Moderatorius: signs
- 2010 06 09, 15:02
na klausiu kai nustojai tai ta galva svaigimas sakai buvo o depresija nebande klausiu islysti ? ar bande ir tiesiog neregavai ? beje dar prie cipralex gerei kokius raminamus ?gal ir dabar dar geri ...
- 2010 06 09, 15:26
As daugiau nesilankysiu pas ta gydytoja , nes tik vaistus kisa ir nesigilina.Tikiuosis is vis daugiau pas jokius nesilankyt . Siaip geriau kokia pusmeti , paskui papuoliau i KMUK ten juos nurase , bet baisu buvo nustot tai dar geriau ilgokai .
- 2010 06 09, 16:32
Nezinau per kiek laiko bet greitai nustojo ju poveikis jaustis , geriau dar olanzapina , cia speju kaip raminamieji ? Liga tai sizoafektinis ar sizotopinis sutrikimas , kazkas tokio. Bet pradzioj tai sake lyg depresija del to ir skyre tokius vaistus.
- 2010 06 12, 15:50
Cipralex jau geriu mėnesį laiko, pirmą savaitę atrodė kad geriau kažkiek jaučiaus, bet kuo toliau tuo blogiau, dabar man psichiatrė pasakė didint dozę iki 20mg, bandysiu gert. Reikia tikėtis kad bus geriau, bet nemanau, jaučiu teks kitus vartot, per daug suicidinių minčių galvoj
- 2010 06 12, 16:37
eggle tu nepergyven cia tiesiog tvo organizmo reakcija i cipralexa reikia laiko nes visi vaistai ad letai veikia patarciau pakenteti dar nors pora menesiuku paskui sakyk kad netinka ..geriau prie cipralex dar naudok kai jau blogai buna lexotanil arba nuo tu minciu gerai man asmeniskai po 0,25 latvisko xanax'o (alprazalams), bet aisku tu raminanciu patarciau kiek galima maziau ...
- 2010 06 12, 18:48
Man irgi tokių nė prie ko suicidinių minčių būna. Ypač kai susinervinu dėl ko nors. Tada automatiškai mintyse kartoju: "Noriu mirt. Noriu mirt. Noriu mirt." Tokiu atveju padeda pokalbis, knyga, kompiuteris žaidimas, tvarkymasis ar dar kas nors, kas išjungtų smegeninę. Aš tai galvoju nert pradėt.
Tokios nevalingos suicidinės mintys, man regis, nieko tokio. Svarbu, plano nesuregst. =)
O šiaip palauk... Turėtų praeiti. :jap
Tokios nevalingos suicidinės mintys, man regis, nieko tokio. Svarbu, plano nesuregst. =)
O šiaip palauk... Turėtų praeiti. :jap
- 2010 06 12, 23:56
na ok kaip dbar dangiska ?pagijai jau ? o as va keturis menesius ta cipralex kiekviena ryta po 10mg ir man kai tik as ji pradejau tai ziauriai mane pikino galva svaigo zodziu lomkes ...man ji isgerus mane jis tonizuoja tas cipralex ,,,va dabr jau savaite laiko pamazinau geriu po 5mg tai kazkaip phu phu gal ir geriau ...raminanciu jokiui negeriu prie cipralex gal sakau man nafyk isvis to cipralex nereikia arba tiesiog jau smegenis prisisotino to sertonino nors toks jausmas negeras vis uzplaukia bet reguoju jau adekvaciai ir minciu pozitiviu vis daugiau ateina ... o jai jau labai blogai uzeina iki pykinimo tai kalu lexo pusike bet tas buna labai retai...zodziu cipralexas tikrai daro savo poveiki o nuo tu minciu tai man israse buvo amprozalams (latviskas xanax tai nuo jo mintis tikrai traukiasi visokios niurios (nors griau ir tik tris dienas po ketvirtadali viena)
- 2010 06 13, 10:48
Na, kad tau poveikio nebuvo, nereiškia, kad kitam nebus. Štai aš po kelių mėnesių vartojimo galiu dirbti. Tai jau daug. O štai taviškis Effexor man vos nesukėlė manijos. =)
GEriausia žiūrėtis savęs, kaip pats reaguoji į vaistą. Bet šalutiniai tikrai praeina. Beje, suicidinės mintys gali būti ne tik šalutinis, bet ir pačios ligos simptomas. =)
GEriausia žiūrėtis savęs, kaip pats reaguoji į vaistą. Bet šalutiniai tikrai praeina. Beje, suicidinės mintys gali būti ne tik šalutinis, bet ir pačios ligos simptomas. =)