Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė abc
#188091 kiek laiko geri ? kokia dignoze ? ar yra pagerejimas ir po kiek laiko ?
Parašėnemoku
#188093 Gėriau pusmetį, diagnozė - sunki depresija, padėjo tik laikinai po kokių dviejų mėnesių, tai keitėm.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188095 tai nuo pradziu geret po 20 ar kaip ? i ka pakeitet ?
Parašėnemoku
#188096 Pradėjau lyg ir nuo 10mg, po to padidinom iki 20. Keitėm į fluoxetiną.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188097 blyn as tai nebesuprantu geriu ta cipralex jau du su puse menesio lygtais viskas ok i gera ejo bet db paskutinias dvi dienas tokie kaip panikos priepoliai ir mintys ikirios ,blyn miego tai super gerai vakare ir nurimstu va diena man tokia nerima duoda ...gal ir man reikia keisti vaistus ar pradeti prie cipralex po lexotanil tabletes pusele gerti ...

sendiena buvau pas psichetra tai pasirodo prie vidutines depresijos ir panikos priepoliu reikia netik vartoti cipralex bet ir dar kazka sake lexotamilis netinka tai va tyt einu i konsultacijas sake israsys kazkokia amerikietiska technolgija kaip reikia gerti ir ka ....beje parasykite visi kas dar ka geriat prie cipralexo ...
Parašėnemoku
#188116 Man nuo vienų vaistų (kiek supratau, zeldox) atsirado žiaurios baimės: bijojau tylos, tamsos, negalėdavau naktim miegoti, po to išeidavo tik su įjungtu filmu. Žiūrėdavau „Simpsonus“ ir man jie būdavo baisūs, negalėdavau žiūrėt. :bloga Jaučiausi kaip išprotėjusi.
Pasitark su psichiatre, gal tikrai keisti reikia.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#188120 man taip buvo nuo paroksetino...bet paskui ir nebepraejo...tik po ilgo laiko :bloga o zeldox ad?
abc zinok liga banguoja arba gal koki stresa patiri siom dienom ..aisku reikia tartis su gydytoja ...
Parašėnemoku
#188122 Zeldox psicholeptikai, nuo visokių psichozių ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#188130 baisu..turetu sutvarkyt smegenine ,o dar labiau susuka...
Parašėnemoku
#188132 Nežinau, čia gal dėl to, kad man tos psichozės kaip ir nebebuvo, nes pradžioj kai gėriau viskas ok buvo.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188162 kas prie cipralex gere xanax arba alprazolams (latviskas) net nezinau ka daryti buvau pas psichiatra tai tipo liepe grti kas keturias valndas .0,25 0,5 0,5 ir 0,25 ...per vidury tokios dozes del to kad bun tomis valndomis blogiau...ti nezinau ka daryti gerti ar ne nes paskaicius apie xanax tai nieko gero visokie pripratimai apstinencijos ir cia doze kzkokia arkliska ar ne ?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#188169 nu, man tai čia visai nedidelė dozė. per visą dieną 1mg labai mažai mano akimis. aš jo gėriau po 4mg per dieną, bet pripratimo nebuvo. cipralexas tikrai aktyvinantis (man taip sakė ir dėl paskyrė), bet gal ne visiem jaučias tai. geriu 40mg cipralexo.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#188170 oj, ne 1mg, ne taip paskaičiavau. nu bet vis tiek nedaug
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188172 tai tu geri 40mg cipralexo ir 4mg per diena xanax?? wau,,,tai kokia tavo diagnoze buvo ir kiek laiko cia taip geri ar jauti pagerejimus kokius ?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#188173 dabar xanaxo nebegeriu. aš daug vaistų prie cipralexo esu gerus. dabar tik vieną cipralexą begeriu. virš dviejų metų jau jį geriu. 2 su puse gal. pradėjau nuo 20mg, prieš porą mėnesių 40mg pradėjau. aš nesuprantu, ar jis mane veikia kaip nors ar ne :bloga mano diagnozė F25.1