Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė giedrulla
#14398 O as tuoj eisiu prisileisiu putu vonia...pagulesiu...ir atliksiu visokius pylingus, kaukes ir kitus dalykelius....ech :eros
ParašėLiepa
#14720 :)
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2008 01 02, 15:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#14723 o tu ne darbe???
ParašėLiepa
#14725 :)
Paskutinį kartą redagavo Liepa 2008 01 02, 15:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašėlakstute
#15623 issipesiojau antakius, pasidariau veido valyma, plauku kauke, nusidepiliavau, dar pasidariau manikiura ir pedikiura... :super
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#15723 Bežiūrėdama filmą pasidariau manikiūrą ir pedikiūrą, išsipešiojau antakius, nusivaliau toniku veidą ir pasitepiau kremu, visą kūną išsimasažavau su losjonu, kojas pasitepiau minkštinamuoju kremu. Tai dabar tokia atšviežėjusi jaučiuosi :DD
Parašė birute
#17875 dar nieko nepadariau, bet reikia eit po dusu, po to pasidazyti, nuo to nuotaika kartais pagereja... B)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17902 Nusidaziau plaukus :super
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17907 Buvau blondine,dabar beveik juoda =) norejau kardinaliu pokyciu,bet butent sia minute plauku spalva atitinka ir mano busena
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#17920 nusipirkau eterinio aliejuko voniai :eros "Antistress" :eros :eros :eros
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#17930 =) Oi, mergytes, jus taip intensyviai keiciates, kad man net geda darosi del savo apsileidimo... O ka, jei ir as padazyciau kokius plaukus... Is blondes tapciau kastonine?.. Per radikalu kazkaip. Ir toliau busiu naturali blondine. :)))
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#17946 Įsidėk savo foto į mūsų klubo fotoalbumą, pasakysim, kokia plaukų spalva tau labiau tiktų :da
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17949 ok
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17954 Bet cia bus be makijazo ir po naktiniais-naturali :D