Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#186552 Kad nebūdama tikra ką spaudinėju užsisakiau iš interparduotuvės karoliukų(mat iš vakaro žiūrinėjau spaudinėjau) ir pabudus mačiau jau Fed-ex mašiną atvažiavusią :D Buvo rūpestis kad dolcais jiem teks nemažai mokėt :achtung
ParašėŠiršė
#186917 Kad joju žirgu šuoliais. Buvo nuostabu :)
Parašėeggle
#186923 Milžiniškas bangas, kurios mane vis daužė.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#186936 Eiline nakti kosarus nesamoningus,kuriu net neatsimenu beveik.....
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#186960 apokalipsę....kad pasauly išnyko visi žmones,pastatai sugriuvę,aš vienintelis žmogus,kuris vaikščiojo žeme.visiškai vienas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#187259 sštai ir atpildas-yze,susisapnavai man,mergyt :D

tai vat su yze susitikom,bandem pasivaikščiot,kažkaip buvo kažkoks didelis žmonių susibūrimas,nežinau net,ir norejom ale nusimuilint...pasivaikščiot kažkodel nepavyko,veliau pasiuliau dviračiais pavažinet.....tai tai nevykelei grandine nukrito ir nesugebejo užsikelt :achtung
o tuo tarpu,kai grandine taisiau,netoli sedejo kažkoks vyras ir ruke....kažką apie egzistenciją,gyvenimą be narkotiku,smurtą,seksą kalbejo....kažkuo bande itikint...veliau maždaug nuvažiavom....
o veliau kažkaip vieną tokią...mmm...tarkim,ale drauge sapnavau....kita aplinka,ir vel daug žmonių....bandžiau su ja kalbet,tai vis kas nors patrukdydavo,tai vienas alaus siulo,kitas prisidegt paprašo,kažkokia mergyte kasyte paprase supint....žodžiu,kai bandžiau kažka svarbaus pasakyt,kažkas sukliudydavo :bloga
o sapne taip norejosi pašneket,nors sapne,nes realybej tai jau nepasikartosianti praeitis....veliau kažkaip prie juros atsidyrem....buvo vos ne atsisveikinimas,aš norejau atsisveikint ir išokt i jūra,bet bangos mane atgal atmušdavo.....aš vis šokau i jura,o bangos gražindavo mane i krantą...o ta ale drauge tik žiūrejo....galiausiai išsekau ir likau gulet pliaže...o ji nuejo...pokalbis neįvyko
Parašėeggle
#187440 Kad keli zmones apsitaise sprogmenim ruoses susprogdint viena mokykla mano mieste, ir as buvau salia ju, taciau jie man leido pasirinkt ar mirt kartu su jais ar pasislept, pasirinkau slepimasi. Dabar jau tikrai zinau kad nesugebeciau uzbaigti pati savo gyvenimo. Prasmingas sapnas pasitaike :achtung
ParašėKūnas
#187491 Sapnavau, kad savo balkone, ties turėklų šonu radau duris į kitas patalpas, erdves. Ten įėjęs ir kiek pavaikščiojęs vėl atsidurdavau balkone prie tų durelių. Ir taip visą naktį.

Sapno neva nesupratau ir jis nieko nereiškia.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#187968 Kad namuose visur per lubas bėga vanduo, masčiau, kad ko staiga tas stogas prakiuro visai visur ir lietus kiaurai balos.. baisu.. ir dar kažka baisaus, jau ačd pamiršau..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#187978 kad i mano kambari iejo diedas kai buvau su vien apatiniais ir spoksojo , bande apsikabint..fuu kosmarai
Parašėeggle
#188020 Labiausiai įsiminė tai kažkoks senas vyras su kuris norėjos su manim pakalbet bet aš neturėjau jam laiko, tai bandžiau sugalvot kurią dieną turėčiau, paskui sapnavau milžiniškas bangas kurios mane nubloškė, bet vistiek po to likau gyva.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#188036 praeitą naktį sapnavau... aktorę kažkokią, ai va: lucy luv!
Parašėeggle
#188714 Vieno anime herojus kaip is pradziu gerai su jais sutariau, taciau veliau jie atsalo, apsimete kad manes nepazista, iskaudino, nors tai tik sapnas, visgi siek tiek liudna...
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#188734 kad vel patekau i psichiatrijos skyrių, draugė perskaitė mano vaistų aprašymus ir sužinojo nuo ko juos geriu, visa laimė tik sapnas =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#189099 Ligoninę :x net sapne jaučiau begales svetimų kvapų, viskas svetima baisu ir bjauru..