Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
Moderatorius: signs
- 2009 09 18, 22:44
Skaitau ir neatsistebiu ant kiek skirtingai žmones tie patys vaistai veikia.. Aš labai nedaug jo gėriau ir net negaliu pasakyt apie kokį poveikį, bet man pasirodė, kad man jis kaip tik nerimą net padidindavo, ir nesistebėjau, nes būtent tam man jį ir skyrė, kad padidint aktyvumą, kad nors truputi veiklos norėčiau, tai dar labiau nustembu, kai paskaitau, kad kitiem su miegu sieja.. O apetitui jokio poveikio nebuvo.. =)
- 2010 01 22, 19:09
Pastebėjau, kad kai neišgeriu tabletės, tampu labai irzli ir prie visų kabinėjuosi. Nors dar tik mėnesį juos vartoju
- 2010 01 22, 22:29
laba, Širše. man zinok irgi tas pats budavo - ir net ne vien tada, kai neisgerdavau tabletes. agresyvumas dar pasireiksdavo.
seniai juos vartoji?
Širšė rašė:Pastebėjau, kad kai neišgeriu tabletės, tampu labai irzli ir prie visų kabinėjuosi. Nors dar tik mėnesį juos vartoju
laba, Širše. man zinok irgi tas pats budavo - ir net ne vien tada, kai neisgerdavau tabletes. agresyvumas dar pasireiksdavo.
seniai juos vartoji?
- 2010 01 24, 16:02
Tik mėnesį!
- 2010 01 25, 08:01
As juos vartoju apie menesi, man nuo ju siaubinga savijauta buna
Pleciasi vyzdziai, liejasi vaizdas, krecia saltis, nesitveri savam kailyje....
Kelias dienas negeriau viskas susitvarke. Bet manau, kad jei jau pradejau gydytis, tai reikia juos gerti... Bet savijauta nuo ju, pasikartosiu, man siaubinga....
Pleciasi vyzdziai, liejasi vaizdas, krecia saltis, nesitveri savam kailyje....
Kelias dienas negeriau viskas susitvarke. Bet manau, kad jei jau pradejau gydytis, tai reikia juos gerti... Bet savijauta nuo ju, pasikartosiu, man siaubinga....
- 2010 01 25, 19:46
Tai gal netinka tie vaistai? O kokią dozę vartoji?
- 2010 01 25, 19:58
Šiaip tikrai gali netikti vaistas. Ypač, jei sukelia jausmą, kurį tu vadini "nesitveri savam kailyje". Tai tikriausiai gana didelis nerimas. Man nuo Venlafaksino taip buvo... Tik aš tą nesitvėrimą savo kailyje išreikšdavau visokiais buities darbais ir vaikščiojimu ir vadinau aktyviu nerimu. Pakeitė AD ir viskas stojo į savo vietas. Tai pakalbėk su savo gydytoja apie tuos šalutinius... Gal tikrai šitie AD tau netinka. =)
- 2010 01 25, 22:34
Na, gal ir ne AD, aš irgi nepažiūrėjau, bet esmė tame, kad nerimo, kai nesitveri savam kailyje neturėtų būti. Bent jau taip sako mano gydytojas. =)
- 2010 01 27, 21:00
Neuroleptikai
enya rašė:o cia AD?? o as visa laika galvojau, kad neuroleptikai
Neuroleptikai
- 2010 03 06, 17:32
TAU TAS DREBULYS NUO LOROFNO KONKRECIAI NEISGRIAI IR pyyp! APSTINENCIJA ZODZIU JAI NEBENORI LORAFEN TAI KENTEK SUNKU BET ISKESTI GALIM ESU PATYRES
doom rašė:Kam nors yra pasitaikęs drebėjimas nuo jo? Nes kažko nesuprantu. Nuo AD taip man nebuvo, Depakin'as atvirkščiai - atpalaiduoja. Lieka kaltas Fluanxolis. Antrą naktį kankinuos negalėdama užmigti ( gal dėl to, kad Lorafen negeriau). Nu bet žodžiu gulėjau visą nakti ir drebėjau. Neapsikenčiau, atsikėliau paryčiais, tai nuo rankų virpėjimo ir cigaretę pamečiau.
TAU TAS DREBULYS NUO LOROFNO KONKRECIAI NEISGRIAI IR pyyp! APSTINENCIJA ZODZIU JAI NEBENORI LORAFEN TAI KENTEK SUNKU BET ISKESTI GALIM ESU PATYRES
- 2010 07 24, 19:08
Aš šitą vaistą jau geriu apie porą savaičių 1mg per dieną. Tikrai nemanau kad jis padeda man nuo ko nors, tik daugiau noriu miego ir nežinau ar tai susiję, bet sapnai tapo kraupūs. Vartoju kartu su cipralex, teks su daktarė tartis turbūt kad pakeistų man šituos vaistus.