karti motinos. Taip ir atsibudau su fraze mintyse "Pakarsim, pakarsim". :bloga
Parašėnemoku
#168728 Kad kai giedojo Lietuvos himną, nesistojau ir vis burbėjau, kaip man nepatinka Lietuva.
Apkūnokas vaikinas, šokantis breiką.
Buvau mokykloj ir mokytoja dalino lankstinukus su reklama apie kažkokį miestą, o aš niekaip nesupratau, kas ten per popierius, galvojau, kad kažkas apie mano ligas.
Kad mano miestelyje atsidarė psichiatrinė ir ten gulėjau. Ten buvo milžiniškas vandens atrakcionų parkas.
Parašėnemoku
#168957 Beyonce Knowles buvo labai sukritikuota, nes apsivilko labai neskoningus apatinius iš New Yorker.
Buvau su sijonu ir plaukuotom kojom.
Paskutinį kartą redagavo nemoku 2009 12 18, 13:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėKūnas
#168967 O aš apatinių neapsivilkau. (To net nereikėjo, nes juos jau buvau apsivilkęs.) Ir manęs niekas nesukritikavo. Matyt, reikia džiaugtis dėl to.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168968 kazkokia tamsia mene,akmenine sale,kaip muziejus gal net koks...ten dalyvavau kazkieno vestuvese,o gal ten koks mergvakaris buvo?ar rankos prasymas vyko,nu net nzn...nesamones kazkokias...net neina ivardint :bloga
Parašė Forgiven
#168984 Ozkas, karves, zasis, kalakutus...
Vakar sapnavau kaciu kunus ir galvas besimetancias atskirai. Viskas per tuos nukankintus sunis, rodomus per tv. Kaip psichika paveikia...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169015 mano kambary buvo purvinas neigalus kudykis..jis ejo prie manes, o as begau...
paskui nuviliojau drauges berna...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#169526 Kaip ir visada,kažkokias absurdeskas;kažkoks vaizdų kratinys,turinys nenusakomas...lyg ir galabijau savo fobijos objektą,pastebėjo tai kiti ir pasmerkė...dar vilkėjau visai gražiais drabužiais,vaikščiojau po kažkokį lyg tai parką...
Parašėnemoku
#169611 Kad dariau psichiatrinej ligoninej vandens parka.
Buvau labai silpna ir negalejau paeiti.
Pasikeiciau ivaizdi ir kvailai atrodziau.