Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179320 čia dabar miegojau pietų miegą ir susapnavau,kad iš aguonų dariau opiumą...fui...taip ir neteko jo surūkyt-kažkokia pana jį išlaižė....
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179559 vel kažkokius narkomanus,motiną ir begimą iš kažkur į kažkur...
Parašėnemoku
#179588 Vaistus. Dar kad žaidžiu su dukra.
Parašėnemoku
#179609 Kūriau DK naują temą.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#180043 sapnavau,jog iš geografijos gavau 9(kas yra nerealu visiškai realybej) ir visiškai girtą motiną,stovinčią prie pakaruoklio,tik nesupratau kas ten kabo nusižudęs,aš ar ne..(o sapnai gi pildosi kartais :D :D :D :D )
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#180058 kad jura pakilo ir atsirado prie mano lango ir gyvenom prie papludymio ir atsilo :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180312 Kosmara.. ar tai mane smauge ar as pati pasismaugiau.. ech visa diena galvoju apie ta sapna.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#180629 Sapnavau,kad už kažkokias nuodėmes mane ruošiasi nubaust mirtimi užmūrydami. Dar iki šiol negaliu atsigaut, geriau jau sudegintų ar užkankintų.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#180671 kad susitikinejau su virsininku..........mielas sapnas :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#180693 kas susipykau su sese del kažkokios nesąmones,bet juokinga tai,kad ryte iš tiesų susipykom,grynai ta pati situacija kaip sapne,ale pildosi :D :D
ParašėŠiršė
#180925 Sapnavau pavasarį, kad dėviu nuostabią suknelę ir savo mylimus aukštakulnius :DD
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#180944 vaikina kuri kadaise isimylejus buvau iki ausu....susitaikem...sapnans sugadino nuotaika
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#180965 Kad jau pavasaris,matau žydinčias geltonas tulpes,pienes...kažkokius nemažus vazonus,kiekvienam iš jų prisodinta po kelias rūšis gėlių,jos priderintos vienos prie kitų,labai gražiai atrodo,dar mačiau pražydusią,bet apvytusią alyvą,paskui kažkokius mažus vaikus-jie žaidė,paskui didesnis mažesniam keitė pampersus,dar kažką,ko neprisimenu...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#181068 Ir vėl(jau kelintą naktį iš eilės),kad jau pavasaris,nebėra sniego...dar tėvų namus;kad tėvas užkalė beveik visus namo langus,po to apkalė visą namą tolium,išpjovė sienose naujas duris...aš jam sakau,kad bus tamsu viduj,priekaištauju dėl užkaltų langų :bloga ...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181081 kad man buvo labai blogai ir išgeriau Tyčia 2litrus alaus ir nusipirkau ar tai degtines ar tai likerio padaryto iš žmogaus akių...tipo labai stiprus turėjo būt..ten maždaug 1.5 litro talpa ir visa iškarto viena išgeriau...košmaras...aš visiškai negeriu,o čia tokios nesąmones :sad: