Moderatorius: Astro-Meška
- 2010 05 16, 10:44
O dieve kiek nesamoniu sapnavau
kad Tomo patevis-tai musu su sese patevis-viso sapno tikslas buvo NUZUDYT JI....Sese isstume ji is balkono 1-mo auksto,bet po kiek laiko jis atsigavo
,nu zodziu....
Dar su lektuvu skridom,bandem pabegt nuo to begemoto,tik gerai,kad ne mes pilotavom pacios
Kai sapnavau atrode kosmaras,dabar anekdotas kazkoks
kad Tomo patevis-tai musu su sese patevis-viso sapno tikslas buvo NUZUDYT JI....Sese isstume ji is balkono 1-mo auksto,bet po kiek laiko jis atsigavo
,nu zodziu....
Dar su lektuvu skridom,bandem pabegt nuo to begemoto,tik gerai,kad ne mes pilotavom pacios
Kai sapnavau atrode kosmaras,dabar anekdotas kazkoks
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2010 05 21, 19:37
bendraklasius,kažkokia nesamonę su jais...draugę,jį verke.....nemaloni naktis....
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 06 04, 11:18
vaikiną,kuris man labai patinka,mes beveik buvom kartu :lakstau
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 06 04, 19:01
Širše, labai daug norinčių, kad atsirastų ši funkcija yra.
Nieko nebesapnuoju šiuo metu.
Nieko nebesapnuoju šiuo metu.
- 2010 06 06, 18:19
sapnavau keistą sapną-savo mirtį.....bet ta mirtis labai graži: vonia.blyški šviesa.juodos žvakės ant grindų,spinteles.vonioj vandeny plūduriuoja raudoni rožių žiedlapiai....o po vandeniu,balta suknele persipjovus venas,kruvinam vandeny guliu.AŠ.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 06 08, 17:37
Mirusios močiutės namus, kad juose ruošėmės puseserės vestuvėms, pačią močiutę. Taip keista sapnai labai realūs mano būna net pradėjau mastyti sapne ar ji iš tikro mirus, na o po to dar sapnavau mokyklą, biologijos pamoką, kurioje turėjau būti o iš tikro tik sapnavau ją
- 2010 06 14, 13:35
sapnavau kelis sapnus:
1. buvau Lenkijoj 1939 metais....kaip tik rugsėjo pirmoji(Antrojo pasaulinio pradžia).prie manęs vaikinas,besižavintis Hitlerio politika,bet jis nesuvokia,ką garbina.aš jį 'apšviečiau' kad Adolfas pradejo karą jo gimtinėj,jis tą neigė,aš jam sakiau kad jis išholokaustys žydus,o jis sako,nu ir gerai,aš vel su juo ginčyjuos.....kol galiausiai tas vaikinukas man į galvą nepaleido kulkos.....
2. sapnavau,kad esu Marilyn Monroe filme "Bus Stop"...ir laksčiau nuo to vaikino
o jis vis mane vest norėjo,o aš vis pasislepiu,tai į kažkokią mašiną įšokau ir nuvažiavau.....
3.vėliau,kad esu dailiojo čiuožimo šokėja xD ak,kokius aš ten triukus ant ledo išdarinėjau!
tai vat...tokios keistos nesąmonės......
1. buvau Lenkijoj 1939 metais....kaip tik rugsėjo pirmoji(Antrojo pasaulinio pradžia).prie manęs vaikinas,besižavintis Hitlerio politika,bet jis nesuvokia,ką garbina.aš jį 'apšviečiau' kad Adolfas pradejo karą jo gimtinėj,jis tą neigė,aš jam sakiau kad jis išholokaustys žydus,o jis sako,nu ir gerai,aš vel su juo ginčyjuos.....kol galiausiai tas vaikinukas man į galvą nepaleido kulkos.....
2. sapnavau,kad esu Marilyn Monroe filme "Bus Stop"...ir laksčiau nuo to vaikino
o jis vis mane vest norėjo,o aš vis pasislepiu,tai į kažkokią mašiną įšokau ir nuvažiavau.....
3.vėliau,kad esu dailiojo čiuožimo šokėja xD ak,kokius aš ten triukus ant ledo išdarinėjau!
tai vat...tokios keistos nesąmonės......
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.