Moderatorius: mango

Parašėnemoku
#164312 Kiek laiko suniui matuot temperatura?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#169410 Nupirkau savo berniukui striukyte
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#170608 o mano mergaitė nuoga basa :achtung
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#171254 Plyštu pasiutimu, jau antrč kartą pamatau prie šuns kažko rausvas kalnas numestas, kaip suprantu kažkas sugalvojo mano šunį šert, net než-inau kas ten, niu bet kokių debilų esama, nežinau kaip sugaut. Siaubas kaip blogai kai neturi už ką net vartų bįsistatyt.. bet niu nemasto.. siuntu..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#171258 pakabink lentele neserti :) as jauciu taip padaryciau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#173644 apledėjęs šuo

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#173654 :achtung ir snargliai nosyje uzsalo :super
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#176021 :D
mano labai panašus šuo,tik dar su "dvarniaškos" priemaišom :)
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#180991 Sveiki:) Aš auginu Ši Cū veislės šuniuką Gučį. Daugelis gali nežinoti šios veislės. Tiek išvaizda, tiek dydžiu jis panašus į Maltos bišonus ar Jorkšyrus. Jis praskaidrina man dienas, suteikia džiaugsmo. Bene sudėtingiausia jį auginant, yra prižiūrėti kailį. Šuniukui jau virš metų laiko ir kailis ilgokas, labai greit susivelia ir reikia pastoviai šukuoti. Maudyti reikia maždaug kas savaitę. Dėl ligos man būna sunku prisiversti tai daryti, bet negaliu jo padovanoti ar parduoti geresniam, rūpestingesniam šeimininkui, nes Gučis man palaiko norą gyventi. Jei jo netekčiau, tai nusiminus galiu prikrėsti kvailysčių. Dėl susivėlusio kailiuko žadu jį vežti į kirpykla, kad gražiai apkirptų. Kiek domėjausi, tai kailis atauga. Apkirpus, gal bus lengviau šukuoti. Taip pat šiek tiek neramina šuns charakteris. Jis labai nepaklusnus, pašauktas namo toliau sau laksto po kiemą ir nekreipia dėmesio, mėgsta skaudžiai kandžiotis, nuolatos nori žaisti su savo kamuoliuku ir jei aš tuo metu užsiėmus kitais reikalais, įkyriai inkščia. Aš turbūt netinkamai jį auklėju, per mažai skiriu dėmesio...visąlaik pasiteisinu, kad man tai sunku daryti dėl ligos. O gal aš tiesiog bloga šeimininkė?[/url]
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#183896 Uj... Tuoj apsiverksiu... :achtung
Ta proga, kad pasiplaunu iš lietuvos daugiau, nei metams, tėvai įsigijo špiciuką.... :achtung
prisiuntė nuotraukų. Iš pradžių neatpažinau, kas per padaras iš jo išaugs. Bet kai pagooglinau, tai... :achtung
Jokiu būdu nenoriu įžeisti žmonių, kurie augina tokio tipo šunis :) Tiesiog man patinka dideli ir tokie, kuriuos galima niurkyti. :achtung
o mažiukus baisu sulaužyt..
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#183899 baik tu ,tai vieni iš mano mėgstamiausių šuniukų ,labai mieli ir gražūs.Ar tu jau pasiplovei iš Lietuvos ,ar dar tik ruošies
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183912 man irgi baisu butu mazas suo , kad su kokiom durim nepritrenkciau , nes pratus prie savo karvutes :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#184059 Silvut, dar tik ruošiuosi. Po paskutinio egzo per sesiją maunu lauk. Pradedu svarstyt, gal reiks organizuotis išankstinį sesijos laikymą?.. Galima kažkaip, žinau.. Bet nesu tikra, kaip.. :)

Grįžtant prie to šuniaus... Šiandien grįšiu, pafotkinsiu, įmesiu nuotraukų :) Kol mažas, tai fainas kudlius jis :)
ParašėŠiršė
#189097 Mano šuniukas :)

Paveikslėlis