- 2010 05 31, 17:39
Nuo rytojaus pradesiu vartoti Cipralexa, pershoku ant ju nuo Zolofto. Ilgai delto tariausi su gydytoju, nes Zoloftas duodavo poveiki, bet mazhesni negu tikejausi, nors ji geriau tiktai menesi. Na, lyg ne pilnai, ne iki galo padetu, buvo, net kile minchiu be gydytojo paskirimo padvigubinti doze, bet susilaikiau nuo to. Na ir jam pasakiau, kad padeda, bet mazhai, paaishkinau ka jums aishkinu. Na ir jis sako arba galima dvigubint arba pereit prie kitu Cipralexo. Bet dvigubinimas kaip jis man aishkino labai retai duoda norima rezultata, o Cipralexas jau trechios kartos vaistas ir veike reikema smegenu dali ir t.t. Pradejau klausinet tada, kodel ish karto Cipralexo neishrasho, tai paaishkino, kad jis brangesnis ir yra nemazhai zhmoniu kuriems Zoloftas (pashaliniu efektu jokiu) padeda, todel jis ir yra startinis. Na, tai priimiau sprendima pereiti prie Cipralexo, siule dar tiesa pakaitala, bet pasirinkau originala, nors ir kaina brangesne jo, bet nera, tai baisus pinigai kas liechia psichine bukle ir sveikata. Nezhinau ar gerai padariau, kad ishkeichiau Zoloft'a i Cipralex. Menesis galbut mazhai buvo, galbut dvigubint reikejo. Na nezhinau, pajusiu savo kailiu kaip ten bus. Jeigu neduos norimo rezultato, tada spausiu gydytoja i kampa ir tegul smulkiai ishaishkina kas kaip prieko, tegul gale savo ishvadas man ishdesto ar perasho, tai ka susikonspektaves turi pats analizuosiu ir ieshkosiu sprendimu (galbut nuvyksiu i konsultacijas pas skirtingus psichiatrijos medikus ), nera kazhkaip noro but eksperimentiniu triushiu ir bandyt ant saves visus AD ish eiles. O shiaip labai tikiuosi ir noriu tiketi, kad Cipralexas duos man reikema rezultata (pashalinio poveikio nebijau) ir viskas bus gerai
P.S. Nukrypstant nuo temos. Norechiau isiterpti del lorafeno. Man jis taipogi ishrashytas, bet kiek aishkinausi su gydytoju, apie shi vaista ish ivairiu pusiu. Tai susidariau nuomone, kad jis kasdieninem arba dazhnam vartojimui yra labai zhalingas ir netgi nelabai turbut jo paskirtis toke, kad ji vartoti pastoviai. Ash jo praktishkai negeriu, kartais kai sunku uzhigt ishgeriu 1mg tablete, tachiau, tai buna retai i savaite maksimum karta. Siulychiau ir jums susirupinti ir rimtai pasidomechiau gydytoju kompetencija, zhiniomis. Asmenishkai pasidomechiau, kodel taip, o ne kitaip. Lorafenas beveik narkotikas. Ir aishkint gerk nepriprasi viskas gerai, tai gal tiesiog gydytojas tingi dirbti ir ieshko lengviausios isheities sau, o ne tau ? Galbut jis taiko nepazhangius metodus, neduodanchius realios naudos ? Atsakyti nebutina, chia jums apmastymui klausimai prie kuriu ash jusu vietoje pamastychiau.