Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#173035 pasidaziau blakstienas su tusu
tipo daug :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#173042 issitepliojau kuna sviestu , kuris yra labai fainas..is freshdeli...ir pasidariau anticeliulitini masaza..
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#173570 Vėlgi po ilgos pertraukos susišukavau. Keistai jie dabar atrodo ir vis nesugalvoju, kaip geriausia man juos būtų šukuoti, kaskart vis kitaip atrodo, tokius kontroliuoti yra per daug sunku, o aš kadangi esu tinginys, tai tam laiko visai neskiriu. Bet baisiai jau ilgi tie mano plaukai net nustebau, ilgesni negu daugumos merginų jau tikriausiai yra. Laimei, kadangi jie raitosi ir pučiasi kaip nesveiki, tai jų ilgumas bent per pusę sumažėja ir yra dabar iki pečių, bet patiesinus tai... Na, tikrai ilgi, bet kirpti dar bent kelis ateinančius metus neplanuoju.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#173571 pasidariau pylinga , issitepliojau sviestu....dar pasidarysiu depiliacijas ir nusilakuosiu nagus ir issiplausiu galva
Parašėnemoku
#173598 Įsidėjau breketų gumelę, tai man jau pažanga. :D
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#173824 palindau po dušu, išsiploviau plaukus, rankas pasitepiau rankų kremu, lūpas lūpų balzamu, man tai tikrai daug
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#173833 isbandziau kitoki makiaza...o siaip kaip visada dusas , tepliones kremais..
Parašėnemoku
#174012 Aliejukas plaukams, hidrolatas.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#174311 O va ir man šiandien netikėtai iš kažkur susišvietė, kad einant kažkur galima pasiryškinti akis ir įsiverti auskarus... Tai taip ir padariau. Labai keistas jausmas, žinokit, kai nesi įpratęs cackintis, o netikėtai pasicackini. :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174320 manikiuras depiliacijos makiazas plauku tvarkymas..spausim maximuma is saves :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#174325 Nu, čia jau rimta. :D Aš depiliacija nutylėjau, taip sakant. :D
Parašėnemoku
#175269 Vakar pasidariau veido kaukę.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#175290 vakar maudynes manikiuras pedikiuras ryskiai ruzava spalva :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175878 Dar labiau kirpčiukus patrumpino draugė. Esu laaaabai patenkinta tokiais pokytėliais. :DD