Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#191588 ...daug kas neturetu buti,bet yra...as ir noreciau,kad nereiktu kaitaliot vaistu,bet kad neiseina kitaip...lengva sakyt,kad pasaliniu nebijau ir pan.turbut dar tik pirmus vaistus ir gerei ir sergi nesenai...nes kai pasaliniai poveikiai pasidaro stipresni uz pati poveiki tai padek Dieve tada iskest viska...o ir kam kentet jei blogybes uzgozia sveikimo dziaugsma,pvz.:nuolat pykina,kraujas bega is nosies 2-4k.per diena,galva plysta,pieno atsiranda krutyse,menesines sutrinka ir dar belenkiek nesamoniu turejau iskest per pirmus du menesius,nes nenorejau metytis,o vis laukiau...ir ka cia kaltint-gydytojus???jei jie ziuri apake i pasaliniu sarasa ir nesupranta,kad tiek daug man atitiko...keiciam kitus,vel galva plysta,sirdis permusa juodai,dusina vos paejus...mintys sukasi galvoj agresyvios,pyktis liejas is vidaus,tuo paciu ir savizudiskos aplanko...o kur dar nakti apie miega svajot net neina-blaskais prabudineji...ir ka tu siulai tada????Gal keisti daktara?Na ir kas?Ir vel keisi kartu vaistus...o tada supranti,kad jau puse metu gyveni be orgazmo!!!!Tai irgi pasalinis visu AD poveikis...taip ir sukiesi tam susiktam verpete,bet kelio atgal nera...reikia sveikti,negali sustot tiek nuejus...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#191593 as tau sakiau kaip gali sneket su daktaru..visai mano posto nesupratai...

as skaiciau pagal kokius nurodymus jie skiria juos siek tiek...yra tam tikros gaires...o toliau jau kaip reaguoja organizmas...nelogiskas tavo pasipiktinimas...esu anksciau gerus zoloft ir puikiai man tiko sitas vaistas...o cipralex isvis netiko...dievinu efexor..o daug kam netinka...del raminamuju kazkokia poveikio nera organizmui ..tik kepenim kaip ir visu vaistu ir aisku jei ilgus metus esi saujom tai smegenim pakenktu...mano daktare tai sake ne pati sugalvojau..
ir daug kas nuo organizmo priklauso , as pvz sveikstu labai sunkiai , o pasaliniu efexoro nejauciu jokiu...o va aviete kaip kankinas...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#191597 Tai va as ir nepabaigiau minties-kad ne nuo vaistu,ne nuo daktaro priklauso -o nuo kiekvieno organizmo =) ne visiems vienodai,o daktaras negali i zmogu paziurejes,pabendraves pamatyt ar tau tiks ar ne?...kentesi nuo pasal.poveikiu ar ne?gali tik pagal pozymius ir visa kita parinkti ir pasiulyt tinkamiausius jo nuomone AD,bet kad va kiekvienam skirtingai priema ir suveikia...kitam buna nei pasaliniu,nei sveikimo...na zodziu sunkios musu ligos,sunkus ir gydymas...ypac kai as 9metai atkrentu ir atkrentu....bet vistiek turiu vilties pasveikt kazkada =) :achtung
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#191603 Vaistus parinkti is karto yra sunku,kas tinka vienam kitam gali netikti,man jau keite 4 kartus.Kai buna l.blogai geriu raminancius,klonozepama ir pripratimo nebijau,kadangi kai pagereja bukle ,paprasciausiai ju man nereikia,o kankintis ir negerti raminanciu,manau yra kvaila,aisku jei gali susitvarkyti visus pasalinius pojucius pats,tai yra labai saunu.Bet nereikia pamirsti ,kad nors liga ir ta pati diagnozuota ,bet kiekvienam ji pasireiskia skirtingai.Man pavyzdziui gyd. pasake,geriau isgerti raminancius,nei kenteti ir issaukti didesni priepuoli.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#191605 Matai kaip skirtingai veikia vaistai,as geriau efexora,jauciausi siaubingai,o Dangiskai gerai ,dabar pradejau cipraleksa,jauciu pagerejima,tai kad ne taip jau paprasta atrinkti kokie tiks tau vaistai. :jap
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#191618 as ir sutinku su tavo daktaru nijole...nes pradzioj bijodavau gert raminamuosius ir tiek prisikankinau atsirado visokiu fobiju..
Parašė Rutuxs0209
#191801 sveiko mielosios,

ir as noriu prisijugti prie jusu temos, as taip pat geriu Cipralexa, ji man israse pries 5 savaites, is pradziu geriau po 5ml., bet jauciau pasalinius galvos skausmas ir apatija, depresiskos mintys, 4-toj savaitej padidinau, kaip ir buvo sakes gydytojas, nors jis man liepe padidnti 4-toj dienoj, bet bijojau nes jauciau is pradziu pasalinius. taigi padidinus doze 4 toj dienoj atsiduriau ligoninej, bet nzn net del ko, ar del panikos priepuolio, siaip diagnoze tachikardija, pulsas buvo 155 per min., taigi pati issikvieciau greitaja,, nervu gydytojas paskyre Rudalteli ir Cipralexa liepe gerti tik 5ml.nakciai???
Pageriau Rudateli su Cipralexu tik aisku Cipralexo geriau dar mazesne doze0,25 savaite, siaip pirmas dienas buvo super, jegu antpludis sviesios mintys gyvenimas grazus, bet vistik turejau paskyrima pas psichiatra pas ta pati kaip ir buvau pirma karta, Jis tuomet man israse Cipralexa ryte 5ml. ir Voldaxina 25ml.nakciai, o Rudateli sake, gali panaudoti, kartais kaip jauti kad reikia.
Nzn siandien penkta diena kaip toki derini geriu, paziuresiu, siaip pasaliniu buna, gal nelabai stiprus, aisku as visada ju bijau, bet pasiskaicius ziuriu, kad buna visiems,,, Cia norma??? Gal kas galit daugiau parasyt, kaip buna pradzioj gydymo?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#191812 ai baisu buna...as bent savaitei nusirasau atsiguliu i lova ir inksciu :) drebuliai, meslungiai, sviesos netoleravimas, panikos...zodziu visokie ciudai..paskui praeina,...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192234 oi pradzioj buna tai nu nafyk as menesi laika prasikankinau jai nedaugiau db jau geriu ketvirtas menuo po 10mg ir viena savaite po 5mg tai man nezinau gal netinka tas cipralexas o gal kad ji geriu be jokiu raminanciu zodziu isgrus cipralexa jauciu sudiges,neramus palieku tas cipralexas tonizuoja kazkaip man rytis daug griau buna kai jo negeriu va isgriu ir po valandos prasideda bet po pietu vel praeina zodziu kam cipralexas dar tokius pojucius sukelia ?blyn gal isvis nebegerti ...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192303 o mazinant doze gali galva skaudeti ? geriau po 10mg db po 5mg savaite laiko tai galva plysta bet pirma diena tik matysim kaip paskui bus ...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#192305 keisti galima jei netinka
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#192309 Aš dabar pamažinau, bet na gal tik keliskart vos paskaudeno, greičiausia net ne dėl to..
Vartotojo avataras
Parašė abc
smekla rašė:Aš dabar pamažinau, bet na gal tik keliskart vos paskaudeno, greičiausia net ne dėl to..

po kiek laiko vartojimo mazinti pradejai ? po kiek db geri ir kiek laiko gersi ?
Parašė zvalgas
#192450 As kaip nustojau gert situos , tai kokia savaite gal daugiau labai smagiai svaigo galva :super
Vartotojo avataras
Parašė abc
zvalgas rašė:As kaip nustojau gert situos , tai kokia savaite gal daugiau labai smagiai svaigo galva :super

o po kiek laiko nustojai ir kaip mazinai ? o nustojus sustreja tie priepoliukai tik reaguoji jau kaip pofyk ?