Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė abc
#188175 tai tas xanax padejo taui kik ar ne paskui atpratai tu nuo jo ar visai nieko nejutai kaip daug geri vaistu ?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#188176 gal mažiau nervinga buvau, kai gėriau xanaxą, mažiau įkyrių minčių būdavo. paskui nebebuvo priežasties nervintis ir nebegėriau. nesunku buvo nutraukt, iš karto nutraukiau. dabar kartais išgeriu, bet retai. cipralexą irgi buvau pati nutraukus po dviejų metų vartojimo ir jokių "lomkių" nebuvo. tas pats, ar jį gerčiau, ar ne. vis dar geriu, nes turiu viltį, kad man miegą sureguliuos.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#188177 ner cia daug..cipralex lengvas vaistas
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188180 tai jai as griu cipralex 10 mg tai lasas juroj palyginus ir jai jis lengvas vaista dar plius ...tik va mastau ar gerti ta xanax ar ne nes lygtais eina man valdytis po biski gl geriau kai uzeina jau labai visdel to lexatanilio iskerti pusike a?
Parašėnemoku
#188181 Jei gydytojas taip išrašė, tai taip reikia. pagerk iki kito vizito, jei netiks, pasitarsi, kad keistų.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188182 tai kad tas gydytojas tipo manes klause ar tau reikia dar prie cipralex gidimo kaip tau sako su tais priepoliais ? pff.. kazkaip ka zinau arba gydytojas abejoja kad reikia nes mano tie priepoliai pr du menesius tik kokius 4 kart buvo tai ir suabejojo manau
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#188183 nu tau paciam reikia galvot ir tartis su gydytoju...as pastoviai geriau tai labai senai...kai man blogai isgeriu,,kai viskas gerai negeriu
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188184 esat pastebeja nezinau gal cia nevien kai geri cipralex cia gal nuo visu ad jog karscio netoleruoja organizmas- karsta vonia ar panasiai, dar po sekso ir atsiranda nrimas ,po fizinio kruvio ...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#188189 man atrodo cia tau ne nuo vaistu o del nerimo..tai yra tavo ligos visos sitos nesamones..o kai dar labai gylinies i savo pojucius ir gaunas sudas...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#189060 na kaip gynam nuo to cipralex ?man greitai bus trys menesiai kai geriu ta cipralex - geriu tik cipralex po 10mg rytais(daktaras buvo israses ir xanax latvisko, bet as savo nuoziura jo atsisakiau nes isgeres nuo jo buvau apduses toks sunku vaikscioti kviepuoti nu zodziu ) zodziu isvada tokia cipralex padeda vienaip ar kitaip tiesiog kiekvienam skirtingai kol organizmas pripranta prie to vaisto laiko reikia ilgo pvz db po tryju menesiu gerimo galima sakyti tik pasijutau geriau jau na bet vistiek dar toks isbalansuotas ,bet pagerejimas jauciasi phu phu phu...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#189911 as dabar jau 5ta diena su cipralex. jauciuos tragiskai: nesveiki ziovuliai po kuriu vos neapsivemiu, drebuliai apima, akis tempia ( jausmas lyg plestu vyzdzius ). dar va labai per atminti kirto ir demesinguma. jei pradedu nervuotis , nesveikai galva svaigsta. stengiuos istvert be raminamuju, bet vistiek tenka paimt galu gale, nes visiskai susiktai pradedu jaustis. kam nors is jusu irgi buna kazkas panasaus pradzioj vartojimo? daktare sake kad po savaites vartojimo turetu pagerejimas jaustis. va man tik idomu dar ar cia salutiniai poveikiai ar cia tas toks kaip sako is pradziu ligos simptomai isryskeja ir pablogeja savijauta, poto prasideda gijimas, organizmas adaptuojas.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#189926 pakentėk savaitėlę ,turėtų praeiti,man buvo kažkas panašaus,po to atsigavau
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#189979 Man panasiai buvo,kazkur po triju savaiciu praejo,kad butu lengviau ,gerdavau raminancius.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#190001 tai va as taip ir darau dabar. nesikankinu.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#190005 tu nusiramink cia tas cipralex taip veikia paryskina viska man isvis tik po dveju menesiu pasijaute kazkas o po tryju jau geriau(na bet as be jokiu raminanciu) bet va vistiek toks nerimas bet aisku nebetaip kaip pradzioje ...o pradzioje as tai vapsie valgyt nenorejau vemiau kokia savaite laiko zodziu kosmaras brrr... zodziu kentek bahuras praeis...