Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#178156 ėjimas į mokyklą ir priverstinis bendravimas su tam tikrais žmonėm
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#178925 Prisiversti paskambint pasveikint su gim. ma..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179329 pats gyvenimas....bjauriausia tai,kad turėjau gyvent.... :sad:
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#179350 Man valgyt bjauru. :D Bet vis tiek valgau, nes reikia. Tai kad the ending, teks tau gyvent nori ar nenori - nes reikia. :death
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179698 va būtent jozhik'ai kad reikia,o noro jokio.... :cry:
šiandien bjauriausia veikla tai mokykla,"bendravimas",net rūkymas....fuck,kaip dūmas nelimpa :x
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#179715 šiandien bjauriausia veikla, tai savo darbdavei pasakymas jog noriu išeiti iš darbo, buvo labai nemalonus pokalbis, kuris baigėsi tuo jog aš prasta darbuotoja ir jai tik paslaugą darau, bet nuramino tik tiek kad esu girdėjusi iš kelių buvusių darbuotojų jog visos istorijos būtent taip ir pasibaigdavo
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180313 ejimas i sokius..;//
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#180418 gyvenimas...
ir stovejimas prie forsų...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181282 dirbtinis bendravimas(su visais toks),verkimas autobuse(aš niekad neleidžiu sau verkt prie žmonių) ir buvimas mokykloj
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183209 eilinis mūšis su motina,prarekiau balsą visiškai..bjauru matyt jos snukį
ParašėŠiršė
#183303 Pamokos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#183325 7:30 buti mokykloj ir rasyt vokieciu kontrolinuka,nes musu mokytojai ,matyt,nesimiega.. :D
Parašėeggle
#184090 Namu darbai, taip nesinori net ziureti i tas knygas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#184350 bjauru gyvent,bjauru būt neišsimiegojusiai,tiksliau išvis nemiegojusiai...bjauru su visais iki vieno pyktis....bjauru gyvent savo kūne,norečiau reinkarnuotis į erelį ir skraidyt kur panorejus,nes labai bjauru,kai stoviu ten,kur esu "pasodinta"...viskas bjausru....AŠ BJAURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Paveikslėlis
ParašėŠiršė
#184647 Vokiečių kalbos žodžių mokymasis, trukęs dvi valandas. FU.