Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#174558 Na, man tavo sapno erdvė pasirodė panaši į lairintą. Pasiklydai labirinte ir nežinai, kaip iš jo išeiti. Aš tai sakyčiau, kad apsižvalgyk aplink, ar nėra kokios nors galimybės, išeities iš kažkokios tau nepalankios gyvenimo situacijos. Ir išeik iš to labirinto.
Tiesa, mano aiškinimas šiaip jau nėra rimtas. Sapnus aiškintis šiek tiek mokiausi su savo psichologe prieš kelis metus. Tik tiek. =)

O aš šiąnakt sapnavau, kad viena dėstytoja liepė atlikinėt intelekto testus. :D Tai kelių grupiokių buvo loginiai, maniškis - kūrybinis-kalbinis. Dar aš labai įsižeidžiau, kad dėstytoja kalbėdama apie mano intelektą paminėjo A. Šlepiko vardą. :D
Sapną aiškinčiau taip: daugiau jokių recenzijų apie Šlepiko sugėrovų poeziją nerašyti. :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174567 as nuo vaikystes tokius sapnuoju , galeciau kurt filmam scenarijus bet rasyt nemoku :D
sianakt sapnavau kad mamos drauge ligoninej atsidure..o daugiau neatsimenu...
Parašė Sunrise
#174618 Senokai sapnavau kažką... :(
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#174627 Beveik kasnakt sapnuoju kosmarus, bet labai tikroviskus
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#174689 Kad su Paris Hilton einu į vakarėlį :achtung Ne, nu kaip fyfa kokia.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#174989 kad nusidaze man mama plaukus juodai bet pamirso apatini sluoksni ir atrodziau kaip su peruku...ir reikejo ruost jai kazkoki vakareli o as daug dirbau vis siuvau kazkokius rubus , dekoracijas..pavargau ir pykau ant mamos
Parašėnemoku
#174993 Vėl į kalėjimą uždarė.
Parašėnemoku
#175556 Merginą, su krūtine, didesne už galvą.
Nuolat pasikartojantis sapnas, kad aš su sijonu ir plaukuotom kojom.
Atstūmimą.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#175560 prekinaus londone su mama ir mirusia mociute...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175647 Daug baisių košmarų nuo Hypnogeno. Fu, nebegersiu aš jo daugiau. Laimei, detalių nepamenu.
Parašėnemoku
#176230 Daziau antakius.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#176237 bėgimą iš kažkokio rūsio,grotų graužimą,ir kad mane puolė kažkoks gėjus-žudikas maniakas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#176275 vaziavau i uzsieny su kumpio gabalu ir 100lt, o po to supratau, kad sumaisiau dienas ir pasirodo dar ne siandien turejau vaziuot ir paleido mane prie gariunu kazkur ir kad ten pirkau padeveta,aprasineta kuprine. :lakstau
Parašėnemoku
#176444 mergina reke "mano brolis nekaltas, paziurekit i smaugimo zymes ant jo kaklo". As atsakiau, kad mane daznai smaugia ir cia visai ne smaugimo zymes, todel ji reikia uzdaryt i kalejima.
Parašėnemoku
#176595 Bendravau su kažkokiu vaikinu, jis man rodė simpatiją, o aš jį vis atstumdavau. Kartą pasikviečiau jį į savo namus, nes norėjau persiauti nepatogius batus. Nuėjau į tualetą, o jis atidarė duris ir pradėjo iš manęs juoktis. Aš apsiverkiau ir paklausiau, kodėl jis taip daro, o jis atsakė, kad visą laiką tik vaidino, kad aš jam patinku, norėjo man pakenkti. Aš pradėjau rėkti, kad kas nors padėtų, bet mano balsas buvo labai silpnas. Visgi kaimynai atrakino mano buto duris ir tas vaikinas pabėgo. Vėliau labai bijojau, užsirakinau abi duris ir mąsčiau slėptis spintoj.