- 2010 02 19, 19:02
Man tai diagnozuotas nerimo sutrikimas su hipochondrinėmis tendencijomis. Gydaus jau 10 mėnesių, o leksą vartoju jau kokie 8-9 mėnesiai ir jokios priklausomybės neišsivystė. Pagerėjus savijautai sumažinau :nuo 1,5 mg/per dieną iki 1,5 mg/kas dvi tys dienos be jokių problemų. Tiesa, kartais psichiatrė liepdavo ekstra atveju ir paimt po 3mg, bet aš nesipratinau. Ir šiaip, klausiau psichiatrės, savavališkai nedidinau dozių ir pats stengiaus valingai to laikytis, kad ir kaip būtų sunku.
Aišku, pavartojus tiek laiko šį vaistą ir nedidinus dozės, jis paprasčiausiai pradėjo neveikti, bet intensyviai sprendžiu problemas ir tas vaistas labiau veikia placebo principu nei iš tiesų nuramina. Tiesiog psichologinis aspektas: "va, išgėriau, bus dar lengviau".
Aš kaip kiekvienas hipochondrikas buvau susikrimtęs dėl to, kad galiu įprasti, tai pasikalbėjau su psichiatre ir gavau tokį atsakymą:"1,5 mg kartais aš skiriu ir vaikams, per maža dozė, kad įprastum". Tad ir tave raginčiau pasitarti su gydytojais.
Jožikai, matyt, vartojai žymiai didesnes dozes nei aš? ar šiaip tavo organizmas linkęs greičiau įprasti prie vaistų?
P.S. Siaučiant kiaulgripiui aš mintyse juo persirgau ir nuo jo numiriau kokius penkis kartus. Žiurėsim kaip seksis su savimi kovoti per pvasarinę epidemiją