Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
Horacijus rašė:Tema siaip tai apie buities darbus cia.... =)

o prie kokiu darbu priskirti tada pamylejima vyro/zmonos/draugo? :D :o
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#18896 Siandien buvau laisvas nuo niekingu buities darbu... a, tiesa... susiklijavau sportbati... rytoj begsiu... =)
Parašėlakstute
Horacijus rašė:Siandien buvau laisvas nuo niekingu buities darbu... a, tiesa... susiklijavau sportbati... rytoj begsiu... =)

begsi krosa? sausio 13 - ajai pamineti? ir koki atstuma?
ParašėTomash
#18906 tvarkimo priepuolis susikabinau marskinius ant pakabu 20 sunaudojau pakabu :D :D atradau apatinio trikotazo :D :D ir seip apsitvarkiau kamorke savo
Parašėlakstute
#18912 Saunuolis Tomai :super

a as niekaip neprisiverciu susitvarkyti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#19061 oi daug... sutvarkiau namus ir pagaminau pietus
Parašė Perla
#19066 Siandien atlikau:
pakeisti katino kraika+
issiurbliuoti+
isplauti grindis+
nuvalyti dulkes+
pasikloti lova+
nuvalyti veidrodziu+
isplauti Wc+-
sutvarkyti vone+
nuvaliau palanges+
kambari sutvarkiau is pagrindu ko nenaudoju ta ismeciau atsirado daugiau vietos+
paseriau katina+
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#19122 nu musu Atenee darbininke kaip reta, visad visus darbus pasidaro...is kur tiek energijos atenee? :bloga
Parašė Perla
#19183 nu nei as jau cia darbinke nei ka :D stengiuosi kuo daugiau pasidaryti =) energijos tai arba nuo vitaminu bet abejoju arba nuo 2 tablietku valerijonu ir nuotaika gera viskas perfekt :D
Parašėlakstute
#19195 Saunuole ateneee,
dziugu , kad pas tave tiek energijos.
Smagu kad atsigauni :flo
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#19197 :bloga pala...nesupratau...juk valerijonas kaip tik slopina...ka tau priesingai veikia ? :verkiu ir as taip noriu...
Parašė Perla
#19209 nezinau kaip cia bet man labai gerai vel isgeriau db po dvi tablietkas gersiu tris kart per diena ziuresiu poveiki mama sake daug kas perka labai juos sako ramina labai,geras tipo senas vaistas.As tiek energina kad kalnus nuversiu rodos. =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#19228 Man kartais reikia vaistu,kad slopintu hiperaktyvuma :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#19297 pagaminau pietums kazkokia sizofreniska nesamone