Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#180836 Pokalbiu su mamyte. Papasakojau jai kas su manimi dedasi, ji apsiverkė. Apsikabinom pasakėm viena kitai aš tave myliu ir truputi man palengvėjo.
Aš turiu nuostabius tėvelius, tai didžiausias mano turtas.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#186031 bandžiau pasivaikščiot,paskaityt,nuejau pasportuot...
nieko nesugebu :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#186056 Geriau kavos...
Vartotojo avataras
Parašė laukinė
#187645 neįveikiau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#187665 paskambindama draugui ir leisdama gyvenimui viską sudeliot savaip??
ParašėŠiršė
#187812 Tiesiog prisiverčiau mokytis vokiečių žodžius. Ir išmokau. Fui fui fui.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192483 susitikau su tokia..mmm...ale drauge...bet anokia ir draugė...nu žodžiu....kelias valandas su ja pabuvau,pasivaikščiojau......džiaugsmo nesuteikė :bloga
ParašėŠiršė
#192499 Mokiausi.Fufufufufufu
Parašė Silent Silence
#201898 Susitvarkiau kambarius ir atsikračiau senos makulatūros...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203137 buvo planuose,kai grišiu namo,išgert migdomųjų ir eit miegot,bet veliau pagalvojau,kad būtų kvaila tiesiog išmiegot visą likusią dieną.....tai grįžau,,truputį pagulejau ir emiusi pamoku..padariau n.d. ir dar truputį anglų bei chemijos pasimokiau,prasedejau prie mokslų kažkur 2,5h,tada dar į biblioteka nuejau,parsinešiau mitų ir dar valandą varčiau knygą......nors šiandien tokia nuotaika,kad norejosi visus sąsiuvinius sudegint ir eit po velnių,bet atsikvošejau,kad mano ateičiai reik mokslo,tai vat...... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207048 vakar.atsikeliau anksčiau,kad eit į nulinę pamoka,kuri man nepriklauso,tada ketinaua tsisakyt rusų pasirodymo,bet pamačiau,kaip mokytojai tai svarbu,del to dalyvausiu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207881 na,teko padet draugei..del to nepūvau guledama lovoj..bet kadangi nuejau,pamaniau,kad pasiliksiu.galbut,palengvejo..bet nevertejo niekur eit..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216657 kavos puodeliu.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249407 Dabar gulejau vonioj su tipo juodosios juros druska