Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
aviete rašė:baikit taip kalbet,nes prisikalbesit-vezi sako isikalbet galima!!!!!!!!!!
niekas jusu nepaliks!!!!!!!!!!!

Zinau, tiesiog labai baisu, pernai tokiu paciu metu buvau palikta, tai vel grizta ta baime...
Vis dar del to paties nerimauju.
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#172719 del suns ji stiprei apkandiojo kiti sunis ;coz
Vartotojo avataras
Parašė vers
#172785 užjaučiu tavo šuniuką :( vargšiukas. sutvarstyk jį, patepk kuo, kad greičiau užgytų, jei labai blogai skambink kokiais organizacijai, kad padėtų...
Parašėnemoku
#172796 Lorke, kaip tavo suniukas?

as irgi nerimauju del savo gyvunijos pasaulio, suo senas, driezas kazkoks lyg sergantis... Vieno driezau jau netekau vaikystej, didele trauma buvo...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#175649 Nerimauju dėl...

* būsimo egzamino, kuriam reikia daug įsiminti, o aš jau kažkaip abejoju savo gana gera atmintim, būkštauju, kad jos nepakaks įsimint tokiam kiekiui;

* kad man skauda galvą ir dar daug ką nuo įtampos ir streso ir tam reikia raminamųjų - bijausi vėl prie jų per daug priprasti;

* depresinė neganda: neramu, kad tokia visa psichiškai nesveika liksiu vienui viena visam gyvenimėliui - artimieji jau išsižadėjo, keletas draugų dar pakenčia;

* depresinė neganda: neramoka, kad bus atkrytis po atkryčio ir taip visą gyvenimą.

Uch.......... Atvėriau savo neramią dūšia. ;misha :D
Vartotojo avataras
Parašė deep^Hole
#177465 Dėl to, kad labai daug paslapčių saugau, ne tik savo, bet ir draugų ir mane tai slegia, bijau kažką pasakyti, kam nereikia. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#177470 Šiaip jau smegenis gerokai spaudžia baimė ir nerimas neišlaikyti būsimo egzamino. Jaučiuosi pavargusi, o mokytis ten taip normaliai daug, sakyčiau.
ParašėŠiršė
#177841 Atsakymų iš universitetų :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#177942 Vis dar dėl to paties... Jau pabodo nerimaut. Taigi manau, kad greit bus stadija "giliai vienodai".
Vartotojo avataras
Parašė deep^Hole
#178081 Aš nerimauju, dėl to kad nespėsiu nupiešti eskizų iki ketvirtadienio ;ss ;vokie
Parašė asarele
#178095 as nerimauju del to, kad galiu nuvilti savo artimuosius, ypac savo DRAUGUS del savo kai kuriu poelgiu ir pan... <..>
Vartotojo avataras
Parašė deep^Hole
#178196 dėl geriausios draugės.....
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#178206 dėl: oro, nakties, rytdienos kontrolinio, artėjančios šventės, kitos dienos, savo išvaizdos... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#178214 del vieno žmogaus..
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#178502 Jau 10mėn.vartoju seroxat,o nerimo jis nenuima kažkodėl...tikriausiai nieko nebus,teks važiuoti pas psi,galbūt keisti vaistus...