- 2010 01 17, 11:13
Na, man tavo sapno erdvė pasirodė panaši į lairintą. Pasiklydai labirinte ir nežinai, kaip iš jo išeiti. Aš tai sakyčiau, kad apsižvalgyk aplink, ar nėra kokios nors galimybės, išeities iš kažkokios tau nepalankios gyvenimo situacijos. Ir išeik iš to labirinto.
Tiesa, mano aiškinimas šiaip jau nėra rimtas. Sapnus aiškintis šiek tiek mokiausi su savo psichologe prieš kelis metus. Tik tiek. =)
O aš šiąnakt sapnavau, kad viena dėstytoja liepė atlikinėt intelekto testus.
Tai kelių grupiokių buvo loginiai, maniškis - kūrybinis-kalbinis. Dar aš labai įsižeidžiau, kad dėstytoja kalbėdama apie mano intelektą paminėjo A. Šlepiko vardą.
Sapną aiškinčiau taip: daugiau jokių recenzijų apie Šlepiko sugėrovų poeziją nerašyti.
Tiesa, mano aiškinimas šiaip jau nėra rimtas. Sapnus aiškintis šiek tiek mokiausi su savo psichologe prieš kelis metus. Tik tiek. =)
O aš šiąnakt sapnavau, kad viena dėstytoja liepė atlikinėt intelekto testus.
Tai kelių grupiokių buvo loginiai, maniškis - kūrybinis-kalbinis. Dar aš labai įsižeidžiau, kad dėstytoja kalbėdama apie mano intelektą paminėjo A. Šlepiko vardą.
Sapną aiškinčiau taip: daugiau jokių recenzijų apie Šlepiko sugėrovų poeziją nerašyti.

Ne, nu kaip fyfa kokia.