Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#172776 Noreciau buti geresnes nuotaikos, daugiau juoktis, nei verkti, daugiau nuveikti per diena.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#172962 Noriu būt sveika, nustot nerimaut, jau taip pavargau nuo to :robot
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175252 Žinoma, pirmiausia tai norėčiau būti visiškai sveika... Bet pradžiai pakaktų išmokt atsiribot nuo man ne per svarbiausių žmonių nuotaikų ir pergyvenimų.
Parašėnemoku
#175347 noreciau bent diena pagyvent be depresijos
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#175901 norėčiau atsikratyt vis dažnejančio apatijos jausmo,nors vieną dieną šypsotis natūraliai ir neverkt dėl menkiausios nesąmonės
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176162 Norėčiau išugdyti iš savęs štai tokią savybę: esu linkusi labai daug nervuotis dėl visokių egzaminų, santykių problemų, buitinių problemų daugiau, nei kad reikia. Užuot nervuojusies ir vartojus Klozą galėčiau paieškot problemų sprendimo būdų arba tiesiog veikti ką nors, ką reikia ar ko tiesiog noriu. Pavyzdžiui, užuot sėdėjus ir dejavus, kad sunkus egzas ir oi kaip aš jo neišlaikysiu, galėčiau tiesiog mokytis. =)

Beje, aš ne tik kad norėčiau išugdyti šitą savybę, bet taip ir padarysiu. Darbas žmogų puošia. Ir nervus malšina, taip sakant. :DD
Vartotojo avataras
Parašė adata
#176223 Galvoju panašiai kaip Manigrivette.Per dauug jaudinuos ir nerimauju dėl visko.Greit susierzinu.Norėčiau tinginiavimą pakeist į užsispyrimą ir darbą.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176263 Na, tereikia susidaryti šiokį tokį veiksmų planą ir veikti savo naudai. Ir noras ims pildytis. Labai linkiu to. :flo

Na, gal dar norėčiau pamilt savo kūną. Rūpintis juo, bet ne tokiomis drastiškomis priemonėmis, kaip kad kartais darau... (Pavyzdžiui, laisvinamųjų vartojimų, kai šiaip jau protingiau būtų ieškoti kitokių išeičių žarnyno veiklai gerinti - keisti racioną, sąžiningai kelias savaites pavartot linų sėmenis, kmynų arbatą, gerąsias bakterijas). =)
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#176277 Noreciau but atviresne.
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#176497 Noriu nustot verkslenti, nekenciu savo silpnumo rodyti kitiems!
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#177938 Labai geras pokytis manyje būtų ateities baimės atsikratymas ir tiesiog mėgavimasis šia akimirka, kaip vienintele ir tokia daugiau niekada nebepasikartosiančia. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179198 norėčiau aplamai pakeisti visą šią dieną....atsukti laikrodį ir tuo pačiu pakeisčiau save kažkiek
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#180019 Norėčiau mokėti verkti.
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180067 Noriu nustot keiktis!..;/ kaip negrazu kai merginai is burnos drimba rupuzes..fee :gaidys
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#180102 norėčiau būti valingesnė kas liečia mokslus ir galu gale prisesti prie savo svarbiausio tikslo šiuo metu - magistrinio.