Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#174355 Hmm.. Vadinasi, mane tiesiog prichologiškai jos veikia. Pačios jaukiausios arbatos jos man.
Bet klausimas išlieka atviras :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174359 metu skatina virskinima...ramuneliu turi dezinfekuojanciu savybiu..melisu migdo...
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#174468 Na man visai nieko ta sukatžolė, neseniai dar tik pradėjau, regis padeda nuo širdies skausmų ir plakimo, bet geriu ne tik arbatą, o dar ir tinktūrą lašiukais. Prisisiurbiau tos arbatos ir tinktūros iš pat ryto, tai per piet net vaistus pamiršau išgert, nors paprastai žiūriu į laikrodį, nes užknisa tas širdie plakimas. Nu tai čia į gerą manau.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#174557 Tai va, žinokit, sukatžolė tikrai labai gerai, prieš vieną val. išgėriau tinktūros ir arbatėlės ir nebesidaužo širdis.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#174563 Mėtų labiau tinka vasarą, nes gaivina labiau nei šildo.
Reikės išbandyt sukatžoles ir man.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#233355 Nervus gerai ramina, kai nėra didelė bėda - pasiflora.
Čia esu aprašęs ją http://sapnabernis.blogspot.com/2011/08 ... os_25.html
Lietuvoj jos ekstraktas parduodamas "RELAXOR FORTE" pavadinimu.
Gal kam padės. Žinoma pasifloros nė nepalyginsi su tikrais migdomaisiais ar raminamaisiais.
Galima ją ir patiems užsiauginti, yra sėklų parduotuvėse.
Reikia arbatą daryti iš žiedų ir lapų.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#233370 man gydytoja siule valerijona..bet 6 tabletes jo manes neiskerta :?
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#233383 Tai ir neiškirs. Valerijonas yra silpnas raminamasis, be to, jei vartojami benzodiazepinai, tada valerijonas prailgina jų poveikį.
Stipresni natūralūs raminamieji yra pasifloros tas preparatas RELAXOR FORTE, taip pat sukatžolės žolė, kurių galit įsigyt vaistinėse.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#235603 Siaip tai gerai nuramina jonazoliu ir sukatzoliu arbatos,reikia per diena 3kartus gerti ir bent jau kokius 3men,kad pasijaustu efektas
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#235624 jonazoles tik su saule nedera ..

man patinka melisa..pasidarau arbatinuka pilna..ir skani tokia saldi..
Vartotojo avataras
Parašė Leduks
#235625 Su arbatom kaip ir su vaistais,jei tikesi,kad padeda,tai ir pades
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
parijas rašė:aš irgi išbandžiau neuro3. dabar vėdinu spintelę ;-)
Avataras,labai patiko.Aisku,gydydis reikia pradeti nuo arbatzoliu,tik jeigu nepades ,tada reikia gyd.vaistu. :angel
Parašė aiste85
#250223 Aš irgi esu išmėginusiu neuro3, labai nebloga, bet aš visgi dažnai geriu savo riktų žolelių arbatas. Tikiu, kad gimtosios žemės žolės ir arbatos padeda geriau negu bet kas.
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#252515 o ramuneles sako ramina, nzn gal, nelb galiu sprest ar yra tas poveikis, nes po to vis tiek vaistu uzgeriu. bet patardavo daktare pries miega gert, kai gulejau ligoninej
Parašė Sche
#260210 Arbatos man niekada nepadėjo. Visada atrodė išmislas, bet kaip gėriau, taip geriu. Vilties juk į galą nenustūmsi.