Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lorke
#178612 del savo gyvenimo. jug gyvenimas – tai muzika, kuria klausaus ir kurią pati kuriu ;coz
ParašėKūnas
#178645 Kad kažkaip ne taip tvarkausi. Viena diena darbo - viena apatijos. Bet po apatijos dienos nebūtinai seka darbo. O po darbo - būtinai apatijos. Ir vėl iš pradžių.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#178655 ...nerimauju, nes neužmiegu be Klozo. Bijau, kad tokia nuolatinė įtampa gali sugrąžint mane į tą pačią klaikią būseną, kurioje buvau lapkritį. :(
Vartotojo avataras
Parašė Pycka
#178694 Nerimauju, nes [žvirblis žino] kada is darbo istrenks. O jei istrenks, tada pzdc man, visai degraduosiu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179308 nerimauju del saves,kad vel nekrisčiau ten,kur buvau virš pusmečio...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#180973 Kad neturiu valios susitvarkyti savo išderintą miego ritmą;eiti gulti kaip normalūs žmonės,nenaktinėti vos ne iki paryčių,o tai atsikeliu popiet...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#181010 O aš irgi, tik panerimauju ir vėl paskui tą pat darau.. o gal nėra čia taip jau blogai ką?..
Parašėnemoku
#181018 nes atsiskaitymas uz keliu valandu, o as dar nemiegojau...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#185201 Na štai ir rytas... labai labai labai.. ir nepasiruošus.. tam ir neįmanoma turbūt..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#185760 Dėl vasaros, nes turbūt bus pati siaubingiausia iš visų...
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#185783 bijau, nerimas toks kyla, kita savaite reikes atlikti 2 skausmingus tyrimus trepano biopsija ir sternaline punkcija :x
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#186583 nerimauju ,nes nesugebu antrą dieną išeiti iš namų..po 10 min privalau išeit tvarkytis studijų reikalų..ale taip nieks neprivers;/ taip nenoriu į pasaulį kojos kelt.
Parašėeggle
#189554 Nerimauju, nes jaučiu jog arėja savaitgalis, kuris nieko gero nežada, net šiek tiek bijau
Parašėnemoku
#189751 Dėl 100 dalykų.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#189754 Pati neįsivaizduoju ko..