Moderatorius: Astro-Meška

Parašė apple
#121208 ka as zinau .bet bent jau man tai labaaai gerai nervus ramina zalia arbata.
:

{Ji gerina mąstymą, nuotaiką, atmintį, mažina nuovargį, didina darbingumą ir protinį aktyvumą.Ji skatina širdies veiklą, stiprina kraujagyslių sieneles. rekomenduojama gerti esant depresinėms būklės , ramina nervų sistemą, skatina medžiagų apykaitą, gerina virškinimą ir t.t...}
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#121277 labai keista, nes zalia arbata is tiesu tonizuoja labiau nei kava (t.y., gali sukelti nerima)
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127825 Man asmeniskai arbatos jokios nepadejo, manu jos gal padeda tuomet, kai yra nezymus nerimas ar susijaudinimas.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131727 Raminančios arbatos padeda labai trumpam,tik tam kartui...Patinka žalioji su mėtom,melisom ar kt.priedais(Presto arbatos).
O šiaip nuo nemigos nepadeda jokios vaistažolių arbatos-išbandžiau jų daugybę,kol nevartojau raminančių...Baltai pavydžiu,kam jų užtenka,kad miegotų...
ParašėKatinas
#131728 o zalioji kartais nera tonizuojanti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linn
#131730 as visada isgeriu neuro arbatos kai jauciuosi blogai ir man padeda
Parašė Indre
apple rašė:kam depresija -GERKIT kava . nuotaika pakelia! :super =) :D

Nesuprantu kuo kava gali padėti sergant depresija?
ParašėKatinas
#131790 siaip kiek zinau kava didina nerima,as nepatarciau gert :bloga
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#131993 Niekad negėriau melisos arbatos reiks pabandyti, gal tikrai tam tikrais momentais apramins
ParašėKatinas
#132022 aj svesta vandeni geriau gerk,tiek pat pades kiek ta arbata :bloga .as netikiu,kad rimtai sergant ir vartojant vaistus kazkokios itakos tures toks sysaliukas
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#132028 Pritariu Minervai. Be to labai gali būti, kad vienus veikia tie homeopatiniai, kitus neypač. Esu išgėrus kalnus Magnio, kad apramintų, visokių arbatėlių, visokių lašiukų su prierašu-neuro-nulis poveikio.

Jei tai ne liga, o tik liūdesys, nerimas tada gal ir padeda. Bet nemanau, kad tai turi bent kokį poveikį sergant depresija, šizofrenija ar turint kitas rimtas diagnozes.
O kava mane konkrečiai išbalansuoja, dar labiau įsitempiu, bet niekaip neprisiverčiu mesti.
ParašėKatinas
#132030 as sakau,kad tokie dalykai nuramina nebent psichologiskai,nes zmogus isivaizduoja ,kad jam bus geriau.abejoju ar fiziskai tos arbatos kazka realiai jauciamo daro.arba ju litrais gert reikia.
cia tik mano nuomone.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#174331 Aš sukatžolių arbatą dabar pradėjau gert nuo tachikardijos, bet ji kartu kartu ir raminanti. Dar tik pradėjau. Skaičiau, kad sukatžolė n kartų stiprenė už valerijoną. Na aš tikiuosi, kad nuo tachikardijos padės, kol ateis eilė pas kardiologę.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#174349 O ramunėlių ir kmynų arbatų poveikio kartais nežinot?
Ir.. Melisų nuo mėtų arbatos kuo skiriasi poveikiais? Būčiau dėkinga :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#174354 Aš melisa maišau su mėta. Jos tikrai ramina ir atpalaiduoja. Na, žinoma, gydytis depresijos arbatomis nepatariu, bet nerimą ir nemigą jomis sumažinti tikrai įmanoma. =)

O kmynai su ramunėlėm... Man čia labiau pagalbą pilvukui ar skrandukui primena, nei nerimui ar nemigai. =)