Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169642 kad guano apes isleido nauja cd, ziurejau ju klipus ir nenorejau atsikelt..
vel mokykla..kad man grese pataisos is biologijos nes nejau i pamokas...
su mociute parsinesem pauksciuka suzeista ir jis mire mano rankose...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#169712 Sapnavau, kad visiškai išprotėjau. Atsibudus dar ilgai klausiaus, ar tikrai be tylos daugiau nieko negirdžiu. :bloga
Ir šiaip košmaringa naktis pasitaikė. Laimei, daug ko nepamenu. :bloga
Parašėnemoku
#170522 Kad mane norėjo nužudyti, o po to iškasė iš kapo supuvusią.
Nepritapau prie kitų, nors ir stengiausi.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#170542 kad treneris sake kad mano kojos storos, ir maciau save labai stora...kad norejo mane palikt pataisu nes nelankiau biologijos
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#170863 kad pradejau dirbt prostitute...turejo ateit mano pirmi klientai o as taip nenorejau..ir bijojau pasakyt kad noriu iseit
kad mociute su mama isvire daug bulviu..o as nervavaus nes nzn kaip mes tiek maisto suvalgysim..
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#171005 kad draugavau su dvyniais, abiem iš karto, iš išvaizdos panašūs, iš charakterio ir gyvenimo būdo visai skirtingi, ir niekaip negaliu pasirinkt. Bet pabudau laiminga :)))
Parašėnemoku
#172581 Kazkokius neaiskius dalykus, pabudau rekdama... Pirma karta man taip...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#173243 sapnavau kad guliu ant lovos , atejo kažkoks vyras ir su smaigaliu dure man i sona . pribudau is to skausmo ir kas baisiausia kad net atsimerkus tas žveriškas skausmas niekur neliko , o aš net negalėjau nei staugt , nei pajudėt . poto pagalvojau apie voodoo magija :D
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#173258 as dabar lb daznai sapnuoju kosmarus,atsikeliu pavargus...
nakti tirpsta ziauriai,net skaudziai desine ranka,dar ir koja paskutinem naktim pradejo tirpt,tai manau ir isprovokuoja tuos kosmarus...
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#173710 Sapnavau, kad esu ligoninej ir man nori leisti kazkokius vitaminus ar tai vaistus i vena, o as atsisakau, tada man aiskina, kad cia ne psichuske, o Japonijos ligonine.
Net keista, kad kosmaru paskutiniu metu nesapnuoju, tfu tfu tfu.
Parašėnemoku
#173736 Vėl sapnavau košmarus, vėl atsikėliau rėkdama ir pašokus...
Parašėnemoku
#174014 Vėl košmarai, puolimas...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174073 sapnavau kad pas vyra su zmona atvaziavo sveciu vyras...o ta seima buvo is tiesu tevas ir dukra ..jis uzsiaugino sau zmona...paskui ja isvire ir susere tam sveciui...paskui tas svecias perpjove gerkle tam tevui...as psichiskai nesveika su tokiais sapnais :D
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#174110 šianakt sapnavau vaizdinius patirtus psichozės metu, tas mane siaubingai išgazdino, atsikėlus patyriau jau seniai mane beaplankiusį nerimo priepolį, išsigandau, kad galiu atkristi. Griebiau iškart už tablečių ir pasižadėjau sau jog vaistus vartosiu taip kaip paskyrė psichiatrė ir nutrauksiu savo eksperimentavimą su vaistukais.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#174552 Dangiska, bet tikrai su savo sapnu visus perspjovei :D
O aš šiandien tokį keistą sapną sapnavau, kad esu labai dideliam pastate, su daug aukštų, laiptinių ir liftų, bet ten patekus niekaip nepavyksta išeit, o vienam lifte toks stingdantis mirtinas šaltis, jame vos nemiriau ir, kas keičiausia, meldžiausi, kad likčiau gyva, nors realybėj gyvent noro visai nejaučiu.
Gaila, kad neturim kokio sapnų aiškintojo:)