Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#173744 Nesuskaičiuočiau kelintą kartą žiūrėjau "Girl Interrupted", bet vis dar išgyvenu tą patį jausmą pabaigoj - malonų palengvėjimą. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#173751 pasimatymas
Parašė Sunrise
#173764 einu miegot, pagaliau užsimaniau :D palengvėjo pasivaiksčiojus po forumą :) nusiraminau kaip tais bent truputuką....
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#173826 pokalbis su mama apie mano vaikystę. minties kelionė į senas geras dieneles. Tas įkvepia ir drasina tikėti taip pat nuostabe ateitimi (čia truputėlis saviįtaigos)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#173876 Antytes šėriau. Neįsivaizduojat, kaip smagu, kai jos prisileidžia taip, kad net iš rankų bulką ima. :)))
Nu, ir šiaip maloniai pasivaikščiojau. =)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#173906 Pasivaikščiojimas parke ir 'fotosesija' su šeimyna, kur prisidurnavojom.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#174310 Knygos ieškojimas. Nu, man kitam egzui reikia tokios knygos, kurios nei bibliotekose, nei knygynuose jau nebėr. :D
Bet šiaip labai smagu buvo - pusę senamiesčio perėjau beieškodama. Ir kiek visokių knygų prisižiūrėjau.... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#174312 Šiandien diena labai maloni. Egzaminą išlaikiau ir dar gavau gerą balą (duok Dieve, dėstytojas tiek ir parašys, kiek kompiuteris parodė, antraip teks rašyt temoje "mane šiandien liūdna, nes..." :D ) Taigi, po egzamino visa laiminga iškurnėjau pasivaikščiot, ant supynių pasisupau. Pagaliau, po beveik mėnesio, paėmiau į rankas knygą, ne vadovėlį, ir labai patogiai lovoje paskaičiau prieš užsnūsdama. Nuotaika gera, mąstau apie gražius dalykus. Gera :)))
Parašė gruodine
#175951 .....ir ne tik šiandien....mezgimas-tokia gera terapija,ir svarbiausia,nemokama,skaičiuoji sau akutes,ir blogos mintys į galvą nelenda....paskui rezultatu gali pasidžiaugti,žodžiu,nauda ir malonumas vienu metu... :DD
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#176009 vynelio gurkšnojimas nuostabioje kompanijoje (mama, brolio draugė ir aš) fantastiška nuotaika, nuoširdžios kalbos, šypsenos, juokas... :DD )
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#176011 gulėjimas lovoj ir prisiminimas nostalgiškų akimirkų
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#176019 Beveik su seima(be tecio) zaideme boulinga,visai linksma buvo,jau seniai buvau zaidus;}}
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176746 Skalbimasis. Laaabai mėgstu skalbtis... Nuo mažens. Man tik kad pasirukšt vandenį. :D
Vartotojo avataras
Parašė deep^Hole
#177353 Oh šiandien maloniausia ką nuveikiau, tai padėjau daryti cepelinus ir žinoma juos valgyti ;D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#177390 Vakaras. Na, po to, kai pasimokiau. Arbatėlė, popierinis dienoraštis, įdomūs pašnekovai skype... Svajonės ten visokios. Ir lia lia. :angel