Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė konservas
#181943 Galvos spaudima ir keistus pjucius galwoje lemia depresija, ta pasake gydytoja, nes ir man taip yra, slykstus jausmas galwoj, trugdo galvot mastyt tiesiog. O regejimas ir man sutrikes, jautrios akys neina sufokusuoti vaizdo, ziureti i smulkius objektus. Buwo pagerejimas, dabar wel kazkodel suprastejo sweikata. AD vartoju 2 menesius.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#182322 man tai buna ypatingai daznas pykinimas, ir kai jau uzeina tai dazniausiai visa diena nieko negaliu valgyti, arba buna tarpais diena lyg ir nieko, o vakare ne kasnio negaliu praryt, sunku. Taip pat uzeina drebulys. o kaip jum gal kam panasei buna? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Yume
#182345 Labas, busiu cia nauja =)

As seniau sirgau tik depresija, o dabar jau pora menesiu uzeidineja panikos priepuoliai, pirma syki kai uzejo, mane net i ligonine pagulde, nes mane, kad su sirdim negerai.

Siaip ne per panikos priepuolius buna toks labai labai blogas jausmas krutinej, ir siaip atrodo, kiekvienas kuno raumuo isitempes, neina pailset... toks nenusakomai slykstus jausmas, nezinau net kaip apibudint. Uzeina nemiga. Seniau negaledavau miegoti vos ne po kelias paras :bloga . O kai uzeina panika, tada buna toks jausmas, tarsi kokios radijo bangos per kuna eina, kyla temperatura, paleidzia vidurius ir pykina, dar sirdis ima nerealiai must, ispila prakaitas ir krecia siurpas, tikrai kartais toks jausmas, kad jau man viskas... Ir siaip dar buna uzeina toks jausmas (net ir ne panikos priepuolio metu), lyg kazkas smaugtu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė konservas
#182457 Labas Yume. Tas slykstus jausmas krutineje mane persekiojo ilga laika kol negeriau AD. Dusinimas, smaugimas, sirdies permusimai, dirglumas kune - visa tai depresijos padariniai, kurie ir man dar kartais pasireiskia, bet zymiai reciau, nei kad buwo. Vis dar slyksciai jaucios atrodo, kad uzeis panikos priepoliai, bet jau nebera to persilauzimo jiems ivykti :)
Vartotojo avataras
Parašė Yume
#182491 Man net vartojant antidepresantus jie užeina. Jau penkias dienas nebuvo, reikia tikėtis, kad daugiau neužeis... Padidinau dozę antidepresantų ir dar geriu Xanax, kai jau visai ne kas...
Parašė Migle
#182746 As ryte negaliu atsikelti is lovos,kad ir miego nenoriu,bet guleciau uzsimerkus nejudedama kad ir visa diena,jokio noro,jokios energijos,visiska bejege.kazkokia rytine depresija.
ParašėŠiršė
#182750 Man rytais irgi sunku atsikelti, nors ir daug miegojusi būnu, bet manau, kad tai dėl žemo kraujo spaudimo :)
Parašė haveimooed
Migle rašė:As ryte negaliu atsikelti is lovos,kad ir miego nenoriu,bet guleciau uzsimerkus nejudedama kad ir visa diena,jokio noro,jokios energijos,visiska bejege.kazkokia rytine depresija.

Man irgi grynai taip. Iki depresijos taip niekada nebudavo. Net savaitgaliais anksti keldavausi. Visus kitus depresijos simptomus kaip ir isgydziau jau, todel galvoju, kad gal cia jau nebe nuo depresijos, bet salutinis AD poveikis. Gydytoja nieko nesako, bet jau laikas imti AD mazinti, tai ziuresim.
Parašė Sunrise
haveimooed rašė:
Migle rašė:As ryte negaliu atsikelti is lovos,kad ir miego nenoriu,bet guleciau uzsimerkus nejudedama kad ir visa diena,jokio noro,jokios energijos,visiska bejege.kazkokia rytine depresija.

Man irgi grynai taip. Iki depresijos taip niekada nebudavo. Net savaitgaliais anksti keldavausi. Visus kitus depresijos simptomus kaip ir isgydziau jau, todel galvoju, kad gal cia jau nebe nuo depresijos, bet salutinis AD poveikis. Gydytoja nieko nesako, bet jau laikas imti AD mazinti, tai ziuresim.

ne Mirtazapin1 geri?
Parašė haveimooed
Sunrise rašė: ne Mirtazapin1 geri?

Zolofta, ir silpna doze gan
Parašė Migle
#183037 Kiek zinau,antidepresantai neslopina,bent jau manes tai tikrai ne.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Migle rašė:Kiek zinau,antidepresantai neslopina,bent jau manes tai tikrai ne.

buna ir slopinanciu
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#183041 pvz Remeron-jie AD bet migdo prie to pacio...
Parašė Sunrise
Migle rašė:Kiek zinau,antidepresantai neslopina,bent jau manes tai tikrai ne.

Tai gal ir kalbam už save, jei tiksliai nežinom ;) arba patylim
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
aviete rašė:pvz Remeron-jie AD bet migdo prie to pacio...

butent kaip tik juos pries miega geriu, ir tikrai padeda uzmigt