Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#181228 Ending, o koks jausmas išgėrus buvo? :achtung

Aš tai negaliu atsistebėt, iš kur pas mane galvoj tokie vaizdiniai atsiranda - šianakt sapnavau, kad prisigėrus atsiduriau lovoj su kažkokiu vaikinu ir Grybauskaite :oops: Tryse buvom.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#181246 :D gerai pavarai mona :D
as atsimenu,kad grybus rinkau ...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Mona rašė:Ending, o koks jausmas išgėrus buvo? :achtung

po alaus tik jutau alaus skonį,šlykštų tokį,pigų,nes alaus nemegstu.minimaliai apsvaigau,bet norejau visiškai atsijungt,del to to kito skysčio geriau...iš pradžiu nieko,pakenčiamas skonis,o veliau pamažu jaučiau svaigulį,bet neleiku suskambejo žadintuvas ir nebaigiau gert :D :D

o šianakt keisti sapnai....tevą su motina jojančius ant arklių su ietim ir kalavijais-mane medžiojo...o aš visur slepiausi...vel nuo kažko begau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181725 sapnavau daug man pažįstamų žmonių(daugiau nei pusė mane paliko dvasiškai),situacijas su jais...lyg neįgyvendintos svajones atsuktam laike
ParašėŠiršė
#181730 kad pabučiavau bendraklasį :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#181776 kad sokau operhous'e
Parašėnemoku
#181789 Krūtis ir užpakalius iš plastelino ir... kojų.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181910 begalė nesąmoningų sapnų su keistais žmonem
Parašėnemoku
#181967 Kaip buvau vemalų atrakcionų parke. Kažkas panašaus į Druskininkų vandens parką.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182470 kadrus iš filmo...buvau ale pagrindinė veikeja...per daug mane paveike.......
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183764 sapnavau,kad su kažkokiu vaikinu ar vyru turguj pradejom muštis su britvom rankose.....labai bijojau jį sužeist..o jis kaip reikalas mane pjauste...nieko nejaučiau...velaiu su kažkokiu vaikinu rukiau,berots mano kaimynu...
Parašėeggle
#183878 Kad rukiau, ir kad man labai patiko, nors is tikro butu gal ir nieko
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#183906 kaip ir kasnakt sapnavau nesąmones....labiausiai knisa,kai išsipildo...vat susapnavau vel,kad vienas žmogus išjuoke mano savijautą,o mano sesuo veliau po kelių valandų pasake"blemba,pasidarei kaip emo,ar tokia ir esi?gal peilį paskolint?išeik gi pasižmonet pagaliau"....
jooo....nesiseka man su "artimaisiais"... :(
Parašėeggle
#183928 Kaip tetis apreke mama paciais baisiausiais zodziais, o ta nieko nedare tik stovejo nuliudus, pasiunciau tada abu kuo toliausiai ir predejau sapnuot kad esu vos ne "Greiti ir isiute" atrodo toks pavadinimas, filme. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#184022 Kodel as kiekviena nakt tai sapnuoju,kad perku nestumo yesta,tai,kad turiu vaika,sianakt kad vestuves keliau.. eeech baisu man darosi.. :bloga :bloga