Moderatorius: signs
- 2010 04 21, 13:03
Pradėjau lyg ir nuo 10mg, po to padidinom iki 20. Keitėm į fluoxetiną.
- 2010 04 21, 13:26
blyn as tai nebesuprantu geriu ta cipralex jau du su puse menesio lygtais viskas ok i gera ejo bet db paskutinias dvi dienas tokie kaip panikos priepoliai ir mintys ikirios ,blyn miego tai super gerai vakare ir nurimstu va diena man tokia nerima duoda ...gal ir man reikia keisti vaistus ar pradeti prie cipralex po lexotanil tabletes pusele gerti ...
sendiena buvau pas psichetra tai pasirodo prie vidutines depresijos ir panikos priepoliu reikia netik vartoti cipralex bet ir dar kazka sake lexotamilis netinka tai va tyt einu i konsultacijas sake israsys kazkokia amerikietiska technolgija kaip reikia gerti ir ka ....beje parasykite visi kas dar ka geriat prie cipralexo ...
sendiena buvau pas psichetra tai pasirodo prie vidutines depresijos ir panikos priepoliu reikia netik vartoti cipralex bet ir dar kazka sake lexotamilis netinka tai va tyt einu i konsultacijas sake israsys kazkokia amerikietiska technolgija kaip reikia gerti ir ka ....beje parasykite visi kas dar ka geriat prie cipralexo ...
- 2010 04 21, 17:15
Man nuo vienų vaistų (kiek supratau, zeldox) atsirado žiaurios baimės: bijojau tylos, tamsos, negalėdavau naktim miegoti, po to išeidavo tik su įjungtu filmu. Žiūrėdavau „Simpsonus“ ir man jie būdavo baisūs, negalėdavau žiūrėt.
Jaučiausi kaip išprotėjusi.
Pasitark su psichiatre, gal tikrai keisti reikia.
Jaučiausi kaip išprotėjusi.
Pasitark su psichiatre, gal tikrai keisti reikia.
- 2010 04 21, 17:26
Zeldox psicholeptikai, nuo visokių psichozių ir pan.
- 2010 04 21, 19:04
Nežinau, čia gal dėl to, kad man tos psichozės kaip ir nebebuvo, nes pradžioj kai gėriau viskas ok buvo.
- 2010 04 22, 09:34
kas prie cipralex gere xanax arba alprazolams (latviskas) net nezinau ka daryti buvau pas psichiatra tai tipo liepe grti kas keturias valndas .0,25 0,5 0,5 ir 0,25 ...per vidury tokios dozes del to kad bun tomis valndomis blogiau...ti nezinau ka daryti gerti ar ne nes paskaicius apie xanax tai nieko gero visokie pripratimai apstinencijos ir cia doze kzkokia arkliska ar ne ?
- 2010 04 22, 10:55
nu, man tai čia visai nedidelė dozė. per visą dieną 1mg labai mažai mano akimis. aš jo gėriau po 4mg per dieną, bet pripratimo nebuvo. cipralexas tikrai aktyvinantis (man taip sakė ir dėl paskyrė), bet gal ne visiem jaučias tai. geriu 40mg cipralexo.
Aš nenoriu būti geriausia iš visų. Norėčiau būti geriausia savo pačios versija.
- 2010 04 22, 11:24
dabar xanaxo nebegeriu. aš daug vaistų prie cipralexo esu gerus. dabar tik vieną cipralexą begeriu. virš dviejų metų jau jį geriu. 2 su puse gal. pradėjau nuo 20mg, prieš porą mėnesių 40mg pradėjau. aš nesuprantu, ar jis mane veikia kaip nors ar ne
mano diagnozė F25.1
mano diagnozė F25.1
Aš nenoriu būti geriausia iš visų. Norėčiau būti geriausia savo pačios versija.