Moderatorius: Astro-Meška

Parašė haveimooed
#183124 gal reikia man zolofta pradeti vakarais gerti vietoj ryto :)
Parašė Migle
#183345 O dabar as geriu Truxal,tai labai silpna ir sirdi skauda :bloga
Parašė haveimooed
#183348 kiek laiko geri? pries pradedant gerti situ simptomu nebuvo?
Parašė juosta
#183488 Sveiki,
nežinau ar į šią temą pataikiau, bet gal labai į lankas nenukrypsiu :)

Kartais naktim, miegodama, patiriu kažkokį nevaldomą "traukulį", nežinau kaip tiksliau tai reiktų pavadinti.... žodžiu, vidury nakties staiga pašoku iš lovos (kaip suprantu staigiai pašoku ties puse kūno, lyg būčiau staigiai prikelta) ir iš karto vėl krentu miegoti, tai būna sekundės reikalas, viskas vyksta labai greit, iš kart vėl atsijungiu.
negaliu pasakyti kaip dažnai tai vyksta, nes ne visada prisimenu, bet paskutinį kart taip buvo šiąnkat ir viskas labai aiškiai. Pašokau iš lovos labai staigiai atsimerkus ir iškart kritau (tiesiogine to žodžio prasme, ne šiaip atsiguliau - o kritau) atgal į lovą... Šiaip tai man taip jau seniai būna, bet niekad per daug dėmesio nekreipdavau. Bet dabar kažkaip nemalonu pasidarė, nes toks jausmas, kad tą sekundę širdis šoka iš krūtinės...
tai vat, gal kas susidūrę su šituo reiškiniu?
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#183577 Man buna pašokimai iš lovos, bet aš nekrentu atgal... O tu nieko nesapnuoju? Nesusyja su aplinka tai? :birst:
Parašė Migle
haveimooed rašė:kiek laiko geri? pries pradedant gerti situ simptomu nebuvo?

Ne,anksciau taip nebuvo,bet dabar jau savaite geriu,tai lyg ir praeina silpnumas,gal organizmas jau priprato prie vaisto.
Parašėeggle
#183686 As tai miegu labai daug ir nenoriu atsibusti, daznai pramiegu po keliolika valandu per para, o siaip tai jei ir normaliu ilgumu miegu tai atsibudus jauciuos kaip kokia sumusta, nezinau turbut tai nieko nereiskia, bet tiesiog pastebejau toki dalyka ir viskas.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
eggle rašė:As tai miegu labai daug ir nenoriu atsibusti, daznai pramiegu po keliolika valandu per para, o siaip tai jei ir normaliu ilgumu miegu tai atsibudus jauciuos kaip kokia sumusta, nezinau turbut tai nieko nereiskia, bet tiesiog pastebejau toki dalyka ir viskas.

man irgi panasiai, nu jau dabar pastaruoju metu gal vaistu deka maziau noris
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#186537 nemalonus pojūtis širdies plote,oro trūkumas,kojų neramumas..jausmas,lyg reikia kuo greičiau sprukti,pastovus nuovargis,apatija,jautrumas garsams,įtampa raumenyse,gremėzdiškumo pojūtis,neklusnios galūnės,jausmas,kad mano kūnas nepriklauso man,įtampa žandikauliuos,balsas prislopintas ir tylus,veidas be mimikos arba minimaliai jų.
Parašė scream1
#191282 Ikyrios mintys..apatija viskam, nuovargis, nepatogumo jasumas, nuotaikos kaita, liudesys
Vartotojo avataras
Parašė Yume
scream1 rašė:Ikyrios mintys..apatija viskam, nuovargis, nepatogumo jasumas, nuotaikos kaita, liudesys

Man irgi dažnai nuotaika keičiasi, tiksliau, ne nuotaika, o savijauta.
Apatija, tai, savaime suprantama... Kaip gali kažko norėtis, kai blogai jautiesi, sunku net iš lovos atsikelt? :bloga O geri kokius nors vaistukus?
Vartotojo avataras
Parašė Karolin
amika rašė:Labiausia bijau ryto.. nes sunkiai sau irodau, kad turiu keltis, kad yra prasme, kad reikia. Kartais atrodo, kad viduje tuscia, lyg isoperuota. Gera nuotaika - svecias reciausias, nors dar pajegiu uzsidet kauke pries aplinka, kartais... bijau, kad greit to nepajegsiu. Lomkes kartojas vis dazniau ir dazniau..
Nesuprantu, kokia prasme - laukti, kad bus dar blogiau? Vaistu nepritaiko, salutiniai didziausi. Vien xanax - violetines... :song

Labas, musu situacija vienoda. Ne nezinau kuo imtis,.. Ar tau taip senai jau?
Vartotojo avataras
Parašė amika
#200034 Manau, kad galetu padeti tik tinkami vaistai. Ar naudoji kokius AD? As naudoju buvusi Prozak, bet stipriai reiskias salutiniai ir nuotaikai ne geriau. Teks ir situos padet...... Gydytoja siulo bandyti Cymbalta, bet vis bijau..... =) Nezinau ir as ka daryt. Psichoterapija nepadejo. Gal jau teks kokios 'raganos' ieskot?? .........
Parašė Nematoma
#200056 Kadangi vartoju jau trečius vaistukus, pradžioje gėriau Seroxat, Fluanxol, po to perėjau prie Elontril, kol galiausiai dėl nuolatinio nerimo jausmo juos pakeičiau į Cymbalta, tai jaučiuosi visiškai kitaip - dingo nerimas, dirglumas, pagerėjo miego kokybė, ne taip greitai susijaudinu dėl įtampą keliančių situacijų, mažiau verkiu, mažiau neigiamų minčių, daugiau energijos. Tik va, su valgymu prastokai buvo kurį laiką, tačiau dabar viskas susitvarkė.
ParašėŠiršė
#200069 Aš labai daug verkdavau, įvardinu tai jau nebe kaip dvasinį, bet fizinį požymį, nes ašaros riedėdavo man to visiškai nekontroliuojant, būdavo, einu, kalbu, viskas lyg ir gerai, ir staiga imdavau kūkčioti.