Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#181721 haveimooed kai kurie tavo pasisakymai gali buti suprasti kaip izeidziantys. Nepamirskite mes galime buti skeptikais, eretikais, lengvatikiais ar silpnaprociais, taciau toleruojame vieni kitus ir bent jau viesai stengiames vieni kitu nezeminti. Is visos sios raslevos zodis "tolerancija" yra pagrindinis.

...................................................................................

Nerida.. Neieskok stebuklu, nes ju nebuna. Jei pasieksi kokiu nors rezultatu, tai tik savo pacios pastangomis. Siaip viskas, ka aprasiai auksciau yra logiska ir turetu buti veiksminga kaip visuma taikant tokia praktika kasdien, tik va man eretikui malda nelimpa. Bet apie tai nesiplesiu i filosofinius isvedziojimus.
Sekmes
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#181771 Kodėl, Morpheus? Būna...Man buvo pats tikriausias stebuklas. Vienas mano tikslų gyvenime buvo įgyvendintas 100 proc. su kaupu. Aš link to ėjau, dėjau pastangas , bet šitokios sėkmės savo žemišku protu negalėjau įsivaizduoti! :lakstau
Parašė haveimooed
Morpheus rašė:haveimooed kai kurie tavo pasisakymai gali buti suprasti kaip izeidziantys.

Siaip tai bet kokie pasisakymai gali buti ko nors suprasti kaip izeidziantys. Tai gali buti ne tik sakanciojo, bet ir girdinciojo problema. O jeigu kur per stipru zodi pasakiau, atsiprasau.

Nepamirskite mes galime buti skeptikais, eretikais, lengvatikiais ar silpnaprociais, taciau toleruojame vieni kitus ir bent jau viesai stengiames vieni kitu nezeminti. Is visos sios raslevos zodis "tolerancija" yra pagrindinis.

Sutinku, kad tolerancija yra vertybe, bet negalima toleruoti dalyku, kurie gali baigtis sveikatos, finansine ar kokia kita zala zmonems. Ypac jeigu tie zmones yra labai pazeidziami, o sitam forume manau tokiu zmoniu yra nemazai. Todel cia propaguojant visokias aiskias ir neaiskias praktikas, butina aiskiai parodyti ju (ne)pagristuma ir (ne)efektyvuma.

...................................................................................

Nerida.. Neieskok stebuklu, nes ju nebuna. Jei pasieksi kokiu nors rezultatu, tai tik savo pacios pastangomis. Siaip viskas, ka aprasiai auksciau yra logiska ir turetu buti veiksminga kaip visuma taikant tokia praktika kasdien, tik va man eretikui malda nelimpa. Bet apie tai nesiplesiu i filosofinius isvedziojimus.
Sekmes

Sita tema kaip tik labai tinkama visokiems isvedziojimams :) Siaip is visko, ka Nerida naudoja, mano nuomone malda (ir pozityvus mastymas) kaip tik turetu buti naudingiausia, nes ji panasiausia i darba su savo samone (priesingai nei akmenukai, homeopatinis vandenelis ar koks nors kvepavimas). Aisku nezinom, kam ir kaip ji meldzias, bet is principo malda gali buti budas surasti savyje jegu, nusiraminti ir susikaupti, nors maldos "objektas" (t.y. koks nors dievas) ir neegzistuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
maraija rašė:Kodėl, Morpheus? Būna...Man buvo pats tikriausias stebuklas. Vienas mano tikslų gyvenime buvo įgyvendintas 100 proc. su kaupu. Aš link to ėjau, dėjau pastangas , bet šitokios sėkmės savo žemišku protu negalėjau įsivaizduoti! :lakstau

Pati sakai, kad pati tai padarei :) vadinasi tu stebukladare :) Niekada nesumenkink savo pastangu ir nenuvertink savo galimybiu. Saunuole, kad nesustojai, prie pirmos kliuties ir pasiekei savo tiksla.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
haveimooed rašė:Sutinku, kad tolerancija yra vertybe, bet negalima toleruoti dalyku, kurie gali baigtis sveikatos, finansine ar kokia kita zala zmonems. Ypac jeigu tie zmones yra labai pazeidziami, o sitam forume manau tokiu zmoniu yra nemazai. Todel cia propaguojant visokias aiskias ir neaiskias praktikas, butina aiskiai parodyti ju (ne)pagristuma ir (ne)efektyvuma.

Siame forume ir siaip gyvenime niekas neirodineja, kad kazkas neegzistuoja :) Cia kalba eina apie tai, kad merginai kuri sukure sia tema tai padeda.
negalima toleruoti dalyku, kurie gali baigtis sveikatos, finansine ar kokia kita zala zmonems.

finansine, sveikatos ir dar bala zino kokia zala kelia TV, internetas, cigaretes, alkoholis, bulviu traskuciai, maximines misraines, kebabai, coca cola, desros su visokiausiais koncervantais, genetiskai modifikuota soja, kvieciai, kukuruzai, gejai, lezbietes ir t.t.. galeciau vardinti dvi paras tur but :achtung
Siame forume gerbiamasis, o gal gerbiamoji teks toleruoti viska, kas nepriestarauja sio forumo taisyklems ir elementariems mandagumo principams. Jei si tema nepatinka, tiesiog neskaitykite jos. O jei turite kokiu nors konkreciu argumentu kodel tai yra blogis destykite juos, o ne tusciazodziaukite ir terskite foruma.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
Morpheus rašė:
maraija rašė:Kodėl, Morpheus? Būna...Man buvo pats tikriausias stebuklas. Vienas mano tikslų gyvenime buvo įgyvendintas 100 proc. su kaupu. Aš link to ėjau, dėjau pastangas , bet šitokios sėkmės savo žemišku protu negalėjau įsivaizduoti! :lakstau

Pati sakai, kad pati tai padarei :) vadinasi tu stebukladare :) Niekada nesumenkink savo pastangu ir nenuvertink savo galimybiu. Saunuole, kad nesustojai, prie pirmos kliuties ir pasiekei savo tiksla.

nu taip , čia galioja taisyklė : kai pats stengiesi, tai ir dievas padeda.....aš aplamai peržiūrėjus savo gyvenimą pajaučiau, kad esu be galo saugoma, nors man sunku tą pripažinti...esu tokia materialistė... :)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
maraija rašė:
Morpheus rašė:

nu taip , čia galioja taisyklė : kai pats stengiesi, tai ir dievas padeda.....aš aplamai peržiūrėjus savo gyvenimą pajaučiau, kad esu be galo saugoma, nors man sunku tą pripažinti...esu tokia materialistė... :)

Ir as toks pat materialistas.. be to esu eretikas (kaip dede sako pagonis) :)
Bet jau pradedam offtopinti ir bijau gausime daug velniu nuo Katinelio.. tad jei nori testi tema, keliames i PM arba koki kita skyriu :)
Parašė haveimooed
Morpheus rašė:
haveimooed rašė:Sutinku, kad tolerancija yra vertybe, bet negalima toleruoti dalyku, kurie gali baigtis sveikatos, finansine ar kokia kita zala zmonems. Ypac jeigu tie zmones yra labai pazeidziami, o sitam forume manau tokiu zmoniu yra nemazai. Todel cia propaguojant visokias aiskias ir neaiskias praktikas, butina aiskiai parodyti ju (ne)pagristuma ir (ne)efektyvuma.

Siame forume ir siaip gyvenime niekas neirodineja, kad kazkas neegzistuoja :) Cia kalba eina apie tai, kad merginai kuri sukure sia tema tai padeda.

Na ne visai, cia kalba eina (ir tema yra sukurta) apie rebefingo technika. O ar temos autorei padeda visi tie burtai, nei ji, nei mes, nei kas nors kitas nezino, taciau yra zinoma viena - jokiu duomenu, patvirtinanciu tu techniku nauda nera, jokio ju veikimo pagrindimo (net hipotetinio) taip pat nera. Kol kas bet koks teigimas, kad sie dalykai gydo ar padeda (isskyrus kaip placebai) yra melavimas ir zmoniu apgaudinejimas.
O forumai apskritai yra skirti minciu pasidalinimui, tame tarpe ir diskusijoms (bet ne apgaudinejimui).
Del ko nors neegzistavimo irodymo tu teisus, irodyti turi tas, kuris teigia, kad kas nors egzistuoja.

Morpheus rašė:
negalima toleruoti dalyku, kurie gali baigtis sveikatos, finansine ar kokia kita zala zmonems.

finansine, sveikatos ir dar bala zino kokia zala kelia TV, internetas, cigaretes, alkoholis, bulviu traskuciai, maximines misraines, kebabai, coca cola, desros su visokiausiais koncervantais

Pritariu, ir manau atsiradus temai apie tai kaip maximines misraines padeda iveikti depresija, joje irgi pasisakyciau skeptiskai. Kodel to negaliu atlikti sioje temoje?

Morpheus rašė:, genetiskai modifikuota soja, kvieciai, kukuruzai,

Cia turbut visi trys genetiskai modifikuoti? Ar turi kokiu nors duomenu, kad jie kenkia sveikatai? Ar bent teorinio pagrindimo? Ar tik siaip sugalvojai?

Morpheus rašė:gejai, lezbietes ir t.t.. galeciau vardinti dvi paras tur but :achtung

WTF? gejai ir leSbietes kenkia sveikatai? arba cia nevykes pokstas, kurio nesupratau, arba ne tau pasakoti man apie tolerancija.

Morpheus rašė:Siame forume gerbiamasis, o gal gerbiamoji

as vyriskos gimines :)

teks toleruoti viska, kas nepriestarauja sio forumo taisyklems ir elementariems mandagumo principams.

tikrai tam nepriestarauju

Jei si tema nepatinka, tiesiog neskaitykite jos. O jei turite kokiu nors konkreciu argumentu kodel tai yra blogis destykite juos, o ne tusciazodziaukite ir terskite foruma.

kodel turiu neskaityti, o ne ishsakyti savo nuomone? kur tolerancija kritikai?
konkreciu argumentu? paskaitykite tema pries komentuodamas, labai detaliai pakomentavau autores ir jos mokytojos teiginius. Beje, konkretumo cia labiau reikia is ju reikalauti, nes kai kur net neaisku apie ka kalba.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#182168 Tu ka, ir gyvenime taip kiekviena zodi nagrineji? Tur but su tavim zmones vengia bendrauti, nes kiekviena sakini atskirai isanalizuoji :D
Padiskutuociau su tavim, bet neturiu nei noro nei jegu skaityti tavo kliedesius.

P.S. parasiau tris sakinius, kad turetum ka veikti komentuodamas kiekviena is ju.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#182273 ...keliamės Morpheus, tu mane kilnoji jau ne pirmą kartą.... :D
Parašė haveimooed
Morpheus rašė:Tu ka, ir gyvenime taip kiekviena zodi nagrineji? Tur but su tavim zmones vengia bendrauti, nes kiekviena sakini atskirai isanalizuoji :D
Padiskutuociau su tavim, bet neturiu nei noro nei jegu skaityti tavo kliedesius.

P.S. parasiau tris sakinius, kad turetum ka veikti komentuodamas kiekviena is ju.

Nu matai, jei jau diskutuoju su zmogum, tai diskutuoju saziningai. Taciau aisku lengviausia yra isikist i diskusija, paciam nesugebet pateikt jokiu argumentu, tik nepagristai isvadint kito zodzius tusciazodziavimu ir kliedesiais ir, daugiau neturint ka pasakyti, pasiplaut. Nu ka galiu pasakyti, butum geras politikas :D (jei ka, cia NE komplimentas :) )
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#182569 Cia ne diskusija, o kazkokio kliedincio ligonio svaiciojimai. Jei tokius pasisakymus kaip - melas, lengvatikystes priepolis, lengvatike, "Kad vienas zmogus tokia kruva ismislu tiketu daznai nepasitaiko" ir pan. tu skaitai diskusija tai valink diskutuoti ten, is kur atejai. O gal tai mokslininku tarpe yra vadinama "sazininga diskusija"?
Vadini save mokslininku.. jauciasi, kad nuo tu mokslu tau galvele susisuko ne ka maziau, nei kitiems nuo gyvenimo spalvu ivairenybes. Matyt Kubilius tiek nukirpo mokslo finansavima, kad dabar tokiu kaip tu kruvos bus (teks atskira skyriu Jums daryti)

Jeigu gerbiamas mokslininke paskaitytum sio skyriaus pavadinima, susivoktum jog ne cia reikia kazkokiu irodimu ieskoti. Zmogaus zodis, kad jai tai padeda zinoma nera irodymas masems, taciau tu neturi jokios moralines teises teigti priesingai, nes esi eilinis skeptikas kaip ir as, kuris viso to nepropoguoja ir nezino kaip ten yra istikro. Tai, jog norint galima prisi**ti ir prie stulpo visi zinome, taciau to daryti tau, as neleisiu.
Nori diskutuoti ir dalintis mintimis? Pirmyn.. tik daryk tai ne saziningai, o atsakingai. Pries kazka rasydamas pagalvok, ar tavo zodziai ir tokie kandus svaiciojimai neizeis ko nors.

Tai, jog buciau geras politikas net neabejoju, taciau esu nefotogeniskas. Del to ir nesu toks :)
Parašė haveimooed
#182844 Oho, ar ant jautrios vietos uzmyniau? kur dingo tamstos tolerancija? :)

Morpheus rašė:Cia ne diskusija, o kazkokio kliedincio ligonio svaiciojimai.

Cia apie mane ar apie save? :D (Cia buvo sarkazmas, siulau tamstai paskaityti ka pats rasai, pries kaltinant kitus svaiciojimais)

Jei tokius pasisakymus kaip - melas,

Jeigu zmogus meluoja (net jeigu ir pats to nesuvokdamas), kodel as negaliu to pasakyti?

lengvatikystes priepolis, lengvatike, "Kad vienas zmogus tokia kruva ismislu tiketu daznai nepasitaiko" ir pan.

Ar ne tiesa pasakiau? Lengvatikis = del nepakankamo skepticizmo lengvai kitu apgaunamas zmogus, lengvai patikintis labai abejotinais dalykais. Kuo ta mergina ne lengvatike? "Priepuolis", nes anksciau ji teigia buvusi gan skeptiska, todel tokiam staigiam lengvatikystes pasireiskimui tinkamesni pavadinima sunku sugalvoti. Nu ir tikrai, kokia dalis tavo pazistamu zmoniu rimtai tiki tokiu kiekiu isgalvotu dalyku? Garantuoju, kad nedidele, kaip ir bet kurio musu. Taigi, ka as cia blogai pasakiau?

tu skaitai diskusija tai valink diskutuoti ten, is kur atejai.

O vat zmoniu siuntinejimas (ko nei as, nei kuris kitas diskusijos dalyvis dar nedare), tai tikrai nera nei mandagu, nei tolerantiska, nei padeda diskusijai. Taip kad tamsta pries aiskindamas kitiems, pradekite nuo saves.

O gal tai mokslininku tarpe yra vadinama "sazininga diskusija"?

Sazininga diskusija tai kai yra snekama argumentais, o ne "ai tingiu tavo paistalus skaityti". As pavyzdziui tikrai neprivalau cia atrasyti i visa sita tavo pykcio praziverzima su siuntinejimais ir panasiai, galeciau irgi parasyti, "ai tingiu skaityti tavo ligotus svaiciojimus", bet to nedarau, butent todel, kad stengiuosi diskutuoti, ir diskutuoti saziningai.

Vadini save mokslininku..

ne tik vadinu, bet ir dirbu moksliniu darbuotoju. taciau kazin ar tai susije su tema.

jauciasi, kad nuo tu mokslu tau galvele susisuko ne ka maziau, nei kitiems nuo gyvenimo spalvu ivairenybes. Matyt Kubilius tiek nukirpo mokslo finansavima, kad dabar tokiu kaip tu kruvos bus (teks atskira skyriu Jums daryti)

Tai velgi labai susije su tema ir padeda diskusijai

Jeigu gerbiamas mokslininke paskaitytum sio skyriaus pavadinima, susivoktum jog ne cia reikia kazkokiu irodimu ieskoti.

Jeigu zmogus kazka teigia, kodel negalima jo paklausti apie pagrindima? Tuo labiau, jeigu zmogus teigia, kad tie nepagristi dalykai padeda nuo depresijos.

Zmogaus zodis, kad jai tai padeda zinoma nera irodymas masems,

Tai isvis nera joks irodymas, prie ko cia mases ar ne mases.

taciau tu neturi jokios moralines teises teigti priesingai,

As ir neteigiau, kad jai nepadeda, jei paskaitytum, pamatytum, kad as teigiau jog nei ji, nei kas nors kitas nezino ar jai padeda. Kad tai butu galima zinoti reikia bent jau kontroliuojamu salygu. Taip pat ji nepateike net ir jokio teorinio pagrindimo, kodel ir kaip tai turetu padeti (neskaitant kaip placebas).

nes esi eilinis skeptikas kaip ir as, kuris viso to nepropoguoja ir nezino kaip ten yra istikro.

Kodel buvimas "eiliniu skeptiku" turetu buti priezastimi neleisti man abejoti pateiktais reiskiniais? O kaip ten yra "is tikro" nezino isvis niekas.

Tai, jog norint galima prisi**ti ir prie stulpo visi zinome, taciau to daryti tau, as neleisiu.

O cia kas?

Nori diskutuoti ir dalintis mintimis? Pirmyn.. tik daryk tai ne saziningai, o atsakingai. Pries kazka rasydamas pagalvok, ar tavo zodziai ir tokie kandus svaiciojimai neizeis ko nors.

Na kaip ir sakiau, tamstai reiketu pradeti nuo saves pries aiskinant kitiems. As zmoniu nesiuntinejau ir ju zodziu ligoniu svaiciojimais nevadinau. O jei isgalvota dalyka pavadinau ishsigalvojimu, ar lengvatiki zmogu lengvatikiu, as tai pagrindziau logiskai, ir nebegau nuo diskusijos prisidengdamas savo tingejimu, taip sudarydamas zmogui galimybe apsiginti, jeigu jis mano nesantis lengvatikis arba yra kaip kitaip neteisingai apkaltintas.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#182848 kokiose forumuose dar esi uzsiregistraves ? esu jau macius kazka panasaus :) turi talenta uzknisti negyvai....
Parašė haveimooed
dangiska rašė:kokiose forumuose dar esi uzsiregistraves ? esu jau macius kazka panasaus :) turi talenta uzknisti negyvai....

siaip jokiuose dabar galvoju. neturiu tiek laisvo laiko :) uzknisti negyvai? nu nezinau, cia nebent del to, kad zmones iprate sneketi beleka ir belekaip, ir nebezino kas darosi kai is ju pareikalaujama konkretumo ir argumentavimo. (cia tik nepriimk asmeniskai, cia as apibendrintai sneku :) )

jei esi jau kazkur maciusi, tai turbut buvo kas nors kitas, butu keista jei interneto platybese tik as vienas bandyciau normaliai diskutuoti :)