Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#182577 Kadangi siandien esu kazkoks melancholiskas noriu padekoti dviems klubietems.
Vienai su kuria virtualiai bendrauju jau ilgiau nei metus. Tikiuosi mes vis dar bendra kalba rasime ir po desimties metu, jei tik kompai dar egzistuos.
Kitai su kuria bendravau trumpai, bet siltai. Kad ir kaip bebutu, sio bei to is taves ismokau, tu esi vienintele kuriai sypsojausi tam tikroje situacijoje. Tikiuosi, kada nors mes rasime bendra kalba.
Parašė Aušrinė
#188846 Noriu padėkoti savo vyrui, kad jis supranta mano ligą. :heart
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#188961 noriu padėkoti Dievui ir žmogui,kuris mane pripildė tiek šiltų emocijų.iki išprotėjimo.myliu jus visus.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#190204 šiandien mamai :da
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#199616 Stewie, nes atsiuntė belenkokio nuostabumo dainų :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
coffee rašė:noriu padėkoti Dievui ir žmogui,kuris mane pripildė tiek šiltų emocijų.iki išprotėjimo.myliu jus visus.

ir aš, ir aš atgal myliu B)
ParašėKūnas
#203058 Noriu ne padėkoti, o palinkėti. Taigi šiandien pastebėjau, jog įžūliai buvo pasisavinta paties Aleksandro Sergejevičiaus Puškino apsakymų knyga, priklausiusi pačiam man. Naujam savininkui linkiu... gero skaitymo.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#207731 Noreciau padekoti visam DK klubui, tiems zmogeliukams, kurie pabuna su manimi(kad ir virtualiai). tiems kurie mane palaiko, kurie kartais sukritikuoja(kritikai yra gerai, nes tuomet atkreipi demesi ka dari ne taip) tiems kurie nemegsta manes, tiems kurie ignoruoja, tiems su kuriais dar nespejau susipazinti :)
Aciu visiems :flo

:heart
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#209553 Virtual. Už palaikymą ir visokeriopą pagalbą. :flo :heart
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210299 Keliems žmonėms iš '' jaunimo linijos'' ... :supa
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216654 visiems, kas su manimi, prie manęs, už mane ir už manęs :)
ParašėKatastrofa
#216665 Noriu padekoti klubieciams, kurie mane pazista, uz palaikyma ir dar noriu padekoti savo matematikos mokytojai. Nors ir praejo trys metai nuo vidurines baigimo, esu jai dekinga, kad mane prisimena ir padeda mokyti ruostis egzaminams :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249398 Noriu padekoti Maingirdui, Vitalijai, Partizanui, Mariui uz palaikyma. :flo
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Spindulelis rašė:Noriu padekoti Maingirdui, Vitalijai, Partizanui, Mariui uz palaikyma. :flo
Ir as prisidedu prie Spinduliuko padekos ;clap o as asmeniskai dekoju Spinduliukui :flo
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#249410 Aciu drauge. :flo