Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#189106 Daug košmarų. Laimei, nepamenu. :DD
Parašėeggle
#190554 Kad buvau nėščia ir kad per vieną pamoką norėjau susituokt su buvusiu klasioku, bet negalėjau laiku nuvykt ten nes su mama buvom degalinėj. Paskui daug mažų vaikų sapnavau, kažkokios nesąmonės man jau sapnuojas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#190557 O dieve kiek nesamoniu sapnavau :bloga kad Tomo patevis-tai musu su sese patevis-viso sapno tikslas buvo NUZUDYT JI....Sese isstume ji is balkono 1-mo auksto,bet po kiek laiko jis atsigavo :D ,nu zodziu....
Dar su lektuvu skridom,bandem pabegt nuo to begemoto,tik gerai,kad ne mes pilotavom pacios :D
Kai sapnavau atrode kosmaras,dabar anekdotas kazkoks :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#190890 bendraklasius,kažkokia nesamonę su jais...draugę,jį verke.....nemaloni naktis....
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#191912 Sapnavau, kad Rusija užpuolė Belarusiją, o Lietuva pasiuntė savo pulkus, kad išgelbėtų.
Savo Baltarusiją, taip taip, Goodyją.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#191917 vaikiną,kuris man labai patinka,mes beveik buvom kartu :lakstau :heart
ParašėŠiršė
#191928 Kad facebooke atsirado "dislike" :DD Jau taip apgailėtina...
Parašėnemoku
#191951 Širše, labai daug norinčių, kad atsirastų ši funkcija yra.

Nieko nebesapnuoju šiuo metu.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#192010 ...nesamones visokias...tipo maisto pirkima ir dar visokias lempas,net suvest i viena minti neina...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192190 sapnavau keistą sapną-savo mirtį.....bet ta mirtis labai graži: vonia.blyški šviesa.juodos žvakės ant grindų,spinteles.vonioj vandeny plūduriuoja raudoni rožių žiedlapiai....o po vandeniu,balta suknele persipjovus venas,kruvinam vandeny guliu.AŠ.
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#192191 Labai baisus sapnas.... The ending, kaip tu jauteisi po jo????

Mielą žiurkėniuką lakstantį po mano kambarį.... :DD
Parašėeggle
#192346 Mirusios močiutės namus, kad juose ruošėmės puseserės vestuvėms, pačią močiutę. Taip keista sapnai labai realūs mano būna net pradėjau mastyti sapne ar ji iš tikro mirus, na o po to dar sapnavau mokyklą, biologijos pamoką, kurioje turėjau būti o iš tikro tik sapnavau ją :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#192953 sapnavau kelis sapnus:
1. buvau Lenkijoj 1939 metais....kaip tik rugsėjo pirmoji(Antrojo pasaulinio pradžia).prie manęs vaikinas,besižavintis Hitlerio politika,bet jis nesuvokia,ką garbina.aš jį 'apšviečiau' kad Adolfas pradejo karą jo gimtinėj,jis tą neigė,aš jam sakiau kad jis išholokaustys žydus,o jis sako,nu ir gerai,aš vel su juo ginčyjuos.....kol galiausiai tas vaikinukas man į galvą nepaleido kulkos..... :achtung
2. sapnavau,kad esu Marilyn Monroe filme "Bus Stop"...ir laksčiau nuo to vaikino :achtung o jis vis mane vest norėjo,o aš vis pasislepiu,tai į kažkokią mašiną įšokau ir nuvažiavau.....
3.vėliau,kad esu dailiojo čiuožimo šokėja xD ak,kokius aš ten triukus ant ledo išdarinėjau!

tai vat...tokios keistos nesąmonės...... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#195274 Kad išsikrausčiau iš proto: supratau, kad tai, kas vyksta yra tik mano fantazija, ir niekaip negalėjau pasakyt žmonėm, kad man reikia į ligoninę, nes negalėjau atskirt, ,kurie tikri, o kurie tik mano vaizduotė.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#195282 O Dievuliau koks ziaurus tavo sapnas mona :bloga
As tai kosmarus eilini kart-gyvates plaukiojancias purvinam upes vandeny...