Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Sunrise
#181878 Apsilankyt pas gydytoją, užsukt pas referentę, namuose pabaigti darbus :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#181980 žmoniškai nors kartą išsimiegot
Parašė Sunrise
#181992 Tęsti mokytis, gal pasportuot ;)
ParašėŠiršė
#181996 Vakar visą dieną pragulėjau lovoje, tai šiandien stengsiuosi tai kompensuoti. Pasimokysiu, paskaitysiu, pagrosiu, su drauge susitiksiu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182004 lepinsiu save nieko neveikdama...taip tingiu ką nors veikt...atsikeliau su nuostabia nuotaika,tai reik ką nors įdomaus nuveikt....gal su draugu susitikt eisiu... :DD
turėčiau mokytis,bet tik ne šiandien........ :P
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#182069 Planuoju dar lietuje šiąnakt pabūti. Kaip jo pasiilgau... tik truputi gaila, kad jis šiek tiek dar man pačiam per šaltas. Girdžiu, kaip gražiai jis krenta. Reikia į jį eiti, sušlapti, sušąlti. Man neiti - nusikaltimas. Apima toks jausmas, lyg savo vienintelį draugą, lietų, išduodu.
Parašė Sunrise
#182077 Pabaigti projektą, pasportuoti, gal ką nors skanaus pasigamint :)
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#182085 Va va, Sunrise sportą priminė :)
Tuoj lėksiu į Baptistų bažnyčią mišių paklausyt, po to kambarį pagaliau normaliai pabaigsiu sutvarkyt, dar skalbimasis. Na, ir mankštelę kokią prisidėsiu :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182092 bandysiu nestovet vienam taške...bandysiu užsiimt oratorijos veikla,ji man iš tiesų padeda...vaikai-tikras stebuklas B)
tik tas dievas... :bloga
Parašė Sunrise
the ending rašė:vaikai-tikras stebuklas B)

kai man buvo blogai visko iš eilės griebiausi. Bažnyčioj ilgai nebuvau buvus, tai nuėjau. Dar man į rankas pateko Jono Markūno knyga "Žmogaus gyvenimo nesėkmių bei ligų priežastys ir galimybės jų išvengti". Tau manau irgi patiktų ;) Aš daug ką supratau pagaliau B)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
Sunrise rašė:
the ending rašė:vaikai-tikras stebuklas B)

kai man buvo blogai visko iš eilės griebiausi. Bažnyčioj ilgai nebuvau buvus, tai nuėjau. Dar man į rankas pateko Jono Markūno knyga "Žmogaus gyvenimo nesėkmių bei ligų priežastys ir galimybės jų išvengti". Tau manau irgi patiktų ;) Aš daug ką supratau pagaliau B)

na ačiū už pasiūlymą...jei rasiu laiko ir tą knygą,būtinai paskaitysiu :da
ParašėŠiršė
#182116 Šiandien daaaug rašysiu ir gal pasimokysiu truputį.
Parašė Sunrise
#182736 Važiuosiu tūsintis :D 100 metų to nedariau... :man
ParašėŠiršė
#182753 Vedžiosiu šunį, skaitysiu, gal parašysiu ir pasimokysiu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#182831 išsimiegoti,nueit į spektaklį,paskaityt ką nors,susirast ilgai nematytą sąsiuvinį...gal pasitvarkyt..