Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
#167021 Ryte reikia pavalgyt, bent jau kokį jogurtą, kitaip vakare apetitas tikrai nesuvaldomas. Man AD svorio neveikia, bet kadangi buvau anksčiau vienu metu išstorėjus(ne dėl vaistų), tai turiu ir dabar prisižiūrėt: nevalgau riebaus maisto, miltinių patiekalų, naudoju daug daržovių.
Vartotojo avataras
Parašė kukas
Lota rašė:Aš geriu dabar cipralexa ir finlepsiną, tai ryte ir dieną visiškai nėra apetito, tiesiog grūst turiu pusryčius į save, o vakare užsimanau baisiausiai valgyt.Vakar vakare prakentėja neprisivalgius, maniau gal su pusryčiais bus geriau šiandien, bet ne, pagalvot negaliu apie maistą. :bloga

Lota , o nuo ko tau finlepsiną išrašė???
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167068 lota valgyk koki jogurtuka maza, varskes..ar ka megsti..as taip darau..nes nieko kitko suvalgyt nepajegciau... =)
ParašėŠiršė
#171838 O man kaip tik mažiau valgyti norisi. Anksčiau ištisai valgydavau, dabar pradėjau normaliai maitintis :)
ParašėKatinas
dalyba iš nulio rašė:net ir mažai valgant, sportuojant auga svoris?

Aušrinė rašė:apetitas man tampa nevaldomas...

dangiska rašė:na as kai ji geriau tik edziau ir miegojau..pakeiciau po keliu dienu efexoru..o siaip man libido mazina labai jau minimaliai ad(efexor geriu)..bet nieko tokio nes ir taip jis kaip pas nimfomane...orgazma dar biski sunkiai pasiekt...

Mona rašė:
Aušrinė rašė:Vienintelis AD padedantis atsipalaiduoti sekse man yra Remeron. Bet jis turi pašalinį poveikį - labai auga nuo jo svoris. O taip nesinori turėti antsvorio...

Aš geriu šituos vaistus jau metus, svorio nepriaugau. Apetitas padidėja iš pradžių, pirmą savaitę beveik nevaldomas, bet paskui susitvarkė.
Man atrodo be reikalo bijai, žiūrėk, ką valgai, sportuok, ir neaugs tas svoris.

Aušrinė rašė:Mona, džiaugiuosi, kad tau tinka šie vaistai. Man jau 50 metų, gal ir šiaip maisto apytaka lėtėja, o dar prisideda remeronas...
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#188856 Nuo Efexor apetitas padidejo,svoris auga zaibiskai.Ypac apetitas atsiranda vakare. :dream:
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#189367 ką darot kai padidėja apetitas? kai atrodo kad viską suvalgysi kas yra valgomo namuos?
kaip sau padėti tada?
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#189369 Net nezinau ka daryti,kolkas valgau ir storeju :corn
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#189401 man atrodo kad man nuo efexor suletejo medziagu apykaita nes kiek ji geriau tiek storejau...dabar gyvenu pusbadziu tai nestoreju...bet uzp..................negaliu :ufo :ubju as net duonos nebevalgau
ParašėŠiršė
#189406 O mano svorio jokie vaistai neveikia =)
Vartotojo avataras
Parašė Oricon
#191790 o ash norechiau svorio priaugti ir kuo daugiau. dzhiaugsiuosi jeigu nuo AD suletes medzhiagu apykaita ir prades augti svoris :)
ParašėKatinas
#191791 speju beda yra tame,kad nevalgai.ar ne?
Parašė Sid
Širšė rašė:O mano svorio jokie vaistai neveikia =)

pavydziu kad neveikia.kaip daktaras sake, 4metus sergu depresija, agorofobija su pasikartojanciais panikos priepuoliais ir niekaip nerandu tinkamu vaistu. nuolat juos keiciu.bent 20 rusiu jau esu pakeitusi.
is to pykcio kartais sugalvoju nebegerti vaistu :bum zinoma po keliu dienu svoris iskart pradeda kristi, bet kartu negera darosi ir vel teka gerti.
kas parekomenduotu koki daktara kaune kad tinkamai parinktu vaistus? girdejau Zivulinkskas geras.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#191811 as pati kiek psichiatrijos straipsnius skaiciau tai visi tie vaistai geri tik skirtingi poveikia, minusai...o apykaita ir man suletejo...vargstu..
Vartotojo avataras
Parašė Oricon
Katinas rašė:speju beda yra tame,kad nevalgai.ar ne?

Jeigu klausimas buvo adresuotas man, tai valgau ir apetitu nesiskundzhiu, tachiau mano medzhiagu apykaita greita ir svoris man neauga, o norechiau priaugti..