Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė simili
#103374 Taip drasiai? :bloga Nu as tai tikrai nerizikuociau gerti vaistu iskokio ruskyno-ten betvarke amzina-ka tu zinai kaip jie ten pagaminti.
Juk tik praejusiu metu pabaigoje europoje juos pripazino European Regulatory Agency (EMEA).
Vartotojo avataras
Parašė simili
#103377 Siaip tai kodel as susidomejau tais vaistais? Dabartiniai alventa man visai geri-diena neslopina, bet nakciai vistiek geriu migdomuju.Tai svajoju, kad uztektu vienos tabletes-diena neslopintu,o nakti migdytu.
Parašė antaneca
simili rašė:Taip drasiai? :bloga Nu as tai tikrai nerizikuociau gerti vaistu iskokio ruskyno-ten betvarke amzina-ka tu zinai kaip jie ten pagaminti.
Juk tik praejusiu metu pabaigoje europoje juos pripazino European Regulatory Agency (EMEA).

ju ten niekas negamina. gamina prancuzai, o "ruskynuose" yra todel kad tai ne ES ir ten greiciau pasitvirtino.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
crcgirl rašė:Sveiki.Gla kas vartojat valdoxan ad?Noreciau daugiau info apie si ad.Aciu B)
Parašė antanasm
kunigaikštisMyškinas rašė:
crcgirl rašė:Sveiki.Gla kas vartojat valdoxan ad?Noreciau daugiau info apie si ad.Aciu B)

bandziau ji vartoti 25mg, poto 50mg apie 1,5 menesi. deja efekto nei gero ne blogo.
Parašė Baubas
#179385 Vartoju Valdoxan 25 mg trečią mėnesį, nes prieš tai man nebetiko nei Cipralex, nei Cymbalta, nei Seroxat, nors praeitą žiemą vartojau Cipralex ir jaučiausi labai labai neblogai.
Apsistojau ties Valdoxan, nes jaučiausi pradžioje su juo geriausiai iš visų išvardintų, tačiau šiandien drąsiai sakau, kad tai - toli gražu ne stebuklas. Jaučiu netgi pablogėjimą šiuo metu, nors kartu dar vartoju po pusę tabletės Lexotanil'io.
Vartotojo avataras
Parašė amika
#192166 Negalejau gert Valdoxan del salutiniu: siaubingo galvos skausmo, pajauciau kepenis ir kita diena "nesiojo".. Tai ne man. Bet gal kam ir bus puiku, gal.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#240403 pradėjau gerti valdoxan'ą... pojūčiai ne kokie.. vis tiek nemiegu :( tiksliau sakant miegu, bet sapnuoju jog nemiegu.. dar tik trečia diena... gydytoja pakeitė vietoj mirtazapino... kaip bus toliau parašysiu nors dieną nuotaika gera tik galvoj zvimbia
Parašėnegative
#240408 tai tokie šalutiniai, man buvo dar baisiai pirmąsias dvi savaites. užtai jau ilgiau nei pusę metų nebesergu depresija.

beje, dėmesio
pagal 2011 11 28 feformas, valdoxan nuo šiol yra kompensuojami vaistai (~22LT). nekompensuojama, paprasta kaina pakilo tris kartus (~150LT).
tad skubėkite su kompensuojamų vaistų knygelėmis, neužtempkite :)
Parašėnegative
#240409 turėjau omeny, kad buvo dar baisiau, nei kad jūs rašote.
taip pat ir toks pat negilus miegas, nuo kurio nepailsi, nemiga, prakaitas, skausmas krūtinės plote, galvos skausmas nuolatinis, veržimas ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
enigma rašė:turėjau omeny, kad buvo dar baisiau, nei kad jūs rašote.
taip pat ir toks pat negilus miegas, nuo kurio nepailsi, nemiga, prakaitas, skausmas krūtinės plote, galvos skausmas nuolatinis, veržimas ir t.t.

O be valdoxano dar ką nors geri?... man tai effexor,o nenuėmė..
Manęs depresija nebekamavo jau kokį pusmetį ir dabar viskas cool, tik prasidėjo visokie kojų tinimai, hipertenzijos, dusuliai (nuo mirtatazapino priaugau 20kg) kas nuotaikos negerina.
Parašėnegative
#240414 tai gal tau psichiatras kažkokiais ne depresijos gydymo tikslais išrašė valdoxaną? miegui? visko būna. o gal papildomi kg į depresiją smukdo? išsiklausinėk visko psichitaro, kad nebūtų neaiškumų.=)

ne, man kaip ir nebuvo reikalo daugiau kažko gerti papildomai prie valdoxano. dar pirmus mėnesius kankino nerimas, bet vis tiek atsilaikydavau nuo lexotanilio ar kažko. derinau su neuro 3, vitaminais ir papildais.
iki šiol geriu, jau kažkur metai su valdoxano pagalba žygiuoju tvirtai. :) pasikeitė gyvenimas neatpažįstamai. :)
bijau mesti ir labai nenoriu.

OT grįžk į dienoraštį, mes tavęs pasiilgom. :)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#240415 o prieš valdoxaną ką gėriai? ar raminantys sumažino adaptacijos vaistui simptomus? Man prirašė kartu eunoctin, bet aš kažkaip bijau tų benzodiazepinų (turiu karčią abstinencijos patirtį nuo jų).
Vakar išgėriau valdoxaną kartu su 30mg mirtazapino tai išsimiegojau karališkai, net kai katinas nakti, apie 4val, pasiprašė į lauką tai vos nuvairavau iki durų ir atgal į lovą :D
Dabar viskas ok, bet galvoje zvimbia kaip ir vakar.
Parašėnegative
#240416 ne, ne taip mane supratai, aš raminančių negėriau su valdoxanu. manau, kad turėtų sumažinti.
anksčiau kurį laiką nieko negėriau, o šiaip depakinas+kvetiapinas+esant reikalui benzai, bet prieš kokius gerus metus.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
freakymouse rašė:Jeigu kam reikia, galiu atiduot pilną dėžutę valdoxan.

Pagijai ar vaistai netiko?