Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#171327 Kažkokia panika apėmė, kad nieko nespėju.
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#171365 Dabar tie Naujieji metai mane erzina, nusimato visiškai tuščias jų praleidimas. Tikiuosi, kad juos pavyks pramiegoti, dažniausiai taip ir nutinka... O kitu atveju atlieku savo tokį gana įprastą ritualą. Tam reikia būti Vilniuje tad jau vakar tik dėl to ir atvažiavau į jį. Na, jeigu nepramiegu, tuomet visuomet balkone su muzika, arbata ar kava ir savo labai erzinančiomis mintimis visą naktį šąlu jame ir kažką tai galvoju, apmąstau savo amezija pripildytą gyvenimą, stebiu tuos fejerverkus, o čia jie matosi tikrai gerai... Paskui, kai jau ypatingai sušąlu, kad net nebegaliu daugiau mąstyti, keliauju pasivažinėti, paklaidžioti po Vilnių ir taip dažniausiai tą naktį užbaigiu.
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#171943 nerimauju del savu minciu, bijau kad ko nors kvailo neiskresciau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#171957 del vel sugrizusio liudesio..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#171960 Dėl to, kad nespėsiu pasiruošt egzui.
Parašėnemoku
Manigrivette rašė:Dėl to, kad nespėsiu pasiruošt egzui.

Aš irgi. HI-FI
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#172069 Dėl man pasakytų šių kelių žodžių, jie kaip kulka įlėkė į galvą, kad dabar net baisu - kaip gali neturėti merginos? Juk tu dar jaunas, nešvaistyk laiko, nes nepastebėsi ir tuoj būsi senas.

Kodėl mane tai paveikė? Net nesuprantu, tikriausiai tas laiko nepastebėjimas, o aš jo tikrai nepastebiu... Jau ir dabar man baisu, kiek metų praėjo, o aš nei nežinau, ką per visą jį veikiau. O tai, kad neturiu merginos, niekada į tai nekreipiau jokio ypatingo dėmesio. Kartais gerai pabūti visiškai vienam, nors tokiam kaip man, tai nėra gerai, nes paskui aš ir nebeištrūkstu jau iš ten...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#172098 ryt pas gydytoja einu su maze is ryto-nzn ar gausiu bilieteni
namuose salta...kaip visad...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#172552 Dėl to, kad daug darbų ir bijau visko nespėti.
Dar labai labai bijau, kad reiks mokėt už mokslą.
Ir šiaip... Nerami diena. :bloga
ParašėKatinas
#172555 nerimauju,nes kazkaip esu didesne begalve,nei tikejausi
Parašėnemoku
#172577 Dabarties, ateities.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#172598 del to paties kaip ir visada...santykiu
Parašėnemoku
#172610 Labai baisu, kad draugas paliks.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#172614 mane tai turbut tikrai paliks :sad: