Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#184212 kad mane puole zombiai....o jie buvo tokie buki,kad aš paemus pagalį sakiau "pokšt pokšt" o jie galvojo,kad tikrai šaudau ir bego nuo manęs :achtung
ParašėŠiršė
#184414 Kad mane visiškai užvaldo panika, nutariu mesti vaistus, apskritai nebesusiorientuoju, kas vyksta, žodžiu, bjaurokas sapnas.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#185320 netikusį sapną...savo motiną,veliau "draugus" ir klasiokus...kažkaip žmones,kurie man nepatinka ar šiaip,nekeliantys susižavejimo....hmmm....nieko gražaus
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#185555 kad kažkur miške vaikštau visiškai viena....medžiai kažkokie keisti...
Parašėeggle
#185630 Kad mane ir dar kelis pazistamus pradejo persekiot kazkoks zudikas maniakas ar kas, ir kad begdama nuo jo pora netgi kartu atsiduriau kalno virsunej, nuo kurios atsivere zodziais nepasakomai grazus vaizdas :heart
ir dar prie to nuostabaus vaizdo as ir skraidyt pradejau :achtung idomus sapnas, patiko.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#185838 kad panaikino DK :bloga tikiuosi, kad neissipildys...
Parašėeggle
#185909 Mokykla ir viena vaikina apie kuri galvoju, net pati nezinau del ko :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#185923 Sapnavau kažkokį keistą sapną, buvau pas the ending .. viskas baigėsi tuo gan nuo tos pamišėlės reikėjo man šokt iš antro aukšto :D ir turėjau begt neatsigreždama.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#185927 ačiū,yze.... :D

sapnavau žiemą,vaikystę,kad rogutem važinejau....
veliau ale dabartį...savo prarastus draugus...taip liūdna pasidare prisiminus akimirkas praleistas kartu....hmm...o sapne mes vel buvom kartu... :(
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#185993 kažką iš savo pažįstamų: kažkur skubėjom, greitai viską darėm, po to reikėjo toli judėti, kur dar niekad nebuvau, nematytos vietos...
ParašėŠiršė
#186194 Na ir sapnas buvo. Nuo vienos merginos slėpiausi vyrų tualete, ji pradėjo ten veržtis, aš paprašiau tualete buvusio vaikino, kad padėtų užremti duris :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#186224 kosmara,kurio aciu dievui neprisimenu.
ParašėŠiršė
#186269 Kad mano dantys kreivi ir kliba. Fu fu fu.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#186505 Sapnavau.. sapnavau Įvykį x ... vėl viską iš naujo išgyvenau ...Lietus...drebantis kunas ašaros bėgančios upelias... ir sudraskyta siela į skutelius...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#186518 o ašaros sapne yra labai gerai....džiaugsmą ale pranašauja :heart