Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė enya
#179978 Nepastebejau, ar jau buvo apie tai kalbeta. jeigu taip, tai persiprasau. Gal kas zino, kuo skirias Escitalopramas nuo Citalopramo? kurie geresni?
Parašė dalyba iš nulio
#180182 Escitalopramas yra naujesnis vaistas, nuo citalopramo skiriasi tuo, kad pašalinta gero poveikio neduodanti vaisto dalis. Citalopramo molekulės turėjo dvejopą išsidėstymą erdvėje, R ir S tipo, R neveiksmingos. Escitalopramas turi tik S tipo molekules.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182634 Cipralex vartoju dabar trecia savaite ,bet man kazkaip nezinau akyse sviesiau bet va ryte atsibundi pradeda is vidaus kilti nerimas kazkoks, ir taip visa diena aisku pirmas dvi savaites tai vapsie kosmaras buvo pykino ,puslsas ir spaudimas didelis ,drebulys nu zodziu (vakarais tik ramu pasidaro ir miegu gan gerai sakyciau)...norejau paklausti ar jums trecia savaite vis dar budavo tie priepoliai ir kada praeina kiek laiko reikia gerti kol praeis ...pirma savaite geriau 5mg antra ir trecia po 10mg ir prie cipralex kokiu raminanciu gal geria nes man viskas jauciu nuo nervu tipo labai greitai susinervinu susijaudinu is vidaus toks sukyla ...dekui uz atsakyma....
Vartotojo avataras
Parašė comes
#182667 Sveikas. As geriu Cipralexa - 10 mg, 5 men. Ir prie jo dar pridejo Fluanxoli 1 tab. nerimui nuimti. Savyjautos pagerejima pajutau tik dabar.... ir tai siek tiek.... tai tikiu, kad ledai po truputi pajudejo. Tai gi darau isvada, kad reikia labai daug kantrybes.... Aplamai, betkokie AD neveikia taip greitai, kaip mums norisi. O jei kazkokie negerumai dar ilgiau tesis, ir labai maisis, manau reiketu kreiptis pas gydytoja kuris israse si vaista.... kad pagalvotu ka dar paskirti ar prideti.... Sunku pasakyti, ar tai pasalinispoveikis dar tesiasi, kuris gali netrukus praeiti.... ar bendros savyjautos.... Reikia save pastebeti, bet ir neuzleisti :dream:
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182668 Laba ,

Na kiek as supratau tai cipralex veikia neraminanciai jis tiesiog mintis praskraidina o tuos nerimus malsinti turi pats arba dar prie cipralex gerti koki xanax ar lexotamili ar kaip kad tau paskyre...buvau pas psihologe kuri man skyre siuos vaistus tipo sako cia normali reakcija i AD tipo tas nerimas kur pas mane buvo jis niekur nedingo ...as jauciu jog galva tokia zvalesne akys skaidresnes bet va tas nerimas susiktas vakare praeina apie devinta ,desimta ir ismiegu iki ryto o ryte tik nubundu iskarto prasideda isnaujo nerimas o nuo to nerimo pulsas sukyla pykinti pradeda kai pasimirsti neilgam tai jis dingsta arba kai nueini pas daktarus tipo kokiu tyrimu pasiimti tai jis pyst kai nebuves nebelieka atrodo atsileidzia visas organizmas po kokio laiko vel tas nerimas ...nu zodziu reikia laukti sako po menesio gerimo cipralekso pradeda jaustis sis tas o visiskai praeina po dveju menesiu ...o kaip jums ir taip pat visa diena kankinates ar tik kartais kai uzeina ?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#182669 Siaip man, paskire grinai nuo depresijos ir dalinai nuo suicidiniu minciu. Viska sudejus kartu buvo siek tiek nerimo, bet jis pasireiske siek tiek kitaip. Daugiau per nuotaika, ne kokia mintis..... :bloga. Pas tave nerimas daugiau sumaisytas su vegetatikos pasireiskimais (tachiradija, pykinimas... ir visa kita.....). Sio atveju, tai gal net lengvesnia forma ir viskas greiciau praeis. Nerimas ir depresija - skirtingi dalikai.... man taip atrodo. Bet, tas pats "meslas", tik skirtingai pasireiskia ir skirtingu laiku praeina ;flash
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182692 Aciu tau labai uz komentarus B) :aciu nu nieko manau turim nepasiduoti o tikriau sakant NEKREIPTI DEMESIO I tuos priepolius ...skaiciau knyga na dar tik pradzia isku bet ten rase viena istorija gera : vienas kareivelis per kara bijodavo pries musius labai ir jam issivyste tie nerimai tokie iki tiek jog jis nebegalejo paeiti gulejo lovoje sublogo nemiga kankindavo ...zodziu daktaras atejes jam pasake jog liko gyventi dvi savaites tai po tokio daktaro zodziu jam paliko viskas POHUI !! kas jam bus NUSTOJO KOVOTI SU TUO NERIMU ir raso kad jau po savaites jis kaip kudikis ismiegodavo pradjo vaikscioti o jau po menesio darba susirado ir dabar dar gyvas ir uzema gan geras pareigas :) siaip paskaitykite tikrai idomu o ir nuo minciu neigiamu gal atitruksite
(cssrnegie - kaip atsikratyti gyvenimo ir pradeti gyventi - gera knyga ai dar gera yra sako vienuolis kuris pardave ferary ar panasiai ten geru dalyku ir moko o ta carniege knyga tai paremta faktais ir tyrinejimais ka daryti kaip kas verta paskaityti )
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182693 ups netaip parasiau DALE CARNEGIE - KAIP ATSIKRATYTI NERIMO IR PRADETI GYVENTI !!
Vartotojo avataras
Parašė comes
#182717 Aciu, paskaitysiu. O siaip, man dar labai padejo sio forumo dalyviai. Kai pasveiksiu, visvien neapleisiu si puslapi. Manau, kad gal nors truputi kam nors busiu naudinga :DD. Ups.... nukripom nuo Cipralexo temos..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė abc
#182719 Na siaip dar del Cipralex tai sakau jis tikrai geras yra manau vaistas pasalina mintis tokias visokias akytes sviesesnes ... o va kas liecia nerima tai turi pats kovoti o jai neina tai raminanciu pasitarus su gydytoju ...siaip as isgeriau sendiena dar ir lexotanil ketvirciuka tai po pusvalandzio dingo tas vidinis uzesis nueme pfu pfu kad tik tiktu ...su tokia doze manau tikrai nieko baisaus bandysiu dabar prie cipralex gerti ir lexotnili apie pietus ketvirciuka ir vakare ketvirciuka nors daktare sake tipo po puse vakare ir per pietus ...o kaip tu comes prie citalex ka dar naudoji ?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#182762 Man dar salia Cipralexo paskire Fluanxoli - neva irgi nerimui nuimti. Ir dar kai kada isgeriu Clonazepama, nakciai. Bet ji tik miegui vartoju. Nor tai geras medikamentas, jei jo nepiktnaudziauti.... tinka daugeliui atveju.... Bet tai temoje apie Clonazepama :). O siaip dar pagrindiniai vastai - priestraukuliniai, jie irgi kazkiek kazka veikia..... :achtung.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#183647 Geriu Cipralex jau menuo: isvada - mintys ikirios dingsta norisi eiti kazkur,dingsta nerimas,aisku prie cipralex kiek skaiciau vieni naudoja raminancius xanax ar lexotanil ,man as meniskai kol kas uzteko dveju tableciu po puse dvi dienas, kazkaip paskui nebuvo uzeje taip stipriai tai ir negeriau lexotanil(cia gal del to jog zinau, kad yra kiseneje ir isgerus gerai ir greitai nuimta nerima - toks pasamones garantas), dar po menesio grima Cipralex kas liko galva va vis pasvaigsta ,rytais pavalgius taip sukyla bet laikais cia gal kai Cipralex isgeri po dveju val kokiu sukyla biski.Na bet kiek cia skaiciau jog jau visiskai pofyk buna po dveju ar triju menesiu ?Galite kas pasidalinti del galvos svaigimo ar normalu ...Dekui...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#184272 geriu cipralex penkios savaites pastebejimai tokie : nuotaika gereja galvos svaigimas buna ir nebuna ,rytais isgerus 10mg po kokiu dveju val sukyla toks virpesys paskui praeina ir dar vakarais tas pats bet ir praeina ,zodziu nenoutoju lexotanil, nors gal reiketu gal cia tas nerimas vis islenda ir tas vaistas suzadina dar vis ta nerima ,zodziu gal dar nepilnai priprates organizmas kam taip yra buve pasidalinkite ar cia normalu ,dekui...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#184280 Sveiki, turiu pazistama, kuri nuo nerimo vartoja lexotanili... ir laiks nuo laiko ji dar vis isgeria, kai uzeina nerimas - jai tai padeda. Bet manau, jei tau paskiri abu vaistai, taip ir reiketu vartori. Man atrodo, kad sie reiskiniai ne nuo medikamentu, nelabai panasu.... O ar buvot pas gydytoja? Ar saket kad taip darosi? Ar sie simptomai buvo iki vaistu gerimo? Jei tas pats buvo iki Cipralexo, tuomet tikrai jis ne prie ko. Kiek zinau, siuos vaistus reikia vartoti pakankamai ilgai, kad pajausti efekta.... Dar mazai laiko praejo..... Ka manot? :?
Vartotojo avataras
Parašė abc
#184355 na siaip manau gal tikrai mazai laiko dar praejo ,nes kiek skaiciau tai reikia dveju menesiu gru jog pajustum kazka ,siaip aisku geriau jauciuosi netaip kaip buvo - oro trukumas, sustingsti nepaeini ,sirdis makalodavosi ir mintys visokios lysdavo , dabar tokiu nebera nesamoniu ..db lenda dar mintis bet netaip daznai ir jai lenda kazkaip jau pofyk ant ju ,tik va nervina dar toks dalykas tipo po sekso toks nerimas uzeina arba sakau po cipralex isgerimo po dveju valandu kazkur toks uzeina nekaip panika bet toks net nezinau tonizuoja gal ...o tu ar jauti pagerejima nuo to cipralex kokie tau pojuciai po kiek laiko tau jis suveike jau taip kad visai pohui butu ? :) ai dar siulau visiems paskaityti gera radau man kai uzeina prisimenu kas paskaityta ir tikra tiesa netingekite perskaityti visus skilciu http://www.paslaptingaliga.lt