Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#161655 ...na as ir geriau remeron-pats pirms buvo mano AD,miegojau irgi pirma gal men.ar kiek nepamenu,net diena sededama...atsimenu sedziu,laukiu eiles pas psichiatre ir miegu ant kedes :achtung
O del svorio,tai ziauru soka ivare....ugis mano 1.72 svoris buvo kai pradejau 52,kaip tik su vyru ex islekem tostogu prie juodosios juros 2 sav.na ka grizau 62kg.buvo toks sokas,darbe visos sveikino,galvojo laukiuos :o dirbau manikiuriste,tai klijentes moterys pagrine...kur tau nepastebes mano pasikeitimo...paskui pakeitem kazkuo,neatsimenu...bet svoris taip ir liko dabar-vidurkis 60kg.o buvo viskas kokie 9-8metai atgal.....aisku dabar kai pagimdziusei neuzilgo 27m.moteriskei normalus tas svoris...bet baime isliko,galvot kiek valgau,ka valgau,svertis kasdien ir tik nepriaugt!!!!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169489 Vartoju šitą vaistą jau su mėnesius. Manau, kad jau pasiekiau remisiją. Svoris neauga. :lakstau
Vis dar turiu virškinimo problemų, širdies permušimus. Tikiuosi, kad šitie šalutiniai greitai praeis, nes gerokai vargina. =)

Nu, bet esu patenkinta. Nesuprantu dabar, ko šitaip isterikavau, kai tik pradėjau vartoti šitą AD. Matyt, isteriją įtakojo mano ligos. :?

Žodžiu, šlovė Mirtazapinui. :kaltas
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169490 kaip sauniai :) as ir noreciau remisijos per du menesius :angel
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169493 Man irgi atrodė, kad gydytojas nori, kad per greitai man gerėtų, pranašaudamas remisiją po dviejų mėnesių, ir kad per greitai man gerėja. Bet Mirtazapinas yra arti triciklių AD, greito poveikio, žodžiu. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169494 na efexoras irgi atrodo..preita karta tai labai greit pagerejo sikart biski leciau..nors skustis negaliu 4 menuo kaip geriu o problemos kelios liko esmines...kurias sunkiai ad nunaikina..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169502 Jei AD nenaikina, tai gal reikia psichoterapijos. Man venlafaksinas senais laikais irgi tik po trijų mėnesių pradėjo rodyt ženklus. Bet aš ir ligoninėj buvau, ir psichoterapines grupes lankiau, ir savą psichoterapeutą turėjau. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169505 lankau psichoterapija ..padeda nors dar tik kelis menesius lankau :da ir tikiu , kad sutvarkys per laika viska :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#169507 Man nuo mirtazapino žvėriškas apetitas.. Net neįsivaizdavau kad įmanomas toks alkis. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169517 Na, man tik viena kita diena pasitaiko, kad valgau daug. =)
Parašė Sunrise
#173882 Niu va, išrašė ir man šitų AD - žiūrėsim kaip bus. Didelio apetito nebijau, nes reikėtų man svorio priaugt :D tik mieguistumo, budrumo praradimo bijau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#173891 Mieguistumas praeis po kelių dienų, na, savaitės, pusantros. Ir apskritai daugelis šalutinių poveikių praeina per pirmas savaites. Lieka ten visokių likučių, bet gyvent įmanoma. =)

Dėl apetito... Tai patariu ugdyt reguliarus valgymo įpročius iškart. Va, aš žinojau iš anksto, kad taip gali būti, tai man kol kas, tfu tfu tfu, jokių bėdų. =)

Dar gali būti, kad man šitas vaistas yra tobulai tinkamas. Mat, prieš jį vartojant kurį laiką aš beveik nevalgiau, t.y. neturėjau jokio apetito. =)
Parašė Sunrise
#173908 O energitinius gerimus gert galima (nes gali būt, kad turiu šiokią tokią priklausomybę jiems)? Šiaip norėčiau vaisto, kuris padeda susikoncentruot, greitina mąstymą. Bet jaučiu tokio nėra :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#173911 Iš pradžių gali prilėtinti. Bet kai jau pradės veikti, tai viskas bus ok. Prieš pradėdama vartot šį vaistą negalėjau nei skaityti, nei rašyti (net čia nebesireiškiau :D ), ką jau kalbėt apie mokymąsi. Po dviejų vartojimo savaičių pradėjo grįžt sveikas protas, pradėjau skaityti, po trijų - jau galėjau šį tą mokytis, rašiau jau rišliai ir suprantamai, o va jau dabar trečias mėnuo, kai vartoju, tai net sesijos pusę jau išsilaikiau. :DD

Žodžiu, visada iš pradžių būna sunku. Po dviejų - trijų savaičių, bent jau su Mirtazapinu, tikrai turi jaustis geriau ir galėti daugiau. Mano psichiatro žodis. =)