Moderatorius: signs

Parašė zvalgas
#192467 metu gal negeriau , nemazinau nustojau gert ir tiek , o antro klausimo nesupratau :)
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192468 na klausiu kai nustojai tai ta galva svaigimas sakai buvo o depresija nebande klausiu islysti ? ar bande ir tiesiog neregavai ? beje dar prie cipralex gerei kokius raminamus ?gal ir dabar dar geri ...
Parašė zvalgas
#192473 As depresija nesergu ir tie vaistai man buvo nereikalingi kaip paaiskejo
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192474 nu cia tai geras :D tai koks cia sundaktaris tau paskyre situos vaistus ir gerei beveik metus laiko :) nesupratau :D
Parašė zvalgas
#192475 As daugiau nesilankysiu pas ta gydytoja , nes tik vaistus kisa ir nesigilina.Tikiuosis is vis daugiau pas jokius nesilankyt . Siaip geriau kokia pusmeti , paskui papuoliau i KMUK ten juos nurase , bet baisu buvo nustot tai dar geriau ilgokai .
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192476 o kai pradejai pripratai sunkiai ?man jie ir dabar isgerus tonizuoja mane ... o tai prie cipralex tau israse raminamuju ar ne ?
o beje kokia pas atve liga kad tasdaktars galvojo kad tau cipralex reikia?
Parašė zvalgas
#192479 Nezinau per kiek laiko bet greitai nustojo ju poveikis jaustis , geriau dar olanzapina , cia speju kaip raminamieji ? Liga tai sizoafektinis ar sizotopinis sutrikimas , kazkas tokio. Bet pradzioj tai sake lyg depresija del to ir skyre tokius vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192485 na bet vistiek padejo nesakyk tas cipralex suteikia pozityvo :) svarbu kad tau jau geriau ...
Parašė zvalgas
#192489 Gal kazkiek ir padejo , gal ir geriau , bet nieko gero ...
Parašėeggle
#192775 Cipralex jau geriu mėnesį laiko, pirmą savaitę atrodė kad geriau kažkiek jaučiaus, bet kuo toliau tuo blogiau, dabar man psichiatrė pasakė didint dozę iki 20mg, bandysiu gert. Reikia tikėtis kad bus geriau, bet nemanau, jaučiu teks kitus vartot, per daug suicidinių minčių galvoj :bloga
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192776 eggle tu nepergyven cia tiesiog tvo organizmo reakcija i cipralexa reikia laiko nes visi vaistai ad letai veikia patarciau pakenteti dar nors pora menesiuku paskui sakyk kad netinka ..geriau prie cipralex dar naudok kai jau blogai buna lexotanil arba nuo tu minciu gerai man asmeniskai po 0,25 latvisko xanax'o (alprazalams), bet aisku tu raminanciu patarciau kiek galima maziau ...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#192790 Man irgi tokių nė prie ko suicidinių minčių būna. Ypač kai susinervinu dėl ko nors. Tada automatiškai mintyse kartoju: "Noriu mirt. Noriu mirt. Noriu mirt." Tokiu atveju padeda pokalbis, knyga, kompiuteris žaidimas, tvarkymasis ar dar kas nors, kas išjungtų smegeninę. Aš tai galvoju nert pradėt. :D
Tokios nevalingos suicidinės mintys, man regis, nieko tokio. Svarbu, plano nesuregst. =)

O šiaip palauk... Turėtų praeiti. :jap
Vartotojo avataras
Parašė abc
#192820 na ok kaip dbar dangiska ?pagijai jau ? o as va keturis menesius ta cipralex kiekviena ryta po 10mg ir man kai tik as ji pradejau tai ziauriai mane pikino galva svaigo zodziu lomkes ...man ji isgerus mane jis tonizuoja tas cipralex ,,,va dabr jau savaite laiko pamazinau geriu po 5mg tai kazkaip phu phu gal ir geriau ...raminanciu jokiui negeriu prie cipralex gal sakau man nafyk isvis to cipralex nereikia arba tiesiog jau smegenis prisisotino to sertonino nors toks jausmas negeras vis uzplaukia bet reguoju jau adekvaciai ir minciu pozitiviu vis daugiau ateina ... o jai jau labai blogai uzeina iki pykinimo tai kalu lexo pusike bet tas buna labai retai...zodziu cipralexas tikrai daro savo poveiki o nuo tu minciu tai man israse buvo amprozalams (latviskas xanax tai nuo jo mintis tikrai traukiasi visokios niurios (nors griau ir tik tris dienas po ketvirtadali viena)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#192825 geriu kitus as...
nepadejo man jis..jokio poveikio nebuvo..o daugiau neatsimenu nieko..daug metu praejo..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#192837 Na, kad tau poveikio nebuvo, nereiškia, kad kitam nebus. Štai aš po kelių mėnesių vartojimo galiu dirbti. Tai jau daug. O štai taviškis Effexor man vos nesukėlė manijos. =)

GEriausia žiūrėtis savęs, kaip pats reaguoji į vaistą. Bet šalutiniai tikrai praeina. Beje, suicidinės mintys gali būti ne tik šalutinis, bet ir pačios ligos simptomas. =)